Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-23@21:30:02 GMT

چرا دلار رشد کرد؟

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۵۴۴۸۹

چرا دلار رشد کرد؟

عده‌ای باور دارند، ملاقات بین دو رئیس‌جمهور آمریکا و ایران بازار را با ریزش زیادی مواجه خواهد کرد. در این میان، از نظر آنها، نوسان‌گیران پیش از این دیدار احتمالی می‌خواهند قیمت‌ها را به سطوح بالاتری ببرند و از آن نقطه فروش‌های خود را آغاز کنند. جالب آن است که دسته دیگری می‌گویند، معامله‌گران از آن جهت که تصور می‌کنند، دیداری رخ نخواهد داد، خریدار شده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، روزنامه دنیای اقتصاد نوشت: در اولین روز مهرماه، دلار توانست با قدرت زیادی از مرز مقاومتی ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان عبور کند ولی تا ساعت ۴ بعدازظهر در برابر شکست مرز ۱۵‌هزار تومانی ناکام ماند. روز یکشنبه، شاخص ارزی در محدوده ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان معاملات خود را آغاز کرد. پس از آن، قیمت به آرامی در مسیر نزولی قرار گرفت و تا نزدیکی محدوده ۱۴ هزار و ۴۰۰ تومان عقبگرد کرد. از این نقطه خریدهای ارزی افزایش یافت و قیمت به سرعت به کانال ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان بازگشت. با بازگشت دلار به این کانال، خریداران با احساس خطر کمتری وارد بازار شدند و افزایش خریدها موجب بیشتر شدن سرعت رشد دلار شد. به گونه‌ای که این ارز پس از شکست مرز ۱۴ هزار و ۶۰۰ تومانی به سرعت خود را به محدوده ۱۴ هزار و ۹۰۰ تومان رساند. ساعت ۴ بعدازظهر دیروز اما دلار روی عدد ۱۴ هزار و ۹۸۰ تومان ایستاد که ۴۹۰ تومان بالاتر از روز شنبه بود. پس از ساعت ۵ بعدازظهر ارقام بالای ۱۵ هزار تومان نیز در بازار به ثبت رسید. البته با برجسته‌شدن برخی اخبار سیاسی حدود ساعت ۶ بعدازظهر، دلار بار دیگر زیر ۱۵ هزار تومان معامله شد.

دلار در اولین روز هفته تنها ۴۰ تومان افزایش را ثبت کرده بود. برخی فعالان، تندتر شدن رشد شاخص ارز در روز یکشنبه را به آغاز ماه جدید شمسی نسبت دادند. به گفته آنها، برخی معامله‌گران به‌طور سنتی باور دارند در روزهای ابتدایی‌ ماه نقدینگی بیشتری به سوی بازارها سرازیر می‌شود و تقاضای خرد حاصل از آن در شرایطی که سمت عرضه چندان قوی نیست، توان جا‌به‌جایی قیمت‌ها را دارد. این موضوع موجب می‌شود که بخشی از معامله‌گران در روزهای ابتدایی ماه وارد بازار شوند. گروه دیگری بیشتر باور داشتند، حمایت از دلار در محدوده ۱۴ هزار و ۴۰۰ تومانی عامل اصلی صعود دلار به سوی مرزهای بالاتر شد. در کنار این، گروه سومی در بازار باور دارند، برخی معامله‌گران تصور می‌کنند، ممکن است در انتهای هفته اتفاق جدیدی در روابط ایران و آمریکا رخ دهد که تحریم‌ها را نیز متاثر کند. عده‌ای باور دارند، ملاقات بین دو رئیس‌جمهور آمریکا و ایران بازار را با ریزش زیادی مواجه خواهد کرد. در این میان، از نظر آنها، نوسان‌گیران پیش از این دیدار احتمالی می‌خواهند قیمت‌ها را به سطوح بالاتری ببرند و از آن نقطه فروش‌های خود را آغاز کنند. جالب آن است که دسته دیگری می‌گویند، معامله‌گران از آن جهت که تصور می‌کنند، دیداری رخ نخواهد داد، خریدار شده‌اند. در این شرایط به نظر می‌رسد، خریداران برای خرید بیشتر به دنبال بهانه بودند؛ به این ترتیب، عده زیادی از بازیگران ارزی باور داشتند، تا زمانی که روند قیمت‌ها تغییر نکند، خریداران بهانه‌های لازم را برای خرید پیدا خواهند کرد. به گفته برخی فعالان، تغییر انتظارات یا ورود بازارساز به بازار می‌تواند ورود خریداران تازه را به تاخیر بیندازد. قیمت دلار از ابتدای سال حدود ۲۰۰ درصد رشد یافته است. در این شرایط افرادی که از این رشد جا مانده‌اند و هراس آن دارند که دلار افزایش بیشتری را تجربه کند، کم‌کم وارد بازار می‌شوند. البته در روزهای اخیر بازار بورس نیز با جهش‌های زیادی مواجه شده است و در صورت ادامه این روند، ممکن است بخشی از سرمایه‌ها به جای بازار ارز، به بازار بورس رهسپار شوند.

