Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-26@15:01:11 GMT

ایتالیا تدابیر جدیدی علیه پناهجویان تصویب کرد

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۶۳۹۱۶

ایتالیا تدابیر جدیدی علیه پناهجویان تصویب کرد

رم - ایرنا - هیات دولت ایتالیا با تصویب لایحه مربوط به امنیت و مهاجرت، تدابیر جدید و سختگیرانه تری علیه پدیده مهاجرت غیرقانونی و پناهجویان، مافیا، قاچاقچیان انسان و مجرمان اتخاذ کرد.

به گزارش دوشنبه شب ایرنا، 'متئو سالوینی' معاون نخست وزیر و وزیر کشور ایتالیا ضمن ابراز خرسندی از تصویب تدابیر جدید در زمینه امنیت و مهاجرت اظهار داشت: این یک گام به جلو برای امن تر کردن ایتالیا و برای مبارزه با قدرت بیشتر علیه مافیا و قاچاقچیان انسان، برای کاهش هزینه مربوط به مهاجرت غیر قانونی، برای اخراج سریعتر مجرمان و پناهجویان تقلبی، برای فسخ حق شهروندی از تروریست ها و تقویت قدرت نیروهای انتظامی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: ایتالیا دیگر پناهندگی سیاسی به افرادی که مرتکب جرم شوند، اعطا نخواهد کرد. در حالی که تاکنون متقاضیان پناهندگی سیاسی حتی در صورت ارتکاب جرم در کشور باقی می ماندند بدون اینکه بتوان اقدامی برای متوقف کردن روند درخواست پناهندگی آنها انجام داد، اما اکنون با تدابیر جدید پیش بینی شده است که اگر پناهجویی که در انتظار دریافت پناهندگی سیاسی است، مرتکب جرمی شود، درخواست او را پاره می کنیم و او را به کشورش باز می گردانیم.
وی سپس به کاهش ورود پناهجویان خارجی در سال جاری میلادی به ایتالیا اشاره کرد و گفت: با کاهش ورود پناهجویان موفق به صرفه جویی یک میلیارد یورو (در سال) می شویم و از این مقدار می توان 350 میلیون را برای استخدام 10 هزار نیروی جدید انتظامی هزینه کرد تا امنیت کشور تضمین شود.
بخشی از لایحه جدید نیز برای مبارزه با مافیا تعریف شده است و به گفته سالوینی، باید اموال مافیا، از ویلاها تا فروشگاه ها تا آپارتمان ها و حساب های بانکی و غیره را توقیف کرد. مافیا در همه جای کشور از جنوب تا شمال ایتالیا نفوذ کرده است و تنها زبانی که می فهمد، توقیف اموال و پول هایی است که از راه فروش سلاح و مواد مخدر به دست آورده است.
گفتنی است که متئو سالوینی از بدو به قدرت رسیدن، به کشتی های متعلق به سازمان های غیردولتی (Ong) که حامل پناهجویان نجات داده شده در آب های مدیترانه بودند، هشدار داد تا وارد آب های ایتالیا نشوند و این کشور را فراموش کنند.
وی همچنین تمامی بنادر ایتالیا را به روی پناهجویان بست و از سایر کشورهای اروپایی خواستار پذیرش آنها شد تا جاییکه حتی تهدید به بازگرداندن پناهجویان به لیبی کرد.
ایتالیا که سال ها به امدادرسانی و نجات جان پناهجویان در دریای مدیترانه می پرداخت، اکنون با روی کار آمدن دولت جدید متشکل از حزب راست گرای 'اتحاد' و جنبش '5 ستاره'، علیه پدیده مهاجرت های غیرقانونی به این کشور موضع گیری سختگیرانه تری کرده تا جایی که تمامی بنادر خود را به روی کشتی های حامل پناهجویان بسته است که این امر موجب تنش با کشورهای اروپایی و در نهایت کاهش ورود پناهجویان شد.
سازمان ملل نیز درصدد اعزام یک گروه تحقیقاتی ضدنژاد پرستی به ایتالیا برای بررسی اقدامات نژادپرستانه و خشونت آمیز درقبال پناهجویان بویژه پناهجویان آفریقایی در این کشور است.
به عقیده سازمان ملل، تلاش دولت ها برای به بازگرداندن پناهجویان، نمی تواند بحران پناهندگان را حل کند، بلکه منجر به ایجاد دشمنی های جدید خواهد شد و به نفع هر کشور است تا سیاست هایی در این رابطه اتخاذ کند که ریشه در واقعیت داشته باشند، نه اینکه از ترس از این پدیده باشد'.
با وجود اینکه شمار پناهجویانی که از مدیترانه عبور می کنند، کاهش یافته است اما ضریب مرگ و میر پناهجویانی که از این دریا عبور می کنند در شش ماهه نخست سال جاری بیشتر از گذشته شده است.
شبد**اروپام**461**1455**1379

