Web Analytics Made Easy - Statcounter

سریال‌ جدید طنز در راه شبکه پنج سیما، «هزارداستان» و روایت زندگی توپ جمع‌کن‌های فوتبال و مرورآثار پرویز پرستویی در شبکه نسیم جزو مهمترین خبرهای امروز رسانه‌ملی به شمار می‌رود. ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۹ فرهنگی تلویزیون ، سینما و تئاتر نظرات

به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران پویا، امروز رویدادهای مختلفی روی آنتن رادیو و تلویزیون می‌آید که در این بسته خبری مروری بر آن‌ها داریم:

مرور آثار پرویز پرستویی در تلویزیون

برنامه‌ «چهل‌تیکه» به مرور آثار پرویز پرستویی در شبکه نسیم می‌پردازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سریال «خاک سرخ»، «رعنا» و سریال «آپارتمان» که پرویز پرستویی در آن به ایفای نقش پرداخته است، در برنامه‌ «چهل‌تیکه» مرور می‌شود. همچنین فیلم‌های «دیار عاشقان»، «مارمولک»، «آژانس شیشه‌ای» و «مرد عوضی» از جمله آثار این هنرمند است که قرار است در این برنامه مرور شوند. برنامه‌ «چهل‌تیکه» سه‌شنبه (سوم مهر ماه) ساعت 20 از شبکه نسیم به روی آنتن خواهد رفت. این برنامه با پخش تصاویر و ویدیوهای خاطره‌انگیز گذشته، سعی دارد تا این خاطرات خوب را مرور کند.

روزهای خوش به سراغ شبکه پنج می‌آید

سریال " روزهای خوش" به تهیه کنندگی مهران مهام برای گروه فیلم و سریال شبکه پنج سیما در مرحله نگارش قرار گرفت. این سریال 26 قسمتی که طنزی اجتماعی است، برای پخش در شبکه پنج به نویسندگی امید سهرابی نوشته می‌شود. سریال "روزهای خوش " در 26 قسمت 40 دقیقه‌ای برای گروه فیلم و سریال شبکه پنج در مرحله نگارش قرار دارد.

آغاز نمایش «خط» در آی‌فیلم

مجموعه تلویزیونی «خط» از امروز دوشنبه دوم مهرماه روی آنتن آی‌فیلم فارسی قرار می‌گیرد. این مجموعه تلویزیونی در سال 92پخش شده و  به کارگردانی و نویسندگی عباس رنجبر است. قصه مجموعه «خط» درباره اخلاق فردی و اجتماعی آدم‌هاست و مسیر سیر سلوک فردی به نام سیاوش سالار را روایت می‌کند که در اثر برخورد با دختری به نام سوگند و تحت تاثیر منش  حاج رئوف دچار تغییر و تحول می‌شود و... کامران تفتی، محمود پاک‌نیت، لیلا برخورداری، آشا محرابی، ایمان صفا، بهنام قربانی، جمال اجلالی، سیاوش طهمورث، فریبا جدی‌کار، مجید جعفری و... در این سریال ایفای نقش کرده‌اند. مجموعه «خط» ساعت 16 روانه آنتن می‌شود. بازپخش آن نیز در ساعت‌های 00:00 و 08:00 خواهد بود.

نمایش توانمندی موشکی ایران در مستند سکوی پرتاب

بمناسبت هفته دفاع مقدس و به منظور نمایش دستاوردها و توانمندیهای موشکی، پهبادی، راداری و پدافندی سپاه پاسداران، مستند سکوی پرتاب هر روز از شبکه یک روی آنتن می‌رود. در این برنامه روند دستیابی به فناوری موشکی و بومی‌سازی این تکنولوژی برای دفاع از کشور از زبان سردار امیرعلی حاجی‌زاده فرمانده هوافضای سپاه روایت می‌شود. سکوی پرتاب به تهیه کنندگی محمد جبارزاده کاری از گروه سیاسی شبکه یک سیما است که هر روز حوالی ساعت 15 پخش خواهد شد.