رکورد‌شکنی گرم طلا

در روزی که دلار رو به سوی قیمت‌های بالاتر داشت، سکه تمام بهار آزادی نیز از قافله عقب نماند و با عبور از مرز ۴ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان، به مرز مقاومتی سنگین ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی نزدیک‌تر شد. روز یکشنبه، سکه ۱۰۰ هزار تومان افزایش قیمت را تجربه کرد و به ۴ میلیون و ۶۰۵ هزار تومان رسید. به گفته فعالان، سکه با وجود این صعود برای رشد بیشتر نیاز دارد که از مقاومت ۴ میلیون و ۷۰۰ هزار تومانی عبور کند؛ مقاومتی که در تاریخ بازار سکه شکسته نشده است. برخی فعالان باور دارند در صورت شکست آن نقطه قیمت سکه به سوی مرز ۵ میلیون تومانی میل خواهد کرد. این در حالی است که عرضه سکه‌های پیش‌فروش چندی است آغاز شده و به نظر می‌رسد میزان تحویل آنها در مهرماه سرعت بیشتری به خود بگیرد. روز گذشته هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز با عبور از مرز ۴۰۰ هزار تومانی رکورد تازه‌ای را به ثبت رساند. ساعت ۴ بعدازظهر دیروز هر گرم طلای ۱۸ عیار ۴۲۰ هزار تومان قیمت داشت که ۲۴ هزار تومان بالاتر از روز شنبه بود. این قیمت بالاترین قیمت گرم طلا تا به حال به حساب می‌آید. برخی فعالان عنوان کردند که حدود ساعت ۵ بعدازظهر، هر گرم طلای ۱۸ عیار حتی تا مرز ۴۲۳ هزار تومان بالا رفت. به گفته برخی بازیگران بازار، نوسانات گرم طلا در روزهای اخیر افزایش زیادی یافته است. حتی عده‌ای عنوان کرده‌اند میزان رشد گرم طلا در روزهای اخیر از دلار و سکه نیز بیشتر بوده است. به گفته آنها، ورود تقاضای مردم عادی بازار گرم طلا را داغ کرده است، آن هم در شرایطی که اونس همچنان زیر مرز هزار و ۲۰۰ دلار قرار دارد. البته برخی فعالان باور دارند، معامله‌گران طلا نسبت به آینده اونس خوشبین هستند.»

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام قیمت دلار قیمت سکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۵۴۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳

آفتاب‌‌نیوز :

بازار امروز شاهد روند نزولی قیمت طلا و سکه نسبت به روز گذشته است.

آخرین نرخ اونس طلا

هر اونس طلا، امروز به ۲،۳۷۰ (دو هزار و سیصد و هفتاد) دلار رسید که نسبت به روز قبل، کاهش ۰.۹۳ درصدی داشته است.

