Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، فضای دانشگاه و محیطی که دانشجویان در آن تحصیل می‌کنند قطعا یکی از مهم‌ترین ارکان شکلی آموزش است. دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی یکی از واحدهای مهم دانشگاه آزاد در استان تهران است که قدیمی‌‌ترین واحد دانشگاه آزاد محسوب می‌شود. تجمیع دانشکده‌‌های این واحد دانشگاهی در کنار هم انسجام مناسبی را به وجود آورده که قطعا دستاوردی بزرگ برای دانشگاه آزاد محسوب می‌‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مجتمع سوهانک متعلق به کمیته امداد امام خمینی (ره) بود که از حدود 5 سال پیش مذاکراتی بین آیت‌الله هاشمی رفسنجانی به عنوان رئیس وقت هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی و کمیته امداد آغاز شده بود که با توجه به قابلیت کاربری آموزشی، این مجتمع در اختیار دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفت.

این توافقات بنا به دلایلی مسکوت مانده بود تا اینکه در دور جدید مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی، به دستور دکتر ولایتی به منظور رفاه حال دانشجویان که یک مرکز آموزشی در شأن دانشگاه آزاد اسلامی و فضای رفاهی مناسبی داشته باشند، مذاکرات برای خرید این مجتمع از سر گرفته شد.

6 دانشکده واحد تهران مرکزی که شامل 12 ساختمان در سطح شهر تهران بود، به این مجتمع منتقل و از مهرماه سال جاری فعالیت آموزشی و پژوهشی آن آغاز شد.

پس از توافقات نهایی در تاریخ ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ به صورت رسمی حراست کمیته امداد، مجتمع را به طور کامل به حراست دانشگاه آزاد اسلامی تحویل داد.

در همین خصوص دکتر محمد سپهری جانشین رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی در گفت‌‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره انتقال دانشکده‌‌‌های این واحد دانشگاهی به مجتمع سوهانک گفت: انتقال قطعی دانشکده‌های مدیریت، علوم اجتماعی، روانشناسی، رسانه و ارتباطات، تربیت بدنی، حقوق، اقتصاد و حسابداری و علوم سیاسی به مجتمع ولایت سوهانک انجام شده و کلیه امکانات لازم برای دانشجویان فراهم است.

معاون آموزشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران مرکزی اظهار داشت: انتقال دانشکده هنر با راه اندازی زیرساختهای لازم در حال انجام است و دانشجویان ورودی جدید فعالیتهای آموزشی خود را در مجتمع سوهانک آغاز میکنند.

جانشین رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی درخصوص رفت و آمد دانشجویان به این منطقه، گفت: ایستگاه مترو در نزدیکی مجتمع ولایت سوهانک قرار دارد و دانشجویان می توانند از این وسیله نقلیه عمومی استفاده کنند. علاوه بر این، پارکینگهایی در جوار این مجتمع برای دانشجویانی که با وسیله نقلیه شخصی به دانشگاه رفت و آمد می کنند، در نظر گرفته شده است. توصیه ما به دانشجویان عزیز، استفاده از وسایل نقلیه عمومی خصوصا مترو و اتوبوس‌های تندرو است.

سپهری یادآور شد: در مجتمع ولایت، فضای علمی و آموزشی مناسبی در نظر گرفته شده است و اعضای محترم هیات علمی می توانند با دانشجویان تعامل و ارتباط نزدیکتری داشته باشند.

وی تصریح کرد: دانشکده‌های فنی و مهندسی، معماری، شهرسازی و علوم پایه واحد تهران مرکزی نیز در مجتمع آیت‌الله هاشمی‌ رفسنجانی پونک واقع‌شده و دارای تجهیزات و امکانات مناسب آزمایشگاهی و دانشگاهی است.

جانشین رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی تاکید کرد: دانشکده‌های علوم ارتباطات و مطالعات رسانه، علوم اجتماعی و دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی نیز به مجتمع ولایت سوهانک انتقال یافته است؛ به عبارت دیگر تمام دانشکده‌های مجتمع ولیعصر(عج) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌مرکزی به جز دانشکده‌ ادبیات به مجتمع ولایت سوهانک منتقل و فعالیت‌های علمی و آموزشی خود را بطور رسمی شروع کردهاند.

گفتنی است، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران‌جنوب دارای تعدادی دانشکده است که به صورت پراکنده در نقاط مختلف شهر قرار دارند و بر اساس تصمیمات اخذشده فرآیند تجمیع این دانشکده‌ها از تابستان جاری آغاز شده است. سه دانشکده مدیریت، حسابداری، حقوق و علوم سیاسی دانشگاه آزاد واحد تهران جنوب از مهر 97 در مجتمع ولیعصر(عج) که سابقا متعلق به واحد تهران مرکزی بود متمرکز شدند. مجتمع‌ ولیعصر‌ در کنار گذر اتوبان‌ امام‌علی و جنب بیمارستان‌ بوعلی‌ قرار دارد.

