Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصاد > اقتصاد کلان - معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزیر صنعت، معدن و تجارت با تاکید بر فرصت ویژه برای دور زدن تحریم ها گفت: اصناف اولین سنگربانان اقتصاد اجتماعی در جنگ اقتصادی علیه ایران هستند.

به گزارش خبرآنلاین به نقل از شاتا،حسن یونس سینکی در نخستین جلسه دوره هفتم اتاق اصناف با اعلام این مطلب افزود: استراتژی تحریم‌های فعلی شکستن اعتماد عمومی بود از این رو باید توجه کنیم که رفتارهای اقتصادی که از بی‌اعتمادی، بدفهمی و کج فهمی متاثر می شوند، هزینه‌هایی را به کشور تحمیل خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه برای ایجاد آرامش اجتماعی ، راهبرد مصون سازی کاربرد دارد، گفت: سیاست‌های متعددی برای این موضوع تعریف می‌شود اما برای تحقق این راهبرد باید ابتدا به مصون سازی افکار عمومی در برابر شایعات دقت کنیم.

وی در توضیح این مطلب افزود: باید بپذیریم کسی دلسوزتر از خودمان برای خودمان نیست از این رو نباید تحت تاثیر برخی خبرسازی‌ها قرار بگیریم که با استفاده از واژه‌هایی مانند اطلاع رسانی و شفاف سازی می خواهند افکار عمومی را به بیراهه ببرند.

وی خطاب به جامعه صنفی گفت: شما اولین سنگربانان اقتصاد اجتماعی هستید و در شرایط تحریم اقتصاد اجتماعی جایگاه ویژه ای را دارید.

سینکی در توضیح اهمیت اقتصاد اجتماعی حتی در شرایط عادی و باثبات، ادامه داد: امروز حتی شیوه های تولید نیز تغییر کرده است. تا دیروز این تولید کننده بود که تصمیم می گرفت با چه کیفیتی ، چه کالایی را تولید کند اما امروز برای تولید ،نظر سنجی اجتماعی انجام می شود و از مردم می پرسند چه می خواهند تا بر اساس آن خواسته، تولید صورت گیرد.

فرصت ویژه برای دور زدن تحریم‌ها

او با اشاره به اینکه آمار نشان می دهد ما از فرصت های ویژه‌ای برای دور زدن تحریم ها برخوردار هستیم، گفت: طبق آخرین آمارهای استخراج شده 490 هزار واحد تولیدی صنفی در کشور وجود دارد، این بدان معناست که ما سرمایه های بزرگی را در اختیار داریم .

او در توضیح این مطلب ادامه داد: بررسی کنید مالزی و کره جنوبی از کجا در اقتصاد سرافزار شد ؟ این 490 هزار واحد فرصت اجتماعی و اقتصادی بزرگی هستند چرا که در تحریم اتفاقا SME ها غیر قابل نفودند و کلید در دست آنهاست .

او گفت: کسی نمی‌تواند واحدهای کوچک تولیدی را تحریم کند ، تعداد این واحدها فوق العاده زیاد است و تحریم آنها شدنی هم نیست از این رو باید از این فرصت استفاده کنیم.

او با اشاره به اینکه امروز بیش از هر زمان دیگری به آرامش نیاز داریم، ادامه داد:در جنگ اقتصادی که درگیر آن هستیم برای دستیابی به این هدف لازم است راهبرد مصون سازی از یک سو و راهبرد متقاعد سازی از سوی دیگر در دستور کار قرار گیرد .

وی در توضیح این مطلب افزود:در راهبرد متقاعد سازی باید بپذیریم استقلال هزینه دارد و پاسداری از استقلال نیز سختی هایی را به همراه دارد.

خریداران ارز در مجموع سودی نمی‌برند

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به وقایع رخ داده در اهواز ، با تسلیت به بازماندگان این حادثه و مردم ایران گفت: اتفاقات اهواز ظهور و بروز خواسته کسانی است که دشمنی با ملت را اثبات کرده اند .

وی گفت: متاسفانه در ماه های گذشته در عرصه اقتصاد نیز اتفاقاتی رخ داد که ماهیت اقتصادی نداشت . ببینید چه اتفاقی برای ارز در این کشور افتاد؟ آیا این اتفاقات و تحولات اقتصادی بود؟ پاسخ منفی است.

