Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - کارشناس مسائل اقتصادي گفت: دولت به جاي پيمان سپاري ارزي به شکل دستوري، بايد نرخ آزاد ارز را کنترل کند.
به گزارش خبرگزاري آريا، تيمور رحماني در برنامه تيتر امشب با موضوع راهکار مناسب براي بازگشت ارز صادراتي گفت: دولت بايد اقداماتي انجام دهد تا نرخ آزاد ارز را کنترل کند و نبايد اختلافات نرخ ارز زياد باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با اشاره به برخي اقدامات انجام شده درباره بازگشت ارز صادراتي افزود: دير اقدام شده و حل مسئله هم سخت شده است.
رحماني با بيان اينکه پيمان سپاري ارزي به شکل دستوري دشوار است و توفيق چنداني نخواهد داشت، گفت: دولت بايد انتظارات نرخ ارز را کنترل کند اما نه به شکل دستوري.
بهرام شکوري عضو اتاق بازرگاني ايران ديگر مهمان برنامه هم گفت: مسيري که درباره ارز و بازگشت ارز صادراتي رفتيم اشتباه بود.
وي با اشاره به سابقه بحث ارزي از زمان نخست وزيري موسوي و رياست جمهوري هاشمي گفت: زيرساخت هاي بحث ارزي آماده نبود.
شکوري با اشاره به اينکه فعالان اقتصادي دنبال راهي هستند تا بيشتر متضرر نشوند، گفت: دولت بايد اقداماتي انجام دهد تا فعالان اقتصادي ضرر ندهند.
وي گفت: دل نگراني دولت اين است که اگر ارز برنگردد، دچار بحران شود اما نبايد با اقداماتي فعالان اقتصادي را وادار به راه هاي خلاف کند.
شکوري با اشاره به اختلاف فاحش قيمت ارز در کشور افزود: دولت بايد ارز را تک نرخي کند.
هدايت اله خادمي - عضو کميسيون انرژي مجلس هم ديگر مهمان برنامه گفت: پتروشيمي ها از رانت استفاده مي کنند اما ارز صادراتي خود را وارد سامانه نيما نمي کنند.
وي با اشاره به تامين خوراک ارزان براي پتروشيمي ها تاکيد کرد: نبايد پتروشيمي ها از رانت استفاده کنند.
خادمي افزود: پتروشيمي ها سودده هستند و بايد در اين شرايط به کمک اقتصاد کشور بيايند نه اينکه با استفاده از رانت به اقتصاد کشور لطمه بزنند.
احمد مهدوي ـ دبير کل انجمن صنفي کارفرمايي صنعت پتروشيمي در گفتگوي تلفني با اشاره به مشکلات صنعت پتروشيمي و در جواب استفاده رانتي پتروشيمي ها گفت: استفاده پتروشيمي ها از رانت با واقعيت تطابق ندارد.
مهدوي افزود: پتروشيمي هاي کشور هيچ نيازي به رانت و خوراک ارزان ندارند اما حرف اصلي فعالان اين حوزه مقايسه آنها با کشورهاي توليد کننده خوراک در دنياست.
وي با رد اين مطلب که گفته مي شود ارز پتروشيمي در سامانه نيما عرضه نشده است، افزود: پتروشيمي ها ارز حاصل از فعاليت هاي صادراتي خود را به سامانه نيما واريز کرده اند.
مهدوي گفت: پتروشيمي ها بيش از 70درصد ارز صادراتي خود را وارد سامانه نيما کرده اند.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۵۱۶۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهکارهای رفع چالش های ارزی فعالان اقتصادی بررسی شد

به گزارش قدس آنلاین، محمد مخبر در این جلسه با  تاکید بر اینکه نجات اقتصادی کشور با مدیریت، منابع و خلاقیت مردم امکانپذیر است، تصریح کرد: اتاق بازرگانی و اتاق تعاون مهمترین تشکل های بخش خصوصی هستند که با آگاهی از وضعیت بازار و اقتصادی جامعه می توانند به حضور و مدیریت مردم در بخش اقتصادی کشور کمک شایان توجهی نمایند و دولت به دنبال آن است که با بهره گیری از توانایی های بخش خصوصی و اتاق ها در راستای تحقق شعار سال گام بردارد.

معاون اول رییس جمهور افزود: اتاق ها و همچنین سایر تشکل ها فرصتی مهم برای تحقق شعار سال هستند که از ابتدای سال جاری بصورت سازمان یافته جلساتی با بخش خصوصی برگزار شده است و در این جلسات پیشنهادات و موانع برای حضور پررنگ فعالین اقتصادی و مردم در اداره اقتصاد کشور بررسی می شود.

وی با اشاره به مشارکت اتاق بازرگانی برای توسعه مهارت آموزی در دوره متوسطه دوم با کمک وزارت آموزش و پرورش افزود: طرح اتاق در این زمینه از جمله سفیران مهارت و آموزش مربیان فنی و حرفه ای در کارگاه ها و کارخانه های مرتبط با بخش خصوصی می تواند به تربیت نسلی ماهر و با امنیت شغلی کمک نماید.

مخبر اظهارکرد: در بسیاری از شهرها تناسبی بین فارغ التحصیلان و نیازهای شغلی در آن منطقه وجود ندارد و در کنار آن نیز بسیاری از فارغ التحصیلان به دلیل عدم یادگیری مهارتهای لازم در محیط های آموزشی آمادگی حضور در بازار کار را ندارند که دولت با همکاری بخش خصوصی به دنبال حل این مشکلات است.

