Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اصغری رئیس سازمان غذا و دارو در مراسم افتتاحیه چهارمین نمایشگاه بین‌المللی ایران فارما گفت: ایران فارما قادر خواهد بود سند داروسازی ایران قدرت خود را به جهانیان نشان دهد.

وی ادامه داد: صنعت داروسازی 97 درصد داروی مورد نیاز کشور را تولید و تأمین می‌کنند، این‌ها نتیجه همکاری صنعت داروسازی در بخش‌های مختلف تولید از جمله مواد اولیه دارو، بسته‌بندی و صنایع جانبی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ا‌صغری اظهار کرد: کیفیت‌ بسیاری از داروهای ایرانی قابل مقایسه با کیفیت داروها تولید شده در کشورهای پیشرفته و صنعتی بوده که این یکی از دستاوردهای‌ انقلاب اسلامی در کشور است.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: در شرایط ظالمانه تحریم بخش دارو به عنوان یکی از خطوط مقاومت محسوب می‌شود و همانطور که صنعت داروسازی‌ در دوران جنگ توانستند داروی مورد نیاز بیماران را تأمین کنند و پزشکان در خط مقدم جبهه با کمترین امکانات به درمان‌ بیماران پرداختند با تجربه تحریم‌های گذشته صنعت داروسازی‌ با توجه به آنکه توانمندی‌هایش بسیار بیشتر شده است می‌تواند در تحریم‌های پیش رو داروی مورد نیاز مردم را تأمین کند.

وی با اشاره به ارز تخصیص یافته به دارو گفت: میزان ارز تخصیص یافته به دارو و مواد اولیه در 6 ماه نخست سال 97 معادل 6 ماه نخست سال 96 بوده و حتی ارز تخصیص یافته به دارو امسال بیش از سال 96 است.

رئیس سازمان غذا و دارو با تأکید بر اینکه مهمترین‌ مشکل صنعت داروسازی‌ نقدینگی‌ است گفت: به دلیل بدهی صنعت داروسازی در 2 سال گذشته بوده و 3 هزار و 500 میلیارد تومان مطالبات‌ سررسید‌ شده صنعت داروسازی است که به دلیل تأخیر در پرداخت بیمه‌ها به بیمارستان‌ها به وجود آمده و این تأخیر در پرداخت مطالبات به صنعت داروسازی منتقل شده است.

اصغری‌ ادامه داد: 40 درصد بین تأمین ارز و تخصیص‌ آن به صنعت داروسازی اختلاف وجود دارد در واقع با اینکه ارز 4 هزار و 200 تومانی برای صنعت داروسازی تأمین شده اما 40 درصد ارز تخصیص‌ پیدا کرده است.

وی تأکید کرد: امیدواریم 3 هزار میلیارد تومان تا پایان مهر ماه به صنعت داروسازی تزریق شود تا بتوانند ماده اولیه مورد نیاز خود را وارد کشور کنند تا زنجیره تأمین دارو دچار مشکل نشود.

رئیس سازمان غذا و دارو افزود: از صنعت داروسازی به ویژه بخش خصوصی تشکر می‌کنیم که ماده اولیه مورد نیاز خود را تا یک سال تأمین کرده‌اند از شرکت‌های داروسازی دولتی نیز درخواست داریم که چون بخش خصوصی در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند تا بتوانیم ذخیره یک و نیم تا دو ساله در مواد اولیه داشته باشیم.

وی با اشاره به برخی تسهیلات برای صنعت داروسازی به منظور جلوگیری از بروز مشکلات در دوران تحریم‌ها گفت: تسهیلاتی‌ در زمینه ترخیص‌ از گمرک‌، پرداخت مالیات بر ارزش افزوده و حق اعتباری‌ صنعت برای دریافت تسهیلات بانکی‌ در ستاد ویژه اقتصادی دولت‌ در نظر گرفته شده است.

اصغری یادآوری کرد: صنعت داروسازی‌ از مشکل نقدینگی‌ رنج‌ می‌برد شرکت‌ها دارویی که 10 ماه پیش فروخته‌اند پولش را با 10 ماه تأخیر به صورت اوراق دریافت می‌کنند که این صنعت را دچار مشکل می‌کند.

وی ادامه داد: به دنبال آن هستیم که اوراق از طریق سازمان برنامه و بودجه به پول نقد تبدیل شود و معادل ریالی به شرکت‌های داروسازی‌ پرداخت شود.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: امیدواریم‌ تزریق‌ پول و ارز به صنعت داروسازی‌ تا پایان مهر ماه انجام شود تا صنعت داروسازی‌ در تأمین ماده اولیه دچار مشکل نشود اگر پرداخت مطالبات صنعت داروسازی‌ به آبان ماه برسد دچار مشکل خواهیم شد زیرا در آبان ماه هزینه‌های جانبی دور زدن تحریم‌ها به صنعت داروسازی تحمیل می‌شود.