«مسیر» بازگشت برای نخبه‌های ایرانی در شبکه مستند

پخش مجموعه مستند «مسیر» به تهیه‌کنندگی، کارگردانی و نویسندگی فرهاد مختاری از دوشنبه دوم مهر ساعت 20:30 در شبکه مستند آغاز می‌شود. «مسیر» آیینه‌ای از ایرانیان سخت‌کوش و توانمند و انعکاسی از تلاش‌ها و موفقیت‌های آنان در قاب  شبکه مستند است و در هر قسمت به معرفی یک هم‌وطن ایرانی که از خارج از کشور بازگشته و کسب‌وکار موفقی را در ایران راه‌اندازی کرده است، می‌پردازد. فرهاد مختاری نویسنده و کارگردان این اثر در نخستین قسمت از مجموعه مستند «مسیر» که امشب دوم مهر پخش می‌شود، به معرفی جهانگیر درویش معمار مجموعه ورزشی تختی پرداخته است؛ نخبه‌ای که از ایتالیا به ایران بازگشته است. این مجموعه دوشنبه ها ساعت 20:30 از شبکه مستند پخش و سه شنبه ها ساعت 15:30 بازپخش می شود

جانشین رییس بسیج مستضعفین امشب میهمان تهران 20

سردار سپهر با حضور در استودیوی برنامه تهران 20 در هفته دفاع مقدس پیرامون محورهایی همچون بسیج دوران سازندگی و گروه‌های جهادی، بسیج محرومیت‌زدایی و خدمات‌رسانی، بسیج و اقتصادمقاومتی، جنگ نرم، توان سایبری بسیج و حضور مؤثر در فضای مجازی به گفتگو می‌نشیند. برنامه اجتماعی «تهران 20» شنبه، دوشنبه و چهارشنبه شب‌های هر هفته با اجرای مشترک محمد دلاوری و بهروز تشکر  و تهیه‌کنندگی مصطفی پور حامدی روی آنتن می‌رود.

زندگی توپ جمع‌کن‌های فوتبال به روایت امیر حاج‌رضایی

امیر حاج‌رضایی بازیکن و مربی سابق و کارشناس، مفسر و منتقد فوتبال ـ امشب دوم مهرماه در پانزدهمین قسمت از فصل چهارم برنامه «هزار داستان» روایتگر زندگی توپ جمع‌کن‌های فوتبال خواهد بود. در پانزدهمین قسمت از فصل چهارم برنامه «هزارداستان» که با اجرای امیر حاج رضایی به عنوان مجری و راوی قصه روی آنتن شبکه نسیم می‌رود، قصه مادری روایت می‌شود که با فرزند بیمارش هزینه یک تیم فوتبال را می‌دهد. فصل چهارم برنامه «هزار داستان» به تهیه‌کنندگی جواد فرحانی و کارگردانی مریم نوابی‌نژاد در ماه محرم و صفر ساعت 21 روی آنتن شبکه نسیم می‌رود و در ساعات یک بامداد، 7 صبح، 13 بعدازظهر بازپخش می‌شود. قطعه تیتراژ این برنامه را سینا سرلک خوانده است.

«هزار داستان» برنامه‌ای گفت‌وگو محور اجتماعی است که هر قسمت از آن با میزبانی و اجرای یک چهره سرشناس که نقطه مشترکی با سوژه مطرح شده دارد، میزبان افرادی با داستان‌های خاص و دیده نشده است. این برنامه که ویژه ایام خاص همچون ماه رمضان و محرم و صفر ساخته می‌شود، از ماه رمضان سال 96 آغاز شد و فصل چهارم آن پس از پشت سر گذاشتن سه فصل موفق و پرمخاطب در ماه محرم و صفر امسال با قصه‌ها و موضوعات جدید روی آنتن شبکه نسیم می‌رود.

«زندگی از نو» هفته آتی روی آنتن شبکه پنج می‌رود

تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «زندگی از نو» از پخش این سریال از هفته آینده خبر داد. مهدی شفیعی تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «زندگی از نو» گفت: براساس برنامه‌ریزی انجام شده پخش این سریال از اوایل مهرماه هر شب ساعت 23 خواهد بود. تمامی تصویر برداری این مجموعه در استان گیلان (شهر تالش) انجام شده است. رضا کیانیان، علیرضا خمسه، ستاره اسکندری، مینا جعفرزاده، کمند امیر سلیمانی، آرش مجیدی، خیام وقار، ژیلا آل رشاد، حدیث نیکرو، مجید پتکی، امیر حامد، متین ستوده، مرتضی ضرابی، محمد علی ساربان، اکبر معززی، حمید رضا سنگیان و..... هنرمندانی هستند که در این مجموعه به ایفای نقش پرداخته‌اند. این مجموعه تلویزیونی در 26 قسمت 42 دقیقه به کارگردانی علی محمد قاسمی برای گروه فیلم و سریال شبکه پنج سیما تولید شده است. «زندگی از نو» داستان زوج جوانی است که به شمال می‌روند و کمپ گردشگری ایجاد می‌کنند. این مجموعه به مولفه‌هایی چون محیط زیست ، منابع طبیعی، اقتصاد و... می‌پردازد.