معاون اول رییس جمهور با بیان اینکه طرح ایجاد هنرستان ها در کنار کارگاه ها و کارخانه ها اقدامی بسیار مهم برای آموزش دانش آموزان و آشنایی با محیط کار واقعی است، تصریح کرد: برنامه مهارت افزایی اتاق بازرگانی در وزارت آموزش و پرورش و نیز در محیط های دانشگاهی با همکاری وزارت علوم توسعه یابد.

وی باقدردانی از تلاش های اتاق بازرگانی برای پیشگیری از مهاجرت نخبگان و فارغ التحصیلان دانشگاهی تاکید کرد: پیشنهادات و اقدامات اتاق برای بورسیه شدن نخبگان و فارغ التحصیلان و اطمینان از آینده شغلی آنان در کارخانه ها و بنگاه های بزرگ اقتصادی نقطه امیدی برای نسل جوان و کاهش نرخ بیکاری در بین فارغ التحصیلان دانشگاهی خواهد بود.

مخبر در خصوص رفع چالش های ارزی فعالان اقتصادی و راهکارهای اتاق بازرگانی و دولت در این زمینه تصریح کرد: در این جلسه مقرر شد تا با همکاری بانک مرکزی و اتاق برای مدیریت ارز،‌رفع تنگناها و پوشش ریسک ارز در سریع ترین زمان ممکن کارگروه و تیمی تشکیل تا پیشنهادات عملیاتی در کوتاهترین زمان ممکن پیاده سازی شود.

معاون اول رییس جمهور رسوب کالا در مبادی گمرکی را یکی از مهمترین دغدغه های دولت عنوان کرد و افزود: رویه کنونی در ثبت سفارش و تخصیص ارز باید تغییر یابد که اتاق بازرگانی به دلیل تجربیات گوناگون در واردات و صادرات کالا و همچنین تشکیل کمیته های تخصصی رسوب کالا در این اتاق پیشنهادات و راهکارهای عملیاتی خود را به دولت ارائه نماید تا از تجربیات آنان در راستای جلوگیری از انبار شدن کالاها در مبادی گمرکات کشور استفاده شود.

در این جلسه گزارشی از چگونگی مشارکت اتاق بازرگانی برای توسعه مهارت آموزی در دوره متوسط دوم با همکاری بین اتاق و دولت ارائه و ضرورت های منافع ارتقای نظام مهارت آموزی در هنرستان ها برای بخش خصوصی، دولت و دانش آموزان و خانواده ها بررسی شد.

طبق این گزارش پیشنهاد شد،کارگروه مشترکی با حضور سازمان مالیاتی،‌ وزارتخانه های اقتصاد و آموزش و پرورش و اتاق بازرگانی، ظرفیت های موجود در قانون برای گسترش مشارکت بخش خصوصی در توسعه آموزش های مهارتی در مقطع آموزش متوسطه دوم تشکیل شود.

همچنین طرح ملی سفیران مهارت برای اطلاع رسانی عمومی و جلب مشارکت بخش خصوصی در توسعه هنرستان های کشور با پیشنهاد اتاق مبنی بر همایش ملی « سفیران مهارت» توسط وزارت آموزش و پرورش بررسی  و برگزار شود و همچنین در صورت موافقت در کارگروه مشترکی آموزش های ضمن خدمت به مربیان فنی و حرفه ای بصورت عملی و حضور در کارخانه ها ارائه گردد.

در ادامه نیز راهکارهای اتاق بارزگانی در خصوص حل مسئله مهاجرت نخبگان و فارغ التحصیلان ارائه شد که اتاق بازرگانی از همکاری و مشارکت با وزارت علوم و ایجاد برنامه ای مدون برای بورسیه کردن فارغ التحصیلان و نخبگان از زمان تحصیل برای اطمینان از آینده شغلی جوانان خبر داد که با همکاری و هماهنگی های انجام شده تا اواسط سال جاری پیاده و عملیاتی شود.

رفع چالش های ارزی فعالان اقتصادی در راستای تحقق رشد صادرات ۳۳ درصدی نیز گزارش دیگر این جلسه بود که طبق آن برای تحقق اهداف رشد صادراتی و تولیدی کشور در چهار محور مدیریت بازار ارز، رفع چالش های ارزی صادرکنندگان، رفع تنگناهای ارزی وارد کنندگان و پوشش ریسک نوسانات نرخ ارز بحث،‌ بررسی و تصمیم گیری و مقرر شد تا این راهکارها در بانک مرکزی بررسی و اجرایی شود.

این سومین جلسه مخبر با فعالان بخش خصوصی از ابتدای سال ۱۴۰۳ بود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد
  • اقتصاد ایران تا اطلاع ثانوی، نفتی، رانتی و دستوری است
  • گزارش جلسه ارزی مجلس و دولت هفته آینده در صحن قرائت می‌شود
  • هفته بعد گزارش جلسه ارزی مجلس و دولت در صحن مطرح می‌شود
  • تاکید قالیباف بر اتفاق‌نظر دولت‌ومجلس برای مشکلات ارزی
  • تاکید رئیس مجلس بر لزوم اتفاق نظر دولت و مجلس برای مقابله با مشکلات ارزی
  • بررسی راهکارهای رفع چالش های ارزی فعالان اقتصادی
  • تاکید قالیباف بر لزوم اتفاق نظر دولت و مجلس برای مقابله با مشکلات ارزی
  • وصول ۴۰ همت مطالبات دولت از پتروشیمی‌های استان بوشهر
  • راهکارهای رفع چالش های ارزی فعالان اقتصادی بررسی شد