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اجتماعي پناهجويان تدابير جديد ايتاليا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۶۳۹۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت انگلیس به زودی شماری از پناهجویان را راهی روآندا می‌کند

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛  با قانونی شدن اخراج پناهجویان از انگلیس به رواندا پس از این که مجلس اعیان انگلیس، تغییرات مورد نظرش را در لایحه دولت این کشور کنار گذاشت، دولت انگلیس اعلام کرد به زودی نخستین گروه از پناهندگان را به کشور آفریقایی روآندا اخراج می‌کند.
ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس، در نشستی خبری در لندن وعده داد با تصویب لایحه ضد پناهجویی غیر قانونی در مجلس این کشور، نخستین پناهندگان را تا ۱۲ هفته آینده، به کشور آفریقایی رواندا اخراج کند.
پس از این که مجلس عوام انگلیس، چندمین بار، با اصلاحات مورد نظر مجلس اعیان این کشور مخالفت کرد، نمایندگان مجلس اعیان، دوشنبه شب، از اصرار خود مبنی بر ضرورت اعمال تغییرات در لایحه ضد پناهندگی دولت، دست برداشتند و بدین ترتیب، حزب حاکم محافظه کار که اکثریت کرسی‌های مجلس عوام را در دست دارد، لایحه مورد نظرش را به قانون مبدل کرد.
این قانون، با تایید شاه انگلیس و دستگاه سلطنت نهایی و قابل اجرا می‌شود.
به نوشته گاردین، شماری از کارشناسان وزارت کشور انگلیس می‌گویند قبلا شماری از پناهندگان که از نظر دفاع حقوقی، ضعیف تشخیص داده شده اند، شناسایی کرده اند تا به عنوان نخستین پناهجویان، به رواندا اخراج شوند. جیمز کلورلی، وزیر کشور انگلیس تصویب این قانون را نقطه عطفی در برنامه‌های دولت به منظور توقف قایق‌های حامل پناهجویان دانست و از تصویب آن ابراز خرسندی کرد.
نخست وزیر انگلیس روز دوشنبه این هفته در مجلس عوام انگلیس گفت صبر مردم این کشور درباره پناهندگان پایان یافته است و برای اخراج نخستین پناهندگان غیرقانونی، باند یک فرودگاه آماده و هواپیما‌ها معین شده اند. مخالفان این لایحه می‌گویند این لایحه، ضد قوانین بین الملل، نقض حقوق پناهندگان و حتی خلاف مقررات داخلی انگلیس است، زیرا پناهندگان به انگلیس را به خاطر این که خود را به این کشور رسانده اند، از حق پناهندگی محروم می‌کند. به نوشته تارنمای روزنامه گاردین، وکلای حقوقی از امروز آماده می‌شوند تا به وکالت از افراد پناهنده به انگلیس، مانع اخراج موکلان خود به کشور رواندا در شرق آفریقا شوند.