«شبانه رو» شبانه به رادیو فرهنگ می‌آید

برنامه «شبانه‌رو» با هدف آموزش و سرگرمی ویژه رانندگان از سوم مهر 97 روی آنتن رادیو فرهنگ می‌رود. «شبانه‌رو» با هدف آموزش و سرگرمی ویژه رانندگان از سوم مهر روی آنتن رادیو فرهنگ می‌رود. این برنامه  بخش ویژه برنامه «چهار باغ» است که درخواست‌های شنوندگان را در حوزه موسیقی اصیل ایرانی پخش می‌کند. برنامه‌های کوتاه دانستنی در خصوص عبور و مرور در شب، اخبار مربوط به راهداری و برنامه‌های کوتاه متنوع شعرخوانی و افسانه‌خوانی از جمله آیتم‌های این برنامه است. تهیه‌کنندگان «شبانه‌رو» تلاش خواهند داشت تا بخشی از برنامه را با مشارکت مسافران در شب تهیه و تامین کنند. هادی حوری نویسندگی این برنامه را به عهده دارد. دوستداران شعر و موسیقی می‌توانند هر شب از ساعت 24 تا 2 بامداد این برنامه را از رادیو فرهنگ بشنوند.

رادیو فرهنگ را روی موج اف ام ردیف 106 مگاهرتز بشنوید.

رادیو پایتخت «بر بلندای شهر» تهران

شبکه رادیو تهران در کنکاشی میدانی و در مصاحبه با بازاریان مؤثر در تامین هزینه های دفاع مقدس و انتقال کمک های مردمی به جبهه ویژه برنامه «بر بلندای شهر» را تهیه و پخش می‌کند. عباس پارسیان مدیر گروه سیاسی رادیو تهران با اعلام ویژه برنامه‌های جدید شبکه تا پایان هفته بیان کرد: «بر بلندای شهر» کاری از گروه سیاسی شبکه رادیویی تهران است که امروز دوم مهرماه از ساعت 15 روی موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز می رود. در این برنامه با بازاریان شاخص که در دوران دفاع مقدس نسبت به تامین هزینه‌های جنگ و جمع‌آوری و انتقال کمک های مردمی به جبهه مؤثر بودند، مصاحبه هایی انجام شده که حاوی نکات ارزنده و مطالب ناگفته بسیاری است.

وی افزود: پخش صداهای مردم در دوران دفاع مقدس و نیز مستندهایی از روند جمع‌آوری کمک‌های مردمی در مساجد و میادین شهر تهران به همراه آواها و نواهای مرتبط با آن دوران که شور حماسی در رزمندگان را دوچندان می‌کرد، بخش‌هایی از این ویژه برنامه است. «بر بلندای شهر» به تهیه کنندگی علی رشیدی و با اجرای وی در قالب مستند تهیه شده است.

تهران «میزبان» شهدای گمنام

مدیر گروه سیاسی رادیو تهران در پایان با اشاره به استقبال مردم از شهدای گمنام یادآور شد: «میزبان» مستند دیگری است که به استقبال مردم تهران از شهدای گمنام اختصاص یافته است. مردم تهران استقبال خوبی از شهدای گمنام دارند و میزبان خوبی هستند، در این برنامه با خانواده های شهدای گمنام و مادران شهید نیز مصاحبه شده است.

ویژه برنامه «میزبان» به مناسبت هفته دفاع مقدس سه شنبه سوم مهرماه از ساعت 15 به تهیه کنندگی فاطمه توکلی از رادیو تهران پخش می شود. همچنین شبکه رادیویی تهران در ویژه برنامه «خط مقدم» با جانبازان هشت سال جنگ تحمیلی همراه می‌شود.

«خط مقدم» کاری از فرج آلادین است که چهارشنبه از رادیو پایتخت، ساعت 15 روی موج اف.ام ردیف 94 مگاهرتز می رود.

