Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده شاهین شهر، برخوار و میمه در مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار الف با انتقاد از هیئت رئیسه مجلس در بی توجهی به تقاضای 10 نماینده مجلس برای تحقیق و تفحص از خود مجلس گفت: طرح تحقیق و تفحص از مجلس که از ابتدای امسال کلید خورد هنوز به نتیجه نرسیده و در هاله ای از ابهام قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: برخی از اعضای هیئت رئیسه مجلس خوششان نمی آید که این طرح به نتیجه برسد.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به معطلی پنچ ماه این طرح در مجلس افزود: بعد از چهار ماه معطلی و بلاتکلیفی، این طرح در مرداد ماه به کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس ارجاع شد که الان بیش از یک ماه در کمیسیون مذکور معطل مانده است.

حاجی دلیگانی گفت: وقتی این طرح در مرداد ماه در دستور کار کمیسیون قرار گرفت باید تعیین تکلیف می شد ولی متاسفانه به معاون اجرایی مجلس مهلت 10 روزه داده شد تا گزارشی به کمیسیون ارائه کند.

وی تاکید کرد: اما به رغم گذشت بیش از یک ماه از این مهلت هنوز گزارشی اراده نشد و هیئت رئیسه مجلس هم گزارشی به کمیسیون نداده است.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس اضافه کرد: هیئت رئیسه مجلس باید بعنوان بالاترین مقام دستگاه مورد تحقیق و تفحص، درباره محورهای تحقیق و تفحص توضیحات خود را ارائه کند ولی این گزارش هنوز داده نشد.

حاجی دلیگانی بر ضرورت شفاف سازی تاکید کرد و افزود: مجلس باید شفاف سازی را از خودش شروع کند و نباید یک طرح قانونی را پنچ ماه معطل نگه دارد.

برای تحقیق و تفحص مجلس از هر دستگاهی تنها امضای یک نماینده کافی است.

تا کنون برای تحقیق و تفحص از مجلس 2 طرح تهیه شده است.

طرح اول در مهر ماه سال گذشته در مجلس کلید خورد که به رغم داشتن 20 امضاء به سرنوشت نامعلومی دچار شد و ناکام ماند.

طرح دوم روز یکشنبه 23 ادیبهشت مجلس تحویل محمد حسین فرهنگی عضو هیئت رئیسه مجلس شد.

محمد جواد ابطحی نماینده خمینی شهر، عباس گودرزی نماینده بروجرد، محمد جواد فتحی نماینده تهران، سید حسین نقوی حسینی نماینده ورامین، یوناتن بت کلیا نماینده آشوریان، حسین مقصودی نماینده سبزوار، حسن کامران نماینده اصفهان، سید جواد حسینی کیا نماینده سنقر، احمد صفری و سید قاسم جاسمی نمایندگان کرمانشاه نیز این طرح را امضاء کردند.

این طرح دارای 10 محور است؛

1-در امور مالی و معاملاتی، بررسی نحوه انعقاد قراردادها و پیمانکاران مربوطه و شایستگی آنها و نحوه پرداخت ها و دریافت ها.

2-در امور استخدامی، اداری، تشکیلاتی و نحوه استخدام ها، گزینش افراد در ارتقاها و حذف و ایجاد بعضی از ادارات و دوایر و ضرورت آنها و همچنین عملکرد هیات رسیدگی به تخلفات اداری کارکنان.

3- در امور تقنینی نحوه رعایت مواد آئین نامه داخلی مجلس و هیات نظارت بر عملکرد نمایندگان و کمیسیون اصل 90.

4-در امور ارتباطات داخلی و بین المللی و ضرورت سفرهای خارجی نمایندگان و کمیسیونها و گزینش افراد برای اینگونه سفرها، هزینه ها و پرداخت ها و ضرورت برگزاری بعضی از سمینارها و همایش ها و هزینه های مربوطه.

5-بررسی عملکرد بودجه مرکز پژوهش های مجلس در خصوص استخدام و بکارگیری، سفارش مقالات، چاپ نشریات و کتب و هزینه جابجایی ساختمان.

6-بررسی عملکرد بودجه و هزینه ای از جمله کتابخانه مجلسدر خصوص بکارگیری نیروها، چاپ کتب و نشریات و ضرورت آنها.

7-بررسی عملکرد بودجه دیوان محاسبات و نحوه بکارگیری نیروها و استخدام ها و عملکرد نظارتی دیوان و آرای هیئتهای مستشاری.

8-بررسی عملکرد بودجه خبرگزاری خانه ملت و نحوه بکارگیری نیروها و استخدام ها و گزینش افراد و مصاحبه کننده ها و مصاحبه شونده ها.

9-نحوه اجرای قوانین ایثارگران در مجلس شورای اسلامی.

10- علت واگذاری پروژه ها بدون مناقصه و مزایده.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۵۵۶۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس لرزه برگزاری جلسه مجلس و دولت در دفتر قالیباف نه صحن مجلس

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حسینعلی حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین‌شهر در واکنش به این نکته که «خواست نمایندگان یک جلسه فوق‌العاده درخصوص مساله ارز در صحن بود نه در دفتر رییس مجلس»، گفت: بله، نظر ما همین است باید می آمدند در صحن و شفاف مطالب بیان می‌شد، ما گفتیم که در صحن، جلسه [فوق العاده ارزی] برگزار شود نگفتیم که بروید و جداگانه جلسه بگذارید.

وی در گفتگو با ایلنا، ادامه داد: با این جلسات چند نفره جداگانه نتیجه نمی‌گیریم و الان هم که مشکلات حل نشده است.

حاجی دلیگانی خاطرنشان کرد: به نظر ما اگر قانون را رعایت می‌کردند این مشکلات را نداشتیم، بانک مرکزی قانون را رعایت نمی‌کند چه قانونی که اخیرا تصویب کردیم و چه احکامی که در برنامه مصوب شده؛ اگر این قوانین و احکام از سوی بانک مرکزی رعایت شود این مشکلات را نخواهیم داشت.

وی ابراز داشت: ما همچنان مطالبه برگزاری جلسه ارزی در صحن را داریم و معتقدیم که همه نمایندگان باید در جریان این موضوع قرار بگیرند نه اینکه یک جلسه جدا باشد.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898959

دیگر خبرها

  • پس لرزه برگزاری جلسه مجلس و دولت در دفتر قالیباف نه صحن مجلس
  • حاجی‌دلیگانی: باید امنیت شغلی و بیمه کارگران تضمین شده باشد
  • بازگشت حسن یزدانی در هاله‌ای از ابهام
  • حاجی دلیگانی، نماینده مجلس: طرح نوری که در فراجا در حال اجراست، مناسب است و از آن حمایت می کنیم
  • ارسال گزارش تحقیق و تفحص سازمان حفظ نباتات به قوه قضائیه
  • گزارش تحقیق و تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات به قوه قضائیه ارسال شد
  • متن کامل گزارش نهایی تحقیق و تفحص درباره عملکرد سازمان حفظ نباتات
  • پس لرزه های گرانی و کمبود دارو در صحن مجلس /حاجی دلیگانی: سهم بیماران از پرداخت هزینه ها ۳۰ درصد بود نه ۵۰ درصد!
  • گزارش تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی به قوه قضاییه ارجاع شد
  • تحقیق و تفحص از وزارت جهاد کشاورزی در دستورکار امروز مجلس