آخرین نرخ گرم طلا ۱۸ عیار

قیمت طلا پایین آمد و هر گرم طلا ۱۸ عیار، امروز به ۳،۶۶۶،۰۰۰ (سه میلیون و ششصد و شصت و شش هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش ۱.۵۲ درصدی داشته است.

آخرین نرخ مثقال طلا ۱۸ عیار

همچنین هر مثقال طلا ۱۸ عیار با کاهش ۱.۵۱ درصدی نسبت به روز قبل، ۱۵،۸۸۰،۰۰۰ (پانزده میلیون و هشتصد و هشتاد هزار) تومان معامله شد.

قیمت دلار مبادله‌ای امروز

قیمت دلار مبادله ای، امروز به ۴۳،۷۲۵ (چهل و سه هزار و هفتصد و بیست و پنج) تومان رسید که نسبت به روز قبل، افزایش ۰.۰۲ درصدی داشته است.

قیمت یورو مبادله‌ای امروز

یورو مبادله ای، امروز به ۴۶،۵۳۶ (چهل و شش هزار و پانصد و سی و شش) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش ۰.۱۴ درصدی داشته است.

قیمت پوند امروز

پوند امروز با افزایش ۰.۱۲ درصدی، از ۷۹،۸۵۰ (هفتاد و نه هزار و هشتصد و پنجاه) تومان به ۷۹،۹۵۰ (هفتاد و نه هزار و نهصد و پنجاه) تومان رسید.

آخرین نرخ درهم امارات مبادله‌ای

همچنین درهم امارات مبادله‌ای با افزایش ۰.۰۲ درصدی نسبت به روز قبل، ۱۱،۹۰۶ (یازده هزار و نهصد و شش) تومان معامله شد.

آخرین نرخ لیر ترکیه

لیر ترکیه، امروز به ۱،۹۸۵ (یک هزار و نهصد و هشتاد و پنج) تومان رسید که نسبت به روز قبل، بدون تغییر ۰ درصدی داشته است.

قیمت دلار کانادا امروز

همچنین دلار کانادا با افزایش ۰.۵۳ درصدی نسبت به روز قبل، ۴۷،۰۵۰ (چهل و هفت هزار و پنجاه) تومان معامله شد.

آخرین نرخ دلار استرالیا

همچنین دلار استرالیا با افزایش ۰.۳۶ درصدی نسبت به روز قبل، ۴۱،۵۵۰ (چهل و یک هزار و پانصد و پنجاه) تومان معامله شد.

قیمت دینار عراق امروز

دینار عراق در بازار داخلی هم ۴۹ (چهل و نه) تومان قیمت خورد.

قیمت سکه امامی امروز

قیمت سکه امامی به ۴۳،۳۰۰،۰۰۰ (چهل و سه میلیون و سیصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، کاهش ۰.۷ درصدی داشته است.

آخرین نرخ نیم سکه

نیم سکه، امروز به ۲۵،۵۰۰،۰۰۰ (بیست و پنج میلیون و پانصد هزار) تومان رسید که نسبت به روز قبل، بدون تغییر است.

آخرین نرخ ربع سکه

همچنین ربع سکه با کاهش ۰.۶۴ درصدی نسبت به روز قبل، ۱۵،۶۰۰،۰۰۰ (پانزده میلیون و ششصد هزار) تومان معامله شد.

آخرین نرخ سکه گرمی

همچنین هر سکه گرمی با کاهش ۱.۴ درصدی نسبت به روز قبل، ۷،۱۰۰،۰۰۰ (هفت میلیون و یکصد هزار) تومان معامله شد.

منبع: دنیای اقتصاد

دیگر خبرها

  • سکه و طلا ارزان‌تر شد
  • ثبات قیمت دلار و کاهش نرخ طلا و سکه در معاملات امروز
  • قیمت طلا سقوط کرد
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟
  • ردپای آرامش در بازار‌ها
  • پیش‌بینی قیمت دلار برای فردا
  • قیمت نفت نزولی شد
  • قیمت دلار، سکه و طلا در بازار امروز دوشنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • کف قیمت دلار کجا خواهد بود؟
  • کف قیمت دلار به کجا می‌رسد؟