انتهای پیام/

R1515/P1439/S4,34/CT7 واژه های کاربردی مرتبط شبکه مستند آی فیلم شبکه نسیم شبکه پنج سیما شبکه یک رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه مستند آی فیلم شبکه نسیم شبکه پنج سیما شبکه یک رسانه ملی تلویزیون شبکه مستند آی فیلم شبکه نسیم شبکه پنج سیما شبکه یک رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۶۰۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای‌ مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ ملی

  نشستی که با حضور محسن شاکری‌نژاد رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما، حسن عابدینی معاون امور استان‌ها، علی بخشی‌‌زاده معاون صدای رسانه‌ملی، محمد کشوری مدیرکل اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی، سلیم غفوری قائم‌مقام معاونت سیما، حسین قرائی مدیرکل روابط‌عمومی، احمد خورشیدی مدیرعامل تلوبیون و مدیران شبکه‌های رادیویی فرهنگ، صبا و پیام برگزار شد. 
 
دقیق‌ترین نظرسنجی‌ها
محسن شاکری‌نژاد، رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما در ابتدای ارائه گزارش خود پیرامون مخاطبان نوروز و رمضان، با اشاره به فعالیت‌های مرکز تحقیقات به‌عنوان یکی از قدیمی‌ترین مراکز افکارسنجی عنوان کرد: نظرسنجی مرکز تحقیقات هم مثل تمام جهان، به دو صورت انجام می‌شود؛ یکی از آنها نظرسنجی مقابل منازل  است که براساس استانداردهایی که داریم، جلو می‌رویم. مسائل مرتبط به تلویزیون به لحاظ نبود حساسیتی که در حوزه مسائل سیاسی وجود دارد، به شکل تلفنی و در منازل و به شکل شفاف انجام می‌دهیم. یکی ازمعیارهای مراکز نظرسنجی در ایام انتخابات است. به‌نوعی می‌گوییم شب قدر مراکز تحقیقی و افکارسنجی در انتخابات است. برهمین اساس، در انتخابات اخیر، عددی حول ۷.۴۱درصد را در مورد مشارکت مردم در انتخابات اعلام کردیم که با نتایج واقعی اختلاف اندکی داشت. درسنجش مخاطب هر دو هفته یک بار میزان مخاطب را می‌سنجیم و اگر یک سریال یک ماه پخش آن به طول بینجامد، در هر دو هفته نظرسنجی دوباره انجام می‌دهیم. از آنجا که بررسی همه برنامه‌های تلویزیون هزینه‌بر است، برنامه‌های شاخص به ما اعلام می‌شود تا به صورت حضوری آن را مورد بررسی قرار دهیم. دقیق‌ترین نظرسنجی‌ها ، به شکل فصلی و به صورت حضور در مقابل درب منازل انجام می‌شود. 
   