علاوه بر آن، منتقدان این لایحه دولت انگلیس می‌گویند کشور رواندا، برای مردم امن نیست، اما دولت انگلیس، بر تصویب و اجرای این لایحه، پافشاری می‌کند. شماری از منتقدان دولت انگلیس می‌گویند شمار پناهندگان به انگلیس، در مقایسه با کشور‌های اروپایی، اندک است و این دولت در صدد است پناهندگان غیرقانونی را مسوول همه نابسامانی کشور قلمداد کند تا سیاست‌های نادرست حزب حاکم محافظه کار، از نگاه مردم دور بماند. همچنین منتقدان این لایحه می‌گویند با اجرای این قانون، حتی افغانستانی‌هایی که با ارتش آمریکا و انگلیس همکاری می‌کردند نیز مشمول اخراج می‌شوند. سازمان ملل نیز درباره اجرای این قانون در انگلیس، هشدار داده است.
بنا بر گزارش رسانه‌های انگلیس شماری از پناهندگان ایرانی نیز که به این کشور آمده اند در فهرست افراد اخراجی به آفریقای جنوبی اند.
حزب حاکم محافظه کار، از زمان در دست گرفتن قدرت در دور جدید حکومت در سال ۲۰۱۰ میلادی، علیه مهاجران و پناهندگان، سیاست‌های شدیدی اتخاذ کرده است. دولت انگلیس مدعی است پناهجویان موجب شلوغی مدارس، درمانگاه‌ها و هزینه‌های فراوان اسکان در این کشور شده اند و تلاش می‌کند عمده مشکلات را به پناهندگان مربوط سازد. به گفته مقامات دولت انگلیس، اخراج پناهجویان غیرقانونی موجب خواهد شد از این پس، ورود غیرقانونی پناهندگان به انگلیس، کم شود، زیرا پناهندگان می‌دادند به رواندا اخراج خواهند شد.
خروج از اتحادیه اروپا که در پی همه پرسی سال ۲۰۱۶ انجام شد، دست دولت انگلیس را در بی توجهی به قوانین بین الملل، از جمله نادیده گرفتن حق پناهجویی، بازتر کرد. مخالفت فعالان حقوق بشر، شماری از نمایندگان مجلس اعیان، هواداران حقوق پناهندگان و تظاهرات مردمی در حمایت از پناهجویان در دو سال اخیر موجب شد تصویب لایحه تا امروز طول بکشد. نخستین پناهجویان غیرقانونی در انگلیس قرار بود در ماه ژوئن سال ۲۰۲۲ اخراج شوند که به علت مداخله فعالان حقوق بشر و آرای قضات دادگاه ها، این روند متوقف شد. در چند سال اخیر، سه نخست وزیر انگلیسی تلاش کرده اند تا با مسئول معرفی کردن پناهندگان در مشکلات فراوان اقتصادی و اجتماعی در جامعه انگلیس، آنان را از این کشور به رواندا اخراج کنند.

دیگر خبرها

  • تشدید تدابیر امنیتی در آستانه مسابقات قهرمانی اروپا در آلمان
  • راهپیمایی در ایتالیا علیه سیاست‌های نظامی‌گری غرب
  • تحریم‌های مشترک انگلیس، آمریکا و کانادا علیه ایران
  • سید الحوثی: اسرائیل از تاکتیک های جدیدی برای کشتار ملت فلسطین استفاده می کند
  • طرح دولت انگلیس برای اخراج پناهجویان به رواندا قانون شد
  • پادشاه انگلیس طرح جنجالی اخراج پناهجویان را تائید کرد
  • تصویب قطعنامه پارلمان اروپا علیه ایران
  • بازداشت بیش از هزار پناهجوی اغلب افغان و پاکستانی در ترکیه
  • دولت انگلیس به زودی شماری از پناهجویان را راهی روآندا می‌کند
  • تصویب لایحه جنجالی اخراج پناهجویان از بریتانیا