اصغری اظهار کرد: همکاری‌های خوبی بین تولیدکنندگان‌ مواد اولیه و دارو وجود دارد و امیدواریم بخش‌های مختلف صنعت با حمایت از یکدیگر‌ بتوانند در دوران تحریم داروی مورد نیاز مردم را تولید و تأمین کنند تا دچار کمبود دارویی نشویم.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار پزشکی وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۵۶۸۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ

 علیرضا عسگریان؛ معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی عصر امروز در حاشیه بازدید از نمایشگاه اکسپو (ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این نمایشگاه منحصر به فرد در کشور است و در حوزه تولیدات و صادرات فعال است.

وی افزود: وزارت کار یکی از مجموعه‌های بزرگ در حوزه صنعت و اقتصاد است و در زمینه‌های صنعتی مختلف فعالیت دارد.

عسگریان گفت: ما در حوزه دارویی، حمل و نقل و گردشگری و ... شرکت‌هایی داریم و فعال هستیم.

وی درباره میزان فعالیت وزارت کار در حوزه دارویی اظهار کرد: ما در صنعت دارویی در بحث تولید مواد اولیه و سایر دارو‌هایی تخصصی و عمومی بسیار مؤثر عمل کرده است.

وی افزود: وزارت کار نیز دارای زیر مجموعه‌های اقتصادی و صنعتی گسترده است. در حوزه پتروشیمی متعددی از ابتدا تا انتهای زنجیره تولید درون خانواده وزارت کار فعال هستند. همچنین بزرگترین هلدینگ‌های حمل و نقل کشور درون وزارت کار است. همچنین در صنعت دارویی، ریلی و ساختمان و سیمان ما حرف اول را در کشور ایران می‌زنیم.

عسگریان ادامه داد: در مجموع ۵ صندوق بزرگ کشور در وزارت کار قرار دارند که تامین اجتماعی و صندوق بازنشستگی کشوری مهمترین آنها هستند و شرکت‌های بزرگی هستند.

وی افزود: مهمترین وظیفه ما تحلیل بازار جهانی است و بازار ۳۰ کشور درحال تحلیل است. کشور‌های اوراسیا، آفریقا و به ویژه همسایگان خودمان هستیم. البته در حوزه آفریقا حضور کمرنگی داریم که باید گسترش جدی داشته باشیم. امسال با آفریقا وارد تفاهم‌نامه‌های بزرگی را درحال انعقاد هستیم. برای مثال نخست وزیر زیمباوه در ایران است و وارد مذاکره شدیم. چرا که دشت‌هایی برای کشت وسیع برون مرزی توتون است.

معاون رفاه وزیر رفاه تاکید کرد: ما باید به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم تاثیر منطقه‌ای در حوزه دارو داشته باشیم در حوزه دارویی با عراق، لبنان و ارمنستان کار جدی کردیم. سفر اخیر تجار ارمنستان نشان داد که ما به زودی در این کشور حضور جدی خواهیم داشت و علاوه بر دارو و محصولات پتروشیمی، محصولات ساختمانی و سیمان و مصالح نیز به آنها صادر خواهیم کرد.

وی افزود: اگر ما یک و نیم میلیارد دلار صادرات دارو داشته باشیم، پایگاه خود را در بازار جهانی بطور کامل حفظ خواهیم کرد.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزیر رفاه تأکید کرد: ما طرح فجرانه را داشتیم، طرحی اثرگذار در مدت ۳ ماه که به طور متوسط بالای ۸۶ درصد از این طرح در کشور استقبال کردند. هجدهم این ماه فجرانه تمام می‌شود و و ما امیدواریم این طرح تمدید شود.

بیشتر بخوانید
وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد

وی در پاسخ به این پرسش که آیا طرح فجرانه کالابرگ تمدید می‌شود، عنوان کرد:، چون این طرح منابع بسیاری این می‌خواهد و باید در بالاترین سطح کشور تصمیم‌گیری شود، از این رو طی ۱۰ روز آینده تصمیم‌گیری می‌شود که آیا ایا تغییر خواهد کرد یا تمدید می‌شود، اما میزان استقبال و عدد‌های این طرح فوق‌العاده است، بزرگترین خرید قرن در این طرح صورت گرفت و امروز یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول خریداری شده از ۱۱ قلم شده است و ۱۴۰ میلیون بسته غذایی در یک مدت کوتاه توزیع شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • مشکل طولانی شدن فرایند اداری ترخیص مواد اولیه شرکت‌های داروسازی به زودی رفع می‌شود
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • مشکل طولانی شدن ترخیص مواد اولیه دارو برطرف می‌شود
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • سرمایه‌گذاری پتروشمی‌ها در بالادست صنعت برای حل مشکل خوراک
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای صنعت خودرو
  • تکرار تجربیات موفق تأمین مالی بانک صادرات ایران برای خودرو
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