«نون‌خ» پرمخاطب‌ترین سریال شد

 وی ادامه داد: به‌تازگی اظهاراتی از من منتشر شد که شبکه‌های معاند روی آن مانور دادند. می‌خواهم در این فرصت قدری درباره آن توضیح بدهم. در آخرین نظرسنجی که داشتیم، کلیت میزان مخاطب ۶۶ درصد است که شامل نظرسنجی پیغام‌گیران ما در تهران و مراکز استان می‌شود. نمی‌توان انکار کرد که مخاطب تلویزیون در شهرستان‌های تابعه و روستاها بیشتر است. بر این اساس، میزان مخاطب در شهرستان ۶۹/۹درصد و میزان مخاطب در روستاها ۷۸/۷درصد بوده است. اگر بخواهیم همه را بسنجیم باید به شکل میلیاردی هزینه کنیم. در نظرسنجی مرتبط با انتخابات هم این را دیدیم که مخاطبان شهرستان‌ها نسبت به تهران بیشتر هستند. به‌طور کلی در همه آیتم‌های نوروز و رمضان، ۸درصد افزایش مخاطب داشته‌ایم. البته معتقدم که دشمن می‌خواهد دشمنی کند و از تیتر خاصی استفاده کرد. امروز در عصری هستیم که مخاطب را باید ترکیبی از برادباند و برادکست دانست و از آن گریزی نیست. در حقیقت این عددها در این عصر چیزی شبیه معجزه است. مثلا مرکز تحقیقاتی در آمریکا یا انگلیس که میزان مخاطب را ارائه می‌کند، به ندرت آمارهایش به ۱۰ درصد می‌رسد؛ به‌عنوان مثال، برنامه پرمخاطب ۲۰۲۳ انگلیس، برنامه مربوط به تاجگذاری چارلز بود که ۱۲/۵ میلیون نفر درمجموع آن را دیده بودند که حدود ۱۸ درصد می‌شود. امروز قتی با مردم صحبت می‌کنیم متوجه می‌شویم مردم در بستر خارج از تلویزیون و بر بسترهای دیگر مصرف رسانه‌ای دارند. در حقیقت باید به یک فناوری برسیم که وقتی درباره میزان مخاطب صحبت می‌کنیم، هر دو را لحاظ کنیم.  رئیس مرکز تحقیقات صدا و سیما با اشاره به اولین نظرسنجی انجام شده در سال جاری، عنوان کرد: طبق نظرسنجی‌های انجام شده، سریال نون خ با ۴۱/۵درصد پرمخاطب‌ترین سریال بوده است. این مجموعه سال گذشته مخاطبی حدود ۳۱/۴ درصد داشت که امسال بالاتر رفته است. ما در همه آیتم‌ها به‌جز برنامه‌های شب قدر رشد داشتیم. مساله شب قدر و ریزش مخاطب برای ما جای خوشحالی است چون به این معناست که به‌دلیل تعطیلات، مردم بیشتر فرصت رفتن به مساجد و هیات‌ها را داشته‌اند. وی در ادامه با بیان آمار سریال‌های نوروز و رمضان، تصریح کرد: سریال زیرخاکی با ۲۴/۹ درصد، هفت سر اژدها با ۲۲/۵ درصد و رستگاری با ۱۵/۹ درصد مخاطب ثبت شده‌اند. در مورد برنامه‌های افطار، برنامه محفل با ۲۷/۹ درصد، زندگی پس از زندگی ۲۷/۱ درصد پرمخاطب بود که بعد از آن برنامه هلال قرار داشت. این را هم بگویم که رکورد مخاطبان سال قبل برنامه زندگی پس از زندگی امسال توسط خود برنامه زده شد. برنامه محفل هم از ۱۹/۷ به ۲۷/۹ رسید. در مورد برنامه‌های سحر هم، پربیننده‌ها مربوط به شبکه‌های استانی بود که گویای تمایل مردم به پیگیری سحر از شبکه‌های استانی خودشان بوده و طبیعی هم هست. شبکه‌های استانی با ۱۴/۳درصد(پرمخاطب‌ترین برنامه سحرگاهی شبکه‌های استانی) و بعد از آن برنامه ماه خدا با ۹/۴درصد پربیننده‌های سحر بودند.  شاکری‌نژاد در توضیح مخاطبان تلویزیون و آمارهای اعلام شده هم این‌طور بیان کرد: در نظرسنجی‌ها کلیت را می‌سنجیم و مخاطبان ۱۲سال به بالا را لحاظ می‌کنیم. در نظرسنجی‌ها از افراد می‌پرسیم که چقدر تلویزیون می‌بینند.ارقام بالای ۱۵دقیقه در زمره مخاطبان قرار می‌گیرند. اگر هم تلویزیون نبینند، چرایی آن را جویا می‌شویم. 
   
نگاه جهانی و امتی

سلیم غفوری، قائم‌مقام معاونت سیما هم در ادامه این نشست گفت: آنچه در نوروز و رمضان روی آنتن تلویزیون رفت، گویای تلاش و زحمت شبکه‌ها بود. برخی سریال‌ها مثل زیرخاکی و رستگاری به پایان رسید و بقیه ادامه دارد. شبکه‌های ما برای سال تحویل برنامه تدارک دیده بودند که همه در جریان هستند. امسال قله برنامه‌ها محفل و زندگی پس از زندگی بود اما برنامه‌های دیگری هم داشتیم. مثل هلال که با محوریت امت اسلامی بود. به‌طور کلی، برای ماه رمضان ۱۰برنامه ویژه افطار، ۹برنامه ویژه سحر، ۱۵ ترتیل‌خوانی، ۵۰ ویژه‌برنامه معارفی و ۱۶برنامه مناجات داشتیم. در این میان ۵۰ درصد برنامه‌های گفت‌وگو محور، ۱۴ درصد مسابقه، ۲۴ درصد نماوا و کلیپ، ۷درصد برنامه‌های گزارشی و ۵.۳درصد برنامه‌های پویانمایی داشتیم. در نوروز هم برنامه‌های متنوعی تدارک دیده بودیم. شبکه چهار با برنامه سرزمین شعر مورد اقبال قرار گرفت. تلاش کردیم در برنامه‌های‌مان به سراسر ایران فرهنگی توجه کنیم و نگاه جهانی و امتی داشته باشیم. 
   
