Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-19@08:41:29 GMT

رشد سه برابری پرتفوی بیمه دانا طی پنج سال

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۵۰۰۸۷

رشد سه برابری پرتفوی بیمه دانا طی پنج سال

به گزارش بازرگانی مهر و به نقل از بیمه دانا، تولید حق بیمه شرکت بیمه‌ دانا از رقم ۷۶۷ میلیارد تومان در پایان سال ۱۳۹۱، به ۲۴۶۵ میلیارد تومان در پایان سال ۱۳۹۶ رسیده که رشد ۲۲۱.۴ درصدی را نشان می‌دهد. این شرکت توانسته سهم خود را در صنعت بیمه که در پایان سال ۱۳۹۱ معادل ۵.۸۳ درصد بوده به ۷.۴ درصد در پایان سال ۱۳۹۶ ارتقا بدهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین راستا، بیژن صادقـ مدیرعامل بیمه دانا گفته است: «رشد تولید حق بیمه در صنعت بیمه از پایان سال ۱۳۹۱ تا پایان سال ۱۳۹۶، حدود ۱۵۵ درصد بوده است. به عبارت دیگر، رشد حق بیمه‌ی تولیدی شرکت بیمه‌ی دانا، ۶۶ درصد بالاتر از رشد تولید حق بیمه در صنعت بیمه بوده است.»

وی تاکید کرد: «همزمان با این افزایش رقم حق بیمه، اصلاح سبد پرتفوی و افزایش سهم بیمه‌های اموال و پرتفوهای سودده هم در دستور کار قرار داشته که نتایج مثبت آن در صورت‌های مالی شکت منعکس است.»

بر اساس اعلام صادق، پرتفوی امسال این شرکت در پایان سال ۱۳۹۷ به ۳ هزار میلیارد تومان خواهد رسید.

کد خبر 4410294

منبع: مهر

کلیدواژه: بیمه بیمه شخص ثالث صنعت بیمه فروشگاه زنجیره ای سفرهای تابستانی ماه محرم بانک پاسارگاد افق کوروش بلیت هواپیما اسنپ کنفرانس مطبوعاتی کسب و کار مناقصه سامانه هوشمند سوخت بانک انصار مسابقه عکاسی حفاظت از محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۵۰۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحول درمعاملات برقی بورس/حسابهای وکالتی خریدبرق فعال می‌شوند

مدیرعامل توانیر از افزایش ۴ برابری سهم معاملات برق در بورس انرژی خبر داد و گفت: افزایش معاملات خارج از بازار از ۱۵ درصد به ۶۰ درصد خواهد رسید که از اهداف سال پایانی تکالیف برنامه هفتم توسعه در بخش برق است که از امسال در دستور کار صنعت برق است. - اخبار اقتصادی -

مصطفی رجبی مشهدی، مدیرعامل شرکت توانیر در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: از سال گذشته مشترکان با قدرت قراردادی بالای یک مگاوات مکلف به خرید برق از بورس انرژی شدند و در این مرحله شرکت های توزیع عمده برق مورد نیاز خود را از این طریق خریداری می کنند .

وی افزود: عزم دولت و وزارت نیرو بر عدم مداخله در خرید و فروش برق بر اجرای طرح جدید است.

رجبی مشهدی با بیان اینکه "خرید برق خارج از بازار عمده فروشی در سال گذشته با حدود 30 درصد افزایش به 53 تراوات ساعت رسید"، گفت: این میزان سهم مصرف نزدیک 15 درصد کل معاملات بازار برق بوده و 59 درصد مجموع برق مصرفی صنایع بالای یک مگاوات کشور را شامل می شود.

وی ادامه داد: در برنامه هفتم توسعه تکلیف شده حجم معاملات برق خارج از بازار عمده فروشی از 15 درصد فعلی به 3030 درصد در سال اول اجرای برنامه و حداقل 60 درصد در سال پایان برنامه برسد که در دستور کار سال جاری شرکت توانیر و وزارت نیرو قرار دارد و اقدامات اولیه در این خصوص انجام شده است.

مدیرعامل شرکت توانیر فعالسازی حسابهای وکالتی خرید برق در بخش توزیع را از جمله اقدامات انجام شده ذکر کرد و گفت: انتظار می رود از اول اردیبهشت امسال، ماهیانه حداقل 2 هزار میلیارد تومان در این حسابها شارژ شود تا شرکت‌های توزیع نیروی برق نسبت به تامین برق مورد نیاز خود از بورس انرژی اقدام نمایند.

وی افزود: بر اساس رویه جدید مالی صنعت برق کشور، تمامی مبالغ واریزی به حساب مدیریت منابع صنعت برق به صورت منظم و یکشنبه هر هفته تسویه و به حساب ذینفعان و همچنین حساب خرید برق شرکت های توزیع واریز خواهد شد.

مدیرعامل توانیر استقلال مالی شرکتهای توزیع و انجام نقدی معاملات را از مزایای سازوکار جدید روابط مالی صنعت برق عنوان کرد و گفت: در فاز دوم و با فعال شدن بازار خرده فروشی، سهم شرکتهای توزیع برق نیز در عملیات خرید و فروش برق کاهش می یابد و صرفا هزینه های مربوط خدمات شرکت در بخشهای بهره برداری را دریافت می کنند و عملیات بازرگانی برق به شرکت های خرده فروش برق واگذار می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ظرفیت تولید صنعت پتروشیمی تا پایان ۱۴۰۳ به بیش از ۱۰۰ میلیون تن می‌رسد
  • افزایش ۳ برابری ظرفیت تولید برق از انرژی بادی در بریتانیا
  • برتری ۲ برابری پرسپولیس مقابل صنعت‌نفت در آبادان
  • واگذاری پرسپولیس به بانک ها؛ پایان بی پولی یا دردسر جدید؟!
  • بومی سازی ۸۵ درصد کالاهای مورد نیاز صنعت نفت
  • تحول درمعاملات برقی بورس/حسابهای وکالتی خریدبرق فعال می‌شوند
  • رویداد عیدانه صنعت بیمه برگزار شد
  • افزایش ٤ برابری معاملات بورس و قراردادهای دو جانبه
  • رشد ۲.۵ برابری بازرسی های بهداشت محیط
  • افزایش ۴ برابری معاملات برق در بورس انرژی