Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، مهرداد غضنفری در بیست و پنجمین جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید قم در دهستان قمرود ، اظهار داشت: اینکه در مذاکره ها و پیگیری ها گفته می شود،که اولویت اصلی قم بخش گردشگری است،به معنای بی توجهی به سایر بخش ها نیست.

وی تصریح کرد: برغم کم اهمیت بودن یک بخش به لحاظ ظاهری و شکلی ولی ممکن است، از نظر محتوایی اهمیت بسیاری داشته باشد، از این رو حوزه کشاورزی چون تاثیر بسزایی در امنیت غذایی دارد، باید مورد توجه قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غضنفری پایه و بستر همه وجوه امنیتی جامعه را امنیت غذایی دانست و افزود: اگر جامعه از این نظر دچار مشکل شود، جنبه های مختلف اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی نیز تحت الشعاع قرار گرفته و در حقیقت نان مردم با مشکل مواجه خواهد شد.

معاون اقتصادی استاندار قم امروز پیش از برگزاری این کارگروه از چند واحد بخش کشاورزی قمرود شامل یک مجتمع دامداری و واحد فرآوری پسته و پرورش ماهیان خاویاری بازدید کرد. وی درحاشیه این بازدیدها گفت: با توجه به مشکلات موجود در این منطقه، به طور حتم تنها کسی که عاشق کار و تولید است، می تواند به فعالیت ادامه دهد.

غضنفری با اشاره به اینکه یک سال تلاش مستمر وشبانه روزی در همه ابعاد شیلاتی، زراعی، باغی و دامی سختی های خاص خود را دارد، افزود: با این همه، مسائل و مشکل هایی که در جریان این بازدیدها از سوی تولیدکنندگان مطرح شد، اساسی نبود.

وی گفت: 80درصد امور از طریق پیگیری رفع می شود، و تنها 20درصد به سیاستگذاری و برنامه ریزی ارتباط دارد.

وی همچنین با اشاره به رویکرد جدید ایجاد شده در خصوص کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و برگزاری جلسه های آن به صورت میدانی در مراکز و واحدهای تولیدی ، گفت: حضور همزمان همه مدیران در محل کار کشاورزان و تولید کنندگان و فراهم شدن زمینه طرح مشکلات برای آنها، زمینه نشاط کاری را فراهم می کند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تامین امنیت قم کشاورزی گردشگری معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۵۱۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟

محمدتقی جهان‌پور با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: «برآورد‌های سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند.»

به گزارش ایسنا، وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز‌های گذشته است.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود.

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند.

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیرو‌هایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز‌های گذشته است.

دیگر خبرها

  • تکذیب صحبتهای غضنفری درباره‌ وعده مالی و کمیسیونها
  • رشد تولید کشاورزی از ارکان تحقق شعار سال است
  • توجه ویژه دولت سیزدهم به بخش مسکن و راه آذربایجان‌غربی
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • کمک به رفع مشکل ۳ واحد تولیدی در گلستان
  • توجه به نسل جوان اولویت تمام برنامه‌های تبلیغات اسلامی باشد
  • سهم اصفهان از حقابه زاینده‌رود؛ تقریباً صفر/ بارگذاری بیش از اندازه آب در سد زاینده‌رود مشکل‌ساز می‌شود
  • کمک به رفع مشکل واحدهای تولیدی
  • داستان تکراری کمبود پرستار؛ استخدام مشکل را حل می‌کند؟
  • نتیجه دور دوم انتخابات نقش موثر در کارآمدی مجلس آینده دارد