تغییر مصرف رسانه‌ای از تلویزیون به فضای مجازی 

غفوری در پاسخ به برخی شبهات درباره کیفیت سریال‌ها هم این‌طور بیان کرد: در دوره جدید، ابتدا فیلمنامه به شکل کامل نهایی می‌شود و بعد، وارد تولید می‌شویم. آثار تولید شده با این رویکرد هنوز به آنتن نرسیده است. مثلا «هفت سر اژدها» از سیستم قدیم بوده. البته این را هم بگویم که کیفیت سریال می‌تواند اختلاف دیدگاه باشد. طبق اعلام آمار، احتمالا کیفیت نون خ امسال از سال قبل بهتر بوده اما حتما فرآیند جدید بر این مبناست که با فیلمنامه کامل وارد تولید شویم تا بهتر از قبل به ارتقای کیفی مجموعه‌ها کمک شود. این‌که برخی می‌گویند چرا تلویزیون دیگر خیابان‌ها را خلوت نمی‌کند، باید بگویم این مساله به فضای کلی مصرف رسانه در کشور و کل دنیاست که روزگاری تمام مرجع ما تلویزیون بود و حالا به شکل دیگری است. ما این روزها بخشی از وقت‌مان را در گوشی صرف می‌کنیم و مصرف رسانه‌ای ما متفاوت از قبل شده است. در نتیجه مخاطب تلویزیون از سایر بسترها کم شده است. این در همه دنیا اتفاق افتاده است. الان شبکه‌ای در دنیا نداریم که ۸۰ درصد مخاطب داشته باشد. در سایر رسانه‌ها هم همین‌طورشده است. درست مثل تیراژ روزنامه‌ها که نسبت به گذشته یه یکدهم رسیده است.در حقیقت مردم از بسترهای دیگری نیازمندی‌های خود را تأمین می‌کنند. در مورد کارگردانان صاحب‌نام هم این‌طور نیست که با ما همکاری نکنند. کارهای پخش شده و در دست تولید هم مؤید این مطلب است. ممکن است برخی هم با سایر فضاهای رسانه‌ای همراه شوند. گاهی هم مراحل توافق طول می‌کشد. وی ادامه داد: البته خیلی از برنامه‌های نوروز یا رمضان همچنان ادامه دارد و باید این را بگویم که دو شبکه یک و سه، تا پایان سال خالی از سریال نخواهد بود. مجموعه‌های مختلفی در مراحل تولید هستند که به آنتن این دو شبکه می‌رسند. برخی نقد می‌کنند که تلویزیون گفته بود از سلبریتی استفاده نخواهد کرد. ما هیچ وقت نگفتیم، نمی‌خواهیم از سلبریتی استفاده کنیم. چیزی که از ابتدا اعلام کردیم این بود که حتما از حضور هنرمندان استقبال می‌کنیم اما با شرط رعایت شرایط خاصی که رسانه ملی دارد. در عین حال، حتما تلویزیون برای برنامه‌هایی برنامه‌ریزی می‌کند که اتکایی به سلبریتی هم ندارد. درست مثل برنامه‌های زندگی پس از زندگی و محفل. این را هم بگویم که برخی پلتفرم‌ها نرخ تولید برنامه‌سازی و دستمزدها را به هم زده‌اند اما تلویزیون به هر حال زایش داشته و چهره‌های تازه‌ای اضافه کرده است. 
   
