Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو اتحادیه صنف مصالح ساختمانی و کاشی استان یزد در خصوص مهم‌ترین مشکلات فروشندگان مصالح ساختمانی در استان یزد گفت: مهم‌ترین مشکل در این صنف، نا به سامانی و افزایش بی‌رویه قیمت مصالح ساختمانی ازجمله کاشی و سرامیک است به‌نحوی‌که در 6 ماهه نخست امسال قیمت کاشی و سرامیک 4 دفعه افزایش داشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا پژمان پور در مصاحبه با یزدرسا؛ در خصوص مهم‌ترین مشکلات فروشندگان مصالح ساختمانی در استان یزد گفت: مهم‌ترین مشکل در این صنف، نا به سامانی و افزایش بی‌رویه قیمت مصالح ساختمانی ازجمله کاشی و سرامیک است به‌نحوی‌که در 6 ماهه نخست امسال قیمت کاشی و سرامیک 4 دفعه افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو اتحادیه صنف مصالح ساختمانی و کاشی استان یزد بابیان اینکه متأسفانه در کنار افزایش قیمت‌ها، کیفیت مصالح نیز کاهش پیداکرده است اظهار داشت: در یک سال گذشته با شکایت‌های متعددی درزمینهٔ کاهش کیفیت کاشی و سرامیک روبرو بودیم که بیشترین شکایات هم مربوط به طیف رنگ، میزان جذب آب و پریدگی لعاب بوده است.

وی همچنین از افزایش قیمت گچ ساختمانی در ماه‌های اردیبهشت، تیر و مهر خبر داد و اظهار داشت: آخرین مرتبه افزایش قیمت گچ امروز صبح بوده که علت گرانی هم گران شدن کیسه بسته‌بندی است.

پژمان پور تصریح کرد: متأسفانه از آذرماه سال گذشته وزارت صنعت، معدن و تجارت به بهانه ایجاد بازار آزاد رقابتی اجازه هرگونه نرخ‌گذاری را از اتحادیه گرفته و به فروشندگان واگذار کرده که این موضوع سبب شده نرخ‌های متفاوتی در بازار وجود داشته باشد و همین امر از یکسو مردم را شاکی و نگران کرده و از سوی دیگر اتحادیه نمی‌تواند نظارتی بر روی قیمت‌ها داشته باشد.

عضو اتحادیه صنف مصالح ساختمانی و کاشی استان یزد وجود دلالان در بازار مصالح ساختمانی را یکی دیگر از مشکلات فروشندگان مصالح ساختمانی استان دانست و گفت: این دلالان با شناسنامه و کارت ملی افراد مختلف اقدام به خرید سیمان از شرکت‌های تولید کرده و متأسفانه این شرکت‌ها نیز با آنان همکاری می‌کنند بنابراین فروشندگان در این میان متضرر شده و علی‌رغم اینکه از دو سال پیش نیز نامه‌نگاری‌هایی با دستگاه‌های مرتبط شده اما متأسفانه تاکنون اقدام شایسته‌ای در این خصوص صورت نگرفته و اگر این موضوع به همین روال پیش برود وضعیت فروشندگان مصالح ساختمانی از این نیز بدتر خواهد شد.

 پژمان پور؛ احتمال گرانی سیمان را نیز دور از ذهن ندانست و ابراز داشت: هرچند به دلیل واردات سیمان از استان‌های اصفهان، فارس و کرمان به یزد و رقابتی که وجود دارد قیمت این محصول تنها افزایش تقریبی 13 درصدی را تجربه کرده اما با توجه به افزایش قیمت پاکت بسته‌بندی احتمال گرانی این محصول نیز وجود دارد.

انتهای پیام/

 

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۵۲۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش خط تولیدِ شیرآلات ساختمانی در گرمی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل کارخانه تولیدِ شیرآلات بهداشتی ساختمان، از کارخانه های بخشِ خصوصی در گرمی است که امسال برای تحقق شعارِ جهش تولید با مشارکت مردم، خط تولیدِ خود را افزایش داده. است.
اقدامی که باعثِ افزایش تولیدِ محصولات و صادارت، و همچنین جذبِ نیروهای بومی در گردشِ اقتصادیِ استان شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی افزایش خط تولیدِ شیرآلات بهداشتی در گرمی

دیگر خبرها

  • قیمت سکه امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • خریداران مسکن این هشدار را جدی بگیرند؛ این‌جا قیمت مسکن کاذب است
  • قیمت طلا امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • افزایش خط تولیدِ شیرآلات ساختمانی در گرمی
  • رونق قیمت‌گذاری کاذب در پلتفرم‌ها/ انسداد تا اصلاح آگهی‎‌های مسکن
  • این ۲ مشکلِ بزرگ در بازار مسکن ایران
  • قیمت طلا امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • قیمت سکه امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