Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@22:45:17 GMT

«حالا چی‌ها» به تلویزیون می‌آید

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۵۱۹۶۴

«حالا چی‌ها» به تلویزیون می‌آید

سیدمهدی جوادی تهیه‌کننده برنامه «حالا چی‌ها» که حدود ۲ هفته است پخش آن از شبکه افق آغاز شده به خبرنگار مهرگفت: «حالا چی‌ها» یک برنامه تولیدی و مستند درباره سبک زندگی ایرانی اسلامی‌است و قصد دارد در سه حوزه که بیشترین اوقات خانواده‌ها صرف آن می‌شود، مشورت‌هایی ارائه دهد.

وی ادامه داد: خرید، خوراک و گردشگری سه حوزه‌ای است که بیشترین اوقات فراغت خانواده‌ها را به خود اختصاص می‌دهد و ما در این برنامه به این حوزه‌ها می‌پردازیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برنامه ما سه روز در هفته پخش می‌شود که شامل عناوین «حالا چی بخوریم» در روزهای شنبه، «حالا چی بخریم» در روزهای یکشنبه و «حالا کجا بریم» در روزهای دوشنبه می‌شود.

جوادی درباره معیارهایی که برای معرفی خرید و خوراک و مکان مناسب در نظر گرفته شده، بیان کرد: ما سطح متوسطی از جامعه را در نظر گرفته‌ایم مثلا برای مکان مترو و ماشین را مطرح می‌کنیم و سعی می‌کنیم کاملا مشاوره‌های ما اجرایی باشد. نکاتی که باید در نظر گرفته شود کلیات است تا خود مردم نسبت به خریدی که دارند آن شاخص‌ها را رعایت کنند مثلا ما می‌گوییم کباب خوب چه شاخصه‌هایی دارد تا مخاطب فارغ از اینکه در چه رستورانی غذا می‌خورد، بداند که در دفعات بعد خوراکی که تهیه می‌کند باید چگونه باشد و یا درباره خرید گوشت و نان نشانه‌هایی می‌دهیم تا مردم بدانند به چه نکاتی باید توجه کنند که خرید آنها را بهینه کند.

تهیه‌کننده «حالا چی‌ها» اظهار کرد: در برنامه‌هایی که درباره گردشگری است نیز به نکاتی برای یک مکان تفریحی اشاره می‌شود و همچنین آموزش‌هایی می‌دهیم که در فرهنگ ما نسبت به آداب گردش مورد توجه قرار گرفته است مثلا یادآوری می‌کنیم که پدر خانواده به همسرش در گردش کمک کند تا اگر بچه‌دار است او هم از گردش خود لذت ببرد.

وی اظهار کرد: به طور مثال در هفته دفاع مقدس با خانواده شهید باقری به باغ موزه دفاع مقدس رفتیم و به این ترتیب به خانواده‌ها هم می‌گوییم کدام قسمت‌های باغ موزه دفاع مقدس را ببیند و یا بدانند که دسترسی به آن چگونه است. در ایام محرم نیز آداب نذری درست کردن و مسایل مرتبط با این حوزه را آموزش می‌دهیم.

جوادی در پایان بیان کرد: این برنامه در ۳۹ قسمت طراحی شده که هر یک از عناوین آن درباره خرید، خوراک و مکان گردشگری در ۱۳ قسمت تولید می‌شود و شنبه تا دوشنبه ساعت ۱۹:۳۰ از شبکه افق پخش می‌شود.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۵۱۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از روز جهانی کتاب و حق مولف تا نقش کتاب در سبد خانواده‌ها

زهره صارمی، استاد زبان و ادبیات پارسی و مدرس دانشگاه درمورد روز جهانی کتاب و حق مولف بیان کرد: کتاب همواره همچون بارقه‌ای از نور در تاریکی دوره‌های مختلف تاریخی نجات‌بخش نوع بشر بوده است. زیرا کتاب با ایجاد نگرش مثبت در افراد جامعه باعث توسعه و بهبود شرایط جامعه شده است؛ به‌طوری که سطح دانش و تجربه زیسته‌ی افراد را بالا برده و پنجره‌ای گشوده است به جهان بینی‌های مختلف و زندگی‌هایی که امکان زیستن آنها وجود ندارد. زیرا تنها با خواندن کتاب می‌توان آن زندگی‌ها را تجربه کرد. 

این استاد زبان و ادبیات پارسی اظهار کرد: کتاب همواره به انسان کمک کرده است تا اهداف زندگی را برای خود مشخص و پیدا کند و به همین دلیل، انسان با خواندن کتاب می‌تواند درمورد اهدافی که تعیین و پیدا کرده است راه حل مناسب و دانش و اطلاعات کافی بدست آورد و علاوه بر این، کتاب توانسته است انسان را در راستای اهداف و راه حل‌هایی که می‌خواهد در پیش بگیرد راهنمایی کند و برای او روشنگر باشد. زیرا کتاب خواندن همواره باعث احساس آرامش و لذت بی‌پایان می‌شود و همین لذت بی‌پایان، مفهومی به نام کتاب را ماندگار کرده است. 