امتداد محتوای رسانه ملی

در ادامه این نشست، محمد کشوری، مدیرکل اتاق وضعیت معاونت فضای مجازی در بیان آمار بینندگان رسانه ملی در فضای مجازی گفت: مخاطبان از چند منبع می‌توانند محتوای رسانه ملی را ببینند که امتداد محتواهای سازمان در پیام‌رسان‌هاست. چند نکته باید بگویم. وقتی می‌گوییم بازدید، این کلمه با بازدیدکننده فرق دارد. نکته دیگر این‌که محتواهایی که در مجازی منتشر شده، کوتاه و تقطیع شده است که به ازای اقتضائات آن منتشر می‌شود. یعنی آماری که می‌گویم مربوط به انتظار قطعاتی از سریال بوده  که خودش نوعی مصرف رسانه‌ای است. به‌طور کلی ۵۵۰ هزار محتوای کوتاه در چهار پلتفرم مرتبط با برنامه‌های سازمان در رمضان و نوروز جمع‌آوری کردیم. بر این اساس، میزان بازدید مخاطبان از این محتواها در تلگرام ۱۷۳ میلیون، اینستاگرام ۱.۲میلیارد، ایتا ۸۵.۵میلیون و روبیکا ۱۳۹میلیون بازدید داشته‌ایم. از حیث برنامه‌ها نیز می‌توان گفت که محفل با ۴۰۵ میلیون بازدید، زندگی پس از زندگی با ۲۷۸میلیون، سال نو شبکه سه با ۱۱۸میلیون، برمودا در ایام عید ۱۰۳میلیون و شب عیدی شبکه دو با ۷۹میلیون بازدید در ردیف پرمخاطب‌ترین برنامه‌ها قرار داشتند. 
   
۵۰ میلیون بازدید در ۲۴ ساعت

احمد خورشیدی، مدیرعامل تلوبیون هم در ادامه مراسم این‌طور بیان کرد: آمار تلوبیون در رابطه با مخاطبان خود تلوبیون معنا پیدا می‌کند و به معنای افکارسنجی نیست. این آماری که اعلام می‌کنم مربوط به آرشیو است. در مورد آمار زنده باید بگویم در رویدادهای مختلف تلاش می‌کنیم مخاطب و آمارش را اعلام کنیم. به‌طور کلی یک رقم ۵۰ میلیون واچ تایم (زمانی که مخاطب برای مشاهده صرف می‌کند) در۲۴ساعت منتهی به سال تحویل داشتیم. در خود سال تحویل هم، ۱۱۲ هزار و ۵۴۶‌ ای پی منحصر‌به‌فرد شبکه سه را تماشا کردند؛ ۴۰ هزار و ۲۹۸شبکه یک و ۳۰ هزار و ۸۹۲ شبکه دو را دیدند. آن چیزی که ما در نوروز و رمضان تجربه کردیم این بود که کاربران با اینترنت رایگان خانگی مخابرات تلوبیون دیدند و همین آمار را بالا برد. طی چهار سال اخیر پربیننده‌ترین برنامه، زندگی پس از زندگی بود که امسال برنامه محفل با تجمیع آمار شبکه سه و قرآن، به رقم زندگی پس از زندگی یعنی حدود ‌سه میلیون بازدید رسید.در این میان سریال‌ها، نون‌خ در هر قسمت با ۱۵۰ هزار بازدید در پلتفرم صداوسیما مواجه بوده و به لحاظ بیننده در صدر است. پس از این مجموعه، سریال زیرخاکی با ۱۴۰ هزار بازدید در هر قسمت، هفت سر اژدها با ۱۰۷ هزار بازدید و رستگاری با ۳۷ هزار بازدید و فصل جدید جومونگ حدود ۴۷ هزار بازدید به ازای هر قسمت داشته است.وی آمار مخاطبان تلوبیونی ویژه‌برنامه‌های تحویل سال را هم اعلام کرد و گفت: برنامه سال نو با یک میلیون و ۶۶۲ هزار،شب عیدی با۳۶۷هزار و ایران دوست‌داشتنی با ۱۶۸هزار بازدید از‌جمله پرمخاطب‌ها بوده‌اند. در برنامه‌های سرگرمی مهمانی با ۶۴۶ هزار، مردان آهنین با ۳۸۰ هزار، شب خوش با ۳۹۵ هزار، پاورقی با ۲۳۵ هزار و معرکه با ۱۶۹ هزار بازدید در میان پرمخاطب‌ها قرار داشتند.
   
