Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - پارس تودي - فرمانده کل ارتش ميانمار اعلام کرد، سازمان ملل حق مداخله در امور اين کشور از طريق تحقيقات درباره موقعيت ساکنان راخين را ندارد.
ژنرال «مين اونگ هالينگ» Min Aung Hlaing که متهم به حملات وحشيانه و نسل کشي مسلمانان روهينگيايي است گفت، سازمان ملل، هيچ کشور يا گروهي حق مداخله يا تصميم گيري درباره حق حاکميت يک کشور ديگر را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اين نخستين واکنش مقامات ميانماري از زمان انتشار گزارش سازمان ملل متحد درباره اين کشوراست.
سازمان ملل پيشتر ارتش ميانمار را عامل پاکسازي نژادي در ميانمار و بدترين ارتش جهان معرفي کرده بود.
صليب سرخ جهاني نيز اعلام کرده بود، شرايط کنوني ميانمار براي بازگرداندن آوارگان مسلمان روهينگيا امن نيست.
از 25 اوت 2017 درحملات ارتش ميانمار و بودائيان افراطي به مسلمانان روهينگيايي دراستان راخين درغرب ميانمار، بيش از شش هزارمسلمان روهينگيايي کشته، هشت هزار نفر زخمي و حدود يک ميليون نفر به بنگلادش آواره شده اند.
اظهارات فرمانده ارتش ميانمار درمخالفت با تحقيقات سازمان ملل درباره اوضاع مسلمانان روهينگيا در استان راخين که با جنايات گسترده ارتش و بودائيان افراطي اين کشور روبرو هستند، نتيجه سکوت يکسال اخير نهادهاي بين المللي در قبال جنايات عليه مسلمانان در ميانمار است که اين اقدامات ضد انساني به نسل کشي، پاکسازي نژادي و جنايات عليه بشريت توصيف شده است.
«آنتوني کارتالوچي»، کارشناس و محقق جغرافياي سياسي معتقد است: "آنچه از آن در حقوق بين الملل تحت عنوان «نسل کشي» ياد مي شود، در حال رخ دادن در استان راخين ميانمار است. آن دسته از گروه هايي که اقدام به نسل کشي عليه اقليت روهينگيا مي کنند، نسل کشي را به عنوان هدف اوليه خود تعيين کرده اند."
با توجه به آنکه درهمان هفته هاي اوليه شروع دورتازه حملات ضد مسلمانان روهنيگيا از اوت 2017 جنايات گسترده از جمله تجاوز به زنان، قتل عام، به آتش کشيدن منازل مردم آغاز شد، انتظار افکار عمومي درجهان اين بود که شوراي امنيت سازمان ملل بر اساس وظايف ذاتي خود در تامين صلح و امنيت بين المللي مانع از تداوم نسل کشي مسلمانان توسط ارتش و بودائيان افراطي ميانمار بشود.
سکوت شوراي امنيت سازمان ملل در قبال کشتار هزاران نفر مردم مسلمانان و ستمديده ميانمار در يکسال اخير موجب شده تا مقامات اين کشور از جمله فرمانده ارتش در خصوص گزارش سازمان ملل و مسئله تحقيقات بين المللي از پاکسازي نژادي در ميانمار موضعي گستاخانه اتخاذ کند.
سخنان فرمانده ارتش ميانمار در رد هرگونه تحقيق و بررسي اوضاع مسلمانان دراستان راخين و جنايات ضد بشري عليه آنان در حالي است که ديوان کيفري بين المللي درصدد بررسي جنايات ارتش ميانمارعليه روهينگيايي ها است.
«فاتو بنسودا» دادستان ديوان بين‌المللي کيفري در يک اقدام منحصربه فرد از قضات اين دادگاه خواسته مجوز بررسي قضايي جنايت ضد مسلمانان روهينگيا در ميانمار صادر شود.
قضات ديوان بين المللي کيفري چندي پيش با تعيين ضرب الاجل، پاسخگويي دولت ميانمار به اتهامات مطرح شده در مورد اعمال جنايت‌هاي گسترده ضد مسلمانان روهينگيايي را خواستار شدند.
در اين شرايط انتظار افکارعموعي در جامعه جهاني از نهادهاي بين المللي آنست که بر اساس وظايف و تکاليف خود ضمن فراهم کردن زمينه محاکمه عاملان پاکسازي نژادي مسلمانان در ميانمار، مانع از تداوم اين اقدامات جنايتکارانه در اين کشور بشوند.139/110
نويسنده: محمدرضا عسگري
کليدواژه ميانمار روهينگيا