انتهای پیام/

188 / 167 جانشین رئیس دانشگاه آزاد واحد تهران مرکزی محمد سپهری مجتمع سوهانک

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مجتمع سوهانک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۴۹۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به همت انجمن علمی معماری و باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان، همایش «آینده معماری، هوش مصنوعی در معماری + BIM» با حضور رئیس و اعضای هیئت رئیسه، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در سالن فرهیختگان این واحد دانشگاهی برگزار شد.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در این نشست با تشریح «نقش هوش مصنوعی در معماری آینده» گفت: هوش مصنوعی به‌عنوان ابزاری نوآورانه، می‌تواند به معماران در زمینه بهبود فرآیند طراحی با خودکارسازی وظایف تکراری و تجزیه و تحلیل داده‌ها، به تسریع و ارتقای دقت فرآیند طراحی کمک کند.

محمد امان‌زادگان متذکر شد: هوش مصنوعی با شبیه‌سازی عملکرد ساختمان در شرایط مختلف و ارائه راه‌حل‌های جایگزین، به طراحی ساختمان‌هایی هوشمندتر، پایدارتر و سازگارتر با محیط زیست منجر می‌شود.

وی، بهینه‌سازی مصرف انرژی را یکی دیگر از کاربرد‌های هوش مصنوعی در معماری یاد کرد و افزود: هوش مصنوعی با تجزیه و تحلیل الگو‌های مصرف انرژی و ارائه راه‌حل‌های مناسب، به کاهش مصرف انرژی در ساختمان‌ها کمک می‌کند.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان در بخش دیگری از سخنان خود به معرفی مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) به عنوان گامی به سوی یکپارچگی در معماری پرداخت و توضیح داد: BIM با ایجاد مدل‌های سه‌بعدی دقیق از ساختمان، مدیریت اطلاعات مربوط به مصالح، تجهیزات و سیستم‌های ساختمانی، شبیه‌سازی عملکرد ساختمان در شرایط مختلف، هماهنگی بین بخش‌های مختلف پروژه و کاهش دوباره کاری و خطا، تحولی شگرف در صنعت معماری رقم خواهد زد.

این استاد دانشگاه، ترکیب هوش مصنوعی و BIM را طلوع دورانی نو در دنیای معماری را نوید نامید و ادامه داد: با اتکا به این فناوری‌های نوین، می‌توان شاهد طراحی ساختمان‌هایی ایمن‌تر، پایدارتر، سازگارتر با محیط زیست، با مصرف بهینه‌تر منابع، فضایی دلنشین‌تر و فرآیند ساخت‌وسازی سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر بود.

وی به کاربرد‌های مختلف AR و VR در معماری اشاره و تبیین کرد: واقعیت مجازی و افزوده، دو فناوری نوظهور هستند که انقلابی در نحوه تجربه و درک معماری ایجاد می‌کنند که با استفاده از VR، معماران و طراحان می‌توانند مدل‌های سه‌بُعدی کاملاً واقعی از ساختمان‌ها را ایجاد کنند که به مشتریان امکان می‌دهد قبل از ساخت، در داخل و خارج ساختمان قدم بزنند و با آن تعامل داشته باشند و AR نیز به کاربران اجازه می‌دهد تا اطلاعات دیجیتال را بر روی دنیای واقعی خودروی خود اعمال کنند و می‌تواند برای تجسم چگونگی قرارگیری مبلمان یا عناصر طراحی در یک فضا بسیار مفید باشد.

استاد گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به نقش هوش مصنوعی در BIM، کاربرد هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف معماری و چالش‌ها و چشم‌انداز‌های استفاده از هوش مصنوعی در معماری اشاره کرد.

سعید پرهوده مدیر گروه معماری دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های این گروه آموزشی به تشریح عملکرد علمی و عملی استادان و دانشجویان این گروه پرداخت.

در این مراسم با اهدای لوح سپاس توسط مهدی زارع رئیس و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد لارستان به استادان گروه معماری و دانشجویان برتر این رشته از آنان تجلیل شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین + فیلم و عکس
  • فیلم و عکس | تلألو اردوی جهادی در روستای «زاری» اسفراین
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • اراک قهرمان مسابقات تنیس روی میز منطقه ۵ دانشگاه آزاد شد
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • تحول بی‌واسطه با مردم
  • قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه آزاد میانه در مسابقات منطقه دو شمال‌غرب کشور
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • سومین کنگره شهدای دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران برگزار می‌شود
  • جزئیاتی از سهم 60 درصدی سوابق تحصیلی در آزمون سراسری