کارنامه درخشان استان‌ها 

بخش دیگری ازآمار، مربوط به اموراستان‌ها بود که حسن عابدینی، معاون امور استان‌های رسانه‌ملی دراین‌خصوص گفت: سازمان در راستای دو محور اصلی فعالیت‌های خود یعنی هویت‌محوری و عدالت‌گستری، تلاش کرد آرام آرام خرده‌فرهنگ‌ها و قومیت‌های مناطق مختلف را در قاب رسانه نشان دهد. از چهار ماه قبل، روزانه ۱۰ساعت از برنامه‌های شبکه‌های ملی را از طریق استانی پوشش داده‌ایم به طوری که از ۷ تا ۹صبح، شبکه سه در اختیار استان‌‌هاست که از سیستان و بلوچستان تا خراسان شمالی و خوزستان این پهنه گستره ایران اسلامی را شامل می‌شود. دو ساعت هم در شبکه‌های دیگر زیست‌بوم استان‌ها را به نمایش گذاشتیم. ما معتقدیم که بخش مهمی از کارهای استانی، قابلیت پخش در شبکه‌های ملی را دارد و باید به مرور سریال و مجموعه‌ها به استان‌ها نقل مکان کنند تا سوژه‌های استانی در قالب مجموعه‌های نمایشی تولید شود. سال قبل سریال سنجرخان را روی قاب رسانه بردیم‌. علاوه‌بر آن دو سریال دیگر از مناطق کرد در حال انجام است که یکی از آنها مربوط به زندگی شخصیت مستوره اردلان خواهد بود و فیلمنامه آن در حال نهایی شدن است. امیدواریم امسال جلوی دوربین برود. همچنین، مادرسوجان را در گیلان داریم که امیدوارم اوایل تابستان به آنتن برسد.  سریال دامون هم از مازندران در حال جلو رفتن است‌.دو سه سریال در رمضان و نوروز، ویژه استان‌ها تولید کردیم که باعث شده به مرور جهشی در این حوزه اتفاق بیفتد. این را هم باید بگویم که میزان بینندگان شبکه‌های استانی در سحر۴.۲درصد نسبت به سال قبل رشد داشت که نشان می‌دهد توانسته نیاز مخاطب را تأمین کند. در نوروز بیش از ۲۹هزار دقیقه برنامه تولید کردیم که در قالب برنامه‌های نمایشی و ترکیبی بود و دو حوزه صداوسیما را شامل می‌شد. همچنین در بازه انتخابات، رقمی حدود ۱۵۰ هزار دقیقه مناظره ضبط و پخش کردیم‌ که رکورد بالایی است. راهبرد معاونت امور استان‌ها این است که سهم استان‌ها در شبکه‌های ملی بالاتر رود.ما درمدت اخیر درانیمیشن ونماآهنگ هم کارکردیم.همچنین در موضوع غزه، ویژه‌برنامه‌های مشخص داشتیم که با گویش‌های متنوع استانی صورت گرفت. امیدواریم در سال جاری فرآیند تولید فرآورده‌های رسانه‌ای اعم از مستند، تله‌تئاتر، تله‌فیلم، موسیقی، نماآهنگ، مجموعه‌های نمایشی و...بتواند نیاز مخاطبان را در حوزه‌های استانی پاسخ دهد. 

علی بخشی‌‌زاده، معاون صدای رسانه‌ملی هم در این نشست با اشاره به تولید برنامه‌های معاونت صدا براساس سیاست‌هایی همچون صبر راهبردی در مقابل نظام سلطه و نشاط معنوی در خانواده، گفت: نگاه به عملکرد برنامه‌ها نشان از انطباق نسبی با اهداف ما دارد. در عین حال تلاوت‌های قومیتی ازسراسر کشوروکمربند تلاوت را به شکل مشهود داشتیم. تلاش کردیم قاب متنوعی از اقوام رادرسفره‌های افطارنشان دهیم.همچنین در مناسبت‌های موازی همچون سیزده به دروشب قدر،توازن و تبیین منطقی صورت‌گرفت. 

دیگر خبرها

  • بازگشت «بسته پیشنهادی» با عابدزاده و «پرویز خان»/ ساعت تغییر کرد
  • «پرویز خان» سوژه امشب «بسته پیشنهادی» شد
  • رادیو صبا با برنامه‌ها و تغییرات جدید
  • «بگو بخند» در رادیو صبا
  • فضای‌ مجازی در سیطره برنامه‌های رسانه‌ ملی
  • روایت زندگی شهدا از نگاه مستندسازان رادیویی
  • «زندگی پس از زندگی» و «محفل» در صدر پرمخاطب‌ترین برنامه‌های تلویزیون/ vod ها نرخ برنامه‌سازی را افزایش داده‌اند
  • «پا به ماه» به تلویزیون بر می‌گردد
  • «پا به ماه» به تلویزیون بر می‌گردد/ روایتی نفس‌گیر از لحظه‌ تولد
  • خبر‌های رسانه بیست و هشتم فروردین