صارمی گفت: هر ساله در ۲۳ آوریل که همزمان با درگذشت نویسنده‌ی بزرگ «ویلیام شکسپیر» است روز جهانی «کتاب و حق مولف» گرامی داشته می‌شود و ایده اولیه‌ی این مناسبت از برنامه‌ای بوده است که در کاتالونیای اسپانیا برگزار می‌شده که همواره در این روز به خرید و فروش و اهدای کتاب پرداخته می‌شده است و هر کسی که کتابی خریداری می‌کرده یک شاخه گل رز هم، هدیه می‌گرفته است و پس از آن، این موضوع مورد توجه قرار گرفت و سازمان یونسکو این روز را به نام «روز جهانی کتاب» و حق مولف پایه‌گذاری کرد که اهمیت و توجه بیشتری به دست اندرکاران چاپ یک کتاب اعم از نویسندگان، مولفان، ناشران و معلمان و... شود. 

این استاد زبان و ادبیات پارسی ادامه داد: در طول تاریخ مشاهده کردیم افراد برای کسب دانش و بینش بیشتر و گسترده‌تر، همواره با هر زحمتی که بوده است به منابع و کتاب‌های مختلف دسترسی پیدا می‌کردند. اما در سال‌های اخیر شاهد تحولی در این زمینه هستیم و آن هم، انتشار کتاب‌های دیجیتالی و صوتی در فضا‌های مجازی و گروه‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف است و این اقدام مثبتی است که می‌توان آن را به فال نیک گرفت. اما نکته‌ای که نباید فراموش شود حق مالکیت معنوی و حق مولف و تألیف و حق ناشر است؛ به‌طوری که وقتی قصد داریم کتابی را خریداری کرده و مطالعه کنیم نباید با دانلود کردن کتاب‌های دیجیتالی به صورت رایگان حق مولف و مالکیت معنوی و انتشارات را نادیده بگیریم و در مقابل، باید با خریداری از اپلیکیشن‌های معتبر و گروه‌هایی که با ناشر یا مولف ارتباط دارند کتاب‌های صوتی و دیجیتالی را در فضای مجازی از راه درست و دقیق تهیه کنیم و این کار خوبی است چراکه می‌توانیم با مبلغ بسیار کمتر.

او افزود: کتابی را در کتابخانه مجازی خودمان؛ آن هم در محیط تلفن همراه، تبلت و رایانه برای همیشه داشته باشیم و حتی این کتاب‌ها در حساب کاربری اپلیکیشن‌های کتابفروشی‌ها ماندگار خواهند شد. بنابراین، بهتر است که این کتاب‌ها را با مبلغ بسیار ناچیز تهیه کنیم و برای همیشه داشته باشیم و با پرداخت هزینه، دِین خود را به مولف و ناشر ادا کنیم. 

صارمی با اشاره به سرانه مطالعه کشور گفت: سرانه مطالعه در کشور ما در مقایسه با کشور‌های دیگر بسیار پایین است و باید به این نکته اشاره کرد که تا قبل از این، شاید بعضی از افراد، دسترسی فیزیکی نداشتن برای خرید کتاب در همه نقاط کشور و هزینه خرید را مطرح می‌کردند که البته به نظر بنده، این مسئله خیلی منطقی و دقیق به نظر نمی‌آید. چون در تناسب با هزینه‌های دیگر زندگی می‌توان کتاب را در سبد خرید خانواده‌ها قرار داد. از طرفی، با وجود کتاب‌های مجازی، هزینه‌های خرید این نوع کتاب‌ها کمتر و دسترسی به آنها بسیار راحت‌تر و گسترده‌تر شده است. 

این استاد زبان و ادبیات پارسی یادآور شد: از همه عزیزان و دست اندرکاران درخواست می‌کنم برای ترویج و فرهنگ‌سازی مطالعه تلاش بیشتری انجام دهند و هر کسی در هر جایی که فعالیت می‌کند مطالعه‌اش را به منظور افزایش دانش، بیشتر کرده و در آینده‌ی نه چندان دور اثر مطالعه را در زندگی خود مشاهده کند و این یک امر بدیهی است که بار‌ها به تجربه اثرش دیده شده است. همچنین، توصیه می‌کنم در زمینه‌ی کتابخوانی کودکان تبلیغات بیشتر و گسترده‌تری صورت بگیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • مستند «آقای خاص» کشتی برای اولین بار از تلویزیون
  • بازگشت برنامه «هفت» به آنتن تلویزیون
  • بهروز افخمی با «هفت» دوباره به آنتن تلویزیون می‌آید
  • مردم گوشت نمی‌خریدند، حالا شیر و ماست هم نمی‌خرند؛ چرا؟
  • ابراز تمایل نیجر به خرید سلاح از روسیه به موازات برنامه‌ریزی برای خروج نظامیان آمریکا
  • شکایت صداوسیما از مهران مدیری به کجا رسید؟
  • واکنش مسعود ده‌نمکی به پیشنهاد وزیر شدن! |‌ ویدئو
  • کارلتو تسلیم شد: بالاخره نوبت به خرید جنجالی رسید
  • لزوم تدبیر جدی برای پرداخت مطالبات پزشکان خانواده
  • از روز جهانی کتاب و حق مولف تا نقش کتاب در سبد خانواده‌ها