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۶۳۹۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، تفاهم نامه همکاری بین مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و موسسه بهداشت عمومی ادوارد و سینتیای هند منعقد شد.

به گفته عباس استاد تقی زاده رئیس مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت، از آنجایی که موضوع تغییر اقلیم یک موضوع جهانی است و در راستای توسعه همکاری‌های بین المللی و بین المللی سازی دانشگااه، این تفاهم نامه امضا گردید. دکتر استاد تقی زاده اضافه کرد: این تفاهم نامه به منظور تبادل تسهیلات، دانشجویان و محققان، تدوین و اجرای تحقیقات مشترک، برگزاری برنامه‌های آموزشی مشترک، و توسعه شبکه‌های علمی در منطقه منعقد گردیده است.

وی افزود: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت یکی از مراکز تحقیقاتی زیرمجموعه پژوهشکده محیط زیست دانشگاه علوم پزشکی تهران است که در سال ۱۴۰۲ با هدف مقابله با یکی از مهم‌ترین چالش‌های قرن حاضر – تأثیرات تغییرات اقلیمی بر سلامت انسان – تأسیس شده است. مأموریت اصلی این مرکز شناسایی، تحلیل و ارائه راهکار‌هایی برای مقابله با این تأثیرات است. با توجه به گستردگی و پیچیدگی موضوع، مرکز تلاش می‌کند تا با استفاده از داده‌های علمی و رویکرد‌های نوآورانه، به بهبود شرایط زیست‌محیطی و بهداشتی جوامع محلی، ملّی و جهانی کمک کند. این مرکز از متخصص‌ترین و خبره‌ترین اساتید و محققان دانشگاه علوم پزشکی تهران برای انجام ماموریت‌های خود بهره می‌گیرد.

رئیس این مرکز تاکید کرد: مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت بر این باور است که همکاری و مشارکت عمیق میان افراد، دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی، سازمان‌ها و سیاست‌گذاران می‌توان به راه‌حل‌های نوآورانه و پایدار برای مقابله با تغییرات اقلیمی دست یافت.

تقی زاده گفت: موسسه بهداشت عمومی ادوارد - سینتیا موسسه علمی در هند است که در حوزه‌های دانش و تحقیقات علمی در حوزه‌های سلامت جهانی، تغییر اقلیم و دیگر زمینه‌های مشترک فعال بوده و به واسطه شبکه دانشگاهی خود در کشور هند و دیگر کشور‌های جهان می‌تواند همکار مناسبی برای مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت باشد.

لازم بذکر است که متن کامل تفاهم نامه همکاری در اینجا قابل مشاهده می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امضای تفاهم نامه همکاری علمی بین المللی مرکز تحقیقات تغییر اقلیم و سلامت و موسسه بهداشت عمومی ادواردو سنتیای هند
  • دانشگاه محقق اردبیلی میزبان اولین کنفرانس بین المللی موزه
  • مخالفت هرتزوگ با تحریم گردانی در ارتش رژیم صهیونیستی توسط واشنگتن
  • درخواست برای تحقیقات بین‌المللی درباره گورهای جمعی در غزه
  • دست نکشیدن غرب از هژمونی‌ خود دلیل اصلی تشدید تنش در جهان است
  • مخالفت مجلس با ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه
  • مسلمانان روهینگیا همچنان با پاکسازی قومی مواجه هستند
  • راه‌های ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • ایجاد شبکه بین‌المللی تحقیقات در حوزه انرژی بررسی شد
  • نایب قهرمانی دانشگاه آزاد یادگار امام(ره) در مسابقات بین‌المللی ربوکاپ آزاد