وی با اشاره به تصمیمات اتخاذ شده در فروردین ماه برای تک نرخی کردن ارز گفت: در بیست و دوم فروردین ، نرخ دلار در حالی 4200 تومان تعیین شد که این رقم 750 تومان کمتر از قیمت بازار بود اما دیدیم که چه اتفاقاتی رخ داد و منحنی چگونه روند صعودی خود را حفظ کرد که این رفتار مبین این است که ماهیت اتفاقات اقتصادی نبوده و در بستری از رفتارهای اجتماعی روند صعودی و افزایش قیمت‌ها ایجاد شده است.

او گفت: در این شرایط بسیاری تلاش کردند ارز بخرند اما دقت کنید در شرایطی که منحنی صعودی است حتی خریداران نیز سودی نمی برند .

سینکی در توضیح این مطلب ادامه داد: اقتصاد عرصه سود و زیان در تک کالا نیست . همان کسانی که برای پیشگیری از زیان ارز خریدند ، اگر به سبد هزینه و درآمد خود در کل نگاهی بیندازند می بینند زیان کرده اند چرا که برای سود آنی کاری کرده اند که در مجموع فشار بر اقتصاد افزایش یافته و خودشان هم در افزایش هزینه‌های عمومی متضرر شده اند.

وی گفت: بالاخره خریداران ارز در مقطعی فروشنده می شوند و مطمئن باشند جمع هزینه های همین فروشنده ها بالاتر از سودشان خواهد بود .

این مقام مسئول افزود: ارز برای دولت تعریفی متفاوت دارد و برای سودجویان معنی دیگری ؛ طبیعی است که موضوع ارز برای دولت تنها اقتصادی نیست و مولفه های دیگری هم در این تصمیم گیری که پیگیری آرامش اجتماعی و توسعه یافتگی است نقش آفرینی می کند.

پیروزی‌های ملت را به آنها یادآوری کنیم

او ادامه داد: انچه در این حوزه اهمیت دارد، حاکمیت گفتمان آرام بخش اجتماعی در کشور است چرا که این گفتمان تبدیل به سرمایه ملی می شود .

سینکی اضافه کرد: مطمئن باشید اگر این شرایط را درک نکنیم تک تک ما به عنوان یک شهروند بازنده ایم و به عنوان خادم ملت جای دیگری متضرر می شویم.

او اضافه کرد: امروز در تمام تریبون های کشور چه دولتی ها و چه غیر دولتی ها باید به این نکته توجه کنند که گفتمان غالب باید گفتمان آرامش بخش اجتماعی باشد.

وی از فعالان حوزه صنفی خواست تلاش خود را برای تحقق این هدف به کار گیرند و گفت: لازم است برخی پیروزی های ملت ایران را به آنها یادآوری کنیم . تحریم امروز سخت تر از دوره جنگ تحمیلی نیست، به نظر می رسد پیروزی ها و رشادت ها در دوره جنگ را باید یادآوری کنیم، پیروزی‌هایمان برای غلبه بر فضای تروری که منافقین خلق کرده بودند . پیروزی هایمان در جبه‌های جنگ، پیروزی هایمان در دوران سازندگی و اصلاحات.

معاون امور اقتصادی و بازرگانی وزارت صمت ادامه داد: انقلاب اسلامی پیروزی بزرگی بود و باید رشادت های مردم را به آنها یادآوری کنیم تا با قدرتی که دارند از وضعیت کنونی نیز به سلامت عبور کنیم.

این خواسته آرزو نیست بلکه حقیقی است که با رشادت‌های این مردم عزیز و سرافراز اجرایی خواهد شد.

223223

کلید واژه‌ها : بازار طلا و ارز - ارز - تحریم اقتصادی -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: بازار طلا و ارز ارز تحریم اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۶۳۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقامات اتحادیه اروپا در حال مذاکره برای اعمال تحریم‌های اقتصادی جدید علیه ایران هستند

در پی حملات پهپادی و موشکی ایران به اسرائیل در پاسخ به جنایات این رژیم، مقامات اتحادیه اروپا در حال مذاکره برای اعمال تحریم‌های اقتصادی جدید علیه ایران هستند.

به گزارش تسنیم، نشریه فایننشال تایمز به نقل از منابع آگاه اعلام کرد که در پی حملات پهپادی و موشکی ایران به اسرائیل در پاسخ به جنایات این رژیم، مقامات اتحادیه اروپا در حال مذاکره برای اعمال تحریم‌های اقتصادی جدید علیه ایران هستند و در عین حال تلاش می‌کنند برای جلوگیری از رویارویی مستقیم بین جمهوری اسلامی و اسرائیل، از تمام کانال‌های دیپلماتیکی که با تهران دارند، استفاده کنند.

ایران شنبه شب ۳۰۰ موشک و پهپاد را به سمت سرزمین‌های اشغالی فلسطین شلیک کرد که اولین حمله مستقیم این کشور به رژیم صهیونیستی محسوب می‌شود. اقدام ایران در پاسخ به حمله اسرائیل به کنسولگری این کشور در سوریه صورت گرفت.

در گزارش این نشریه آمده است: موج دیپلماسی که دیروز در کنفرانس ویدئویی اضطراری رهبران گروه ۷ به اوج خود رسید، مقامات اروپایی در سه حوزه متمرکز به توافق رسیدند: محکومیت ایران و ابراز همبستگی با اسرائیل؛ تدوین برنامه‌هایی برای تحریم‌های احتمالی؛ و استفاده از هر اهرم فشاری که آن‌ها هنوز علیه تهران دارند تا تنش‌ها را کاهش دهند.

به گفته منابع آگاه، مقامات اتحادیه اروپا در روز‌های اخیر "تماس‌های زیادی" با همتایان ایرانی داشته‌اند تا خصومت‌ها را کاهش دهند. این مذاکرات شامل گفتگوی بین جوزپ بورل، دیپلمات ارشد اتحادیه اروپا و حسین امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه ایران می‌شود.

وزرای خارجه اتحادیه اروپا قرار است فردا یک نشست ویدئویی اضطراری داشته باشند که به بروکسل فرصتی برای ارزیابی اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران می‌دهد.

اورسولا فون در لاین، رئیس کمیسیون اروپا گفت که تحریم‌ها علیه "برنامه‌های پهپادی و موشکی" ایران در حال بررسی است.

بر اساس این گزارش، این موضوع همچنین بستگی زیادی به واکنش اسرائیل دارد. کابینه جنگ این رژیم عصر دیروز برای بحث در مورد این موضوع تشکیل جلسه داد.

ایالات متحده در راس گروه ۷ در تلاش است تا بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل را متقاعد کند اقدام نظامی انجام ندهد، چرا که واشنگتن نگران آن است که روند یک "جنگ گسترده‌تر" تسریع شود.

چارلز میشل، رئیس شورای اتحادیه اروپا پس از نشست گروه ۷ گفت: همه طرف‌ها باید خویشتن داری کنند. ما به همه تلاش‌های خود برای کاهش تنش ادامه خواهیم داد.

وی افزود که این موضوع در نشست سران اتحادیه اروپا در این هفته مورد بحث قرار خواهد گرفت.

دیگر خبرها

  • قرارگیری خریداران ارز در زیر چتر مالیاتی
  • تحریم‌ناپذیری در فروش نفت‌خام و تجارت انرژی کشور با اجرای سیاست پالایشگاه‌داری فراسرزمینی
  • بانک مرکزی از نوسانات شدید و مقطعی ارز جلوگیری می کند؛ هشدار درباره دلارهای تقلبی در بازار | توصیه جدی به خریداران دلار
  • قرارگیری خریداران ارز در زیر چتر مالیاتی/ احتمال عرضه ارز تقلبی در بازار آزاد وجود دارد
  • مقامات اتحادیه اروپا در حال مذاکره برای اعمال تحریم‌های اقتصادی جدید علیه ایران هستند
  • مقایسه ابرقدرت‌های اقتصادی در عرصه صادرات در ۱۵۰ سال اخیر
  • مقایسه ابرقدرت های اقتصادی در عرصه صادرات در ۱۵۰ سال اخیر (+ اینفوگرافی)
  • فعالیت بیش از ۶ هزار و ۵۰۰ موسسه اقتصادی در افغانستان
  • هنرمندان برای «وعده صادق»، دست به‌کار شدند
  • اقتصاد در انتظار تدبیر!