Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، دکتر غلامرضا اصغری روز دوشنبه در مراسم افتتاحیه چهارم نمایشگاه بین المللی ایران فارما(دارو و صنایع وابسته) در مصلای تهران، اظهارداشت: این نمایشگاه حاصل چهار دهه تلاش بعد از انقلاب اسلامی است و سعی شده توانمندی هایی که روی آن سرمایه گذاری شده و به نتیجه رسیده است، به مردم نمایش داده شود و زمینه همکاری بیشتری بین حلقه های مختلف صنعت دارو در بخش های مختلف اعم از تولید مواد اولیه، صنایع جانبی، بسته بندی، تولید مواد جوانبی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. صورت بگیرد. همچنین کسانی که در این زمینه فعال هستند تلاش می کنند دارو های جدید و مورد نیاز را در این نمایشگاه به نمایش بگذارند. علاوه بر این زمینه ارتباطی بیشتری در این نمایشگاه بین جوامع مختلف ایجاد می کند.

وی افزود: این صنعت ارتباط خوبی با دانشگاه ها دارد که زبانزد است. نظام سلامت ما قابل رقابت با بسیاری از کشورهای صنعتی است و می توان از آن به عنوان یکی از دستاورهای شاخص انقلاب اسلامی نام برد. در این شرایط خاص و شرایط تحریم، بحث دارو یکی از خطوط ویژه دولت است و دولت سعی دارد تا تامین اولیه به بهترین وجه ممکن صورت بگیرد. امیدواریم با این تهدیدات و تحریمات جدید بتوانیم نیازهای دارویی کشور را تامین کنیم و به مدد الهی و تلاش همه فعالان این حوزه این اتفاق خواهد افتاد.

اصغری ادامه داد: در ماه‌های ابتدایی امسال میزان ترخیص دارو و مواد اولیه از گمرک تقریبا معادل آن چیزی است که در سال ۹۶ بوده است، همچنین میزان تخصیص ارز بیش از شش ماه اول سال گذشته بوده است.

وی افزود: به رغم همه محدودیت‌ها و تهدیدها، مردم امروز از نظر تامین داروی موردنیاز در شرایط نسبتا قابل قبولی  قرار دارند و ظرفیت های خوبی هم در صنعت داروی ایران وجود دارد و می توانیم با تمام کشورهای دنیا تبادل دانش و تجربه داشته باشیم، ضمن اینکه ۹۷ درصد داروی مورد نیاز در داخل کشور انجام می شود.

اصغری تاکید کرد: سازمان غذا و دارو حامی تمام شرکت های دارویی فعال در حوزه تامین و توزیع دارو است.

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو، در ادامه به وضعیت شرکت های دارویی کشور اشاره کرد و گفت: مطالبات شرکت‌های دارویی و ارز موردنیاز دارو برای واردات مواد اولیه را در همین مهر ماه و قبل از آغاز تحریم‌های آمریکا در آبان ماه بدهید. بعد از آبان دیگر خیلی دیر خواهد بود.

اصغری اظهارداشت: مشکل اصلی صنعت دارو کمبود نقدینگی است، ۳۵۰۰ میلیارد تومان میزان مطالبات سررسید شده است، نقدینگی امروز باید به‌دست صنایع دارویی ما برسد.

وی افزود: از سه هلدینگ بزرگ دارویی کشور انتظار دارم با سرمایه‌گذاری و فعالیت بیشتر در زمینه‌های مختلف از جمله تامین مواد اولیه به سایر شرکت‌های دارویی هم کمک کنند.

اصغری تاکید کرد: امیدوارم پنجمین نمایشگاه ایران فارما را در سال آینده و بعد از پشت سر گذاشتن تحریم‌ها و شکست دشمنان ملت، برگزار کنیم.

کد خبر 4411340 حبیب احسنی پور

منبع: مهر

کلیدواژه: دارو سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت سازمان غذا و دارو دارو آلزایمر داروسازی تجهیزات پزشکی اورژانس کشور زوال عقل هلال احمر جمهوری اسلامی ایران بیماری های قلبی و عروقی رژیم غذایی سرطان سازمان نظام پزشکی ایرج حریرچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۵۸۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال

تین نیوز

در جلسه ای که با حضور مدیر کل بازرگانی داخلی شرکت راه آهن، مدیر کل سیر و حرکت راه آهن، مدیرکل راه آهن اصفهان، مدیر بخش حمل و نقل مجتمع فولاد مبارکه و مدیر عامل شرکت توکا ریل برگزار شد، افزایش حمل مواد اولیه و محصولات مجتمع تا ۱۰ میلیون تن برنامه ریزی شد.

به گزارش تین نیوز به نقل ریل نیوز، عابدین هادی نژاد مدیرکل بازرگانی داخلی هدف از این نشست را افزایش حمل ریلی مواد اولیه به فولاد مبارکه و محصولات فولادی برای صادرات از این مجتمع ذکر کرد و گفت: موضوعات مختلفی در زمینه ارتقاء و بهبود همکاری های سه جانبه بین شرکت راه آهن، شرکت فولاد مبارکه و شرکت حمل و نقل ریلی فعال در حمل و نقل ریلی محمولات مجتمع در این جلسه مورد بحث و بررسی قرار گرفتند.

هادی نژاد افزود: در این نشست عوامل موثر در سرعت بازرگانی محمولات این شرکت در مسیرهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد نظارت و پیگیری لازم برای اجرای صحیح طرح قطار باری کامل، شناسایی و رفع مشکلات اجرای آن از جمله رعایت دستورالعمل های بارگیری و باربندی محصولات فولادی، حذف توقف های غیر ضروری در سطح ادارات کل مناطق و … از سوی طرفین انجام شود.

وی گفت: این جلسه گام مهمی برای تقویت همکاری های این دو صنعت است و انتظار داریم نتایج آن را در پایان سال ۱۴۰۳ در قالب افزایش حمل مواد اولیه و همچنین حمل محصولات تولیدی این مجتمع به مقاصد مختلف و رضایت مندی مشتری شاهد باشیم. در این راستا برنامه ریزی شده است حمل مواد اولیه و محصولات مجتمع تا ۱۰ میلیون تن افزایش داشته باشد.

مدیرکل بازرگانی داخلی راه آهن گفت: شرکت فولاد مبارکه بزرگ ترین و مهم ترین تولیدکننده فولاد کشور است و نقش کلیدی در صنعت ریلی کشور دارد. این شرکت در حمل مواد اولیه و محصولات خود در شبکه ریلی در رتبه اول قرار داشته و با حمل حدود ۷.۸ میلیون تن بار (۵.۳ هزار میلیارد تن کیلومتر) در سال ۱۴۰۲حدود ۲۱ درصد از کل حمل ریلی بخش داخلی را پوشش می دهد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • توهین دو وزیر به خرد بدنه دارویی نظام‌سلامت
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • مددجویان خراسان‌جنوبی هزار و ۳۶۲ متر مربع فرش به بازار عرضه کردند
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • ایران به‌دنبال همکاری و کمک به سوریه در تولید دارو است
  • نقش مهم ایران در تأمین دارو و تجهیزات پزشکی بازار سوریه
  • دردسر جدید بیمه‌ها برای داروخانه داران/ بدهی ۲۶ همتی سازمان‌های بیمه‌گر به داروخانه‌ها
  • جزئیاتی درباره دوره جدید کالابرگ فجرانه
  • آخرین جزئیات از دوره جدید کالابرگ
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال