Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، در جریان این نشست مجید فراهانی، رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران با اشاره به قوانین سال های گذشته نظام مهندسی گفت: نگاه قانونگزار بیش از دو دهه پیش در تصویب قانون نظام مهندسی و کنترل ساختمان این بود که سازمان نظام مهندسی عنوان نهاد بالادستی در سطح ملی ،منطقه ای و حتی بین المللی نقش آفرین باشد و این موضوع به صراحت به عنوان هدف چهارم تاسیس نظام مهندسی در قانون مصوب آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از مهمترین اهداف نظام مهندسی کمک به تصمیم سازی در تحول در بخش ساخت و ساز بوده است و در این راستا باید از خود بپرسیم آیا نظام مهندسی توانسته است فی المثل طرح هایی برای نوسازی بافت فرسوده به شکل کلان به نظام مدیریت شهری و نهادهای بالادستی ارائه کنیم؟

رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران اضافه کرد:    بر اساس آمار ۳۵ درصد انرژی در بخش ساختمان در کشور مصرف می شود از این رو چه پیشنهاداتی از سوی نظام مهندسی برای برای مدیریت انرژی ساختمانها ارائه و پیگیری  شده است؟

فراهانی گفت: باید این سوال را بپرسیم که آیا تا کنون پیشنهاداتی برای کاهش تصدی گری دولت و مدیریت شهری از سوی نظام مهندسی ارائه  شده است؟

فراهانی اضافه کرد: مسئله اقتصاد شهری و ساخت و ساز به شکل جدی در کسب و کار اعضای حرفه ساختمان در کشور تاثیر می گذارد، نظام مهندسی برای چالشهایی که در کوتاه مدت و میان مدت بر روی فعالیت اعضای این حرفه تاثیر می گذارد چه برنامه ای دارد؟

رئیس کمیته بودجه و نظارت شورای شهر تهران  تصریح کرد:  یکی از راه های اساسی برای مواجه با این چالش بحث ورود به بازارهای بین المللی توسط فعالان حرفه است . آیا نظام مهتندسی توانسته به گونه ای عمل کند که در بازار های بین المللی به خصوص کشورهای همسایه جاپایی برای حرفه باز نماید .

فراهانی افزود : در بعد دیگر  آیا نظام مهندسی توانسته است سرمایه گذاران داخلی و خارجی را مجاب کند تا در عرصه ساختمان و پروژه های کلان ساختمان سازی شهر تهران وارد شوند ؟
همه این ها نگرش کلانی است که در اهداف نظام مهندسی آمده است و ۲۵ سال پیش تدوین  شده است.

وی بیان کرد: امروز کشور نیازمند تحول در ساختار ، سیستم ، فرآیندهای انجام کار ، منابع انسانی و تکنولوژی مدیریت ساخت در نظام مهندسی هستیم . در شورای شهر تهران، چه در کمیسیون شهرسازی و معماری چه در کمیسیون برنامه و بودجه آمادگی داریم که دیدگاه ها و نظرات دوستان در نظام مهندسی و انجمن های صنفی  در جهت تحول در این بخش را پیگیری کنیم.

کد خبر 4411693

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان نظام مهندسی ساختمان شورای شهر تهران مجید فراهانی شورای شهر تهران شهرداری تهران نیروی انتظامی ترافیک وزارت آموزش و پرورش پلیس راهور سرهنگ نادر رحمانی ماه محرم بازگشایی مدارس محمد علی افشانی سازمان تامین اجتماعی شهر تهران محسن هاشمی سازمان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۶۴۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم توجه جدی به توصیه‌های ایمنی برق در شرایط ناپایداری جوی

به گزارش روابط عمومی شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان  محمد رئیسی مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان گفت: سیم پارگی و اتصال شبکه برق در اثر سقوط یا شکستگی اشجار و پرتاب اشیای خارجی یکی از اتفاقات خطرناک در زمان ناپایداری شرایط جوی است، که عدم نزدیک شدن به شبکه برق و رعایت نکات ایمنی در این مواقع بسیار مهم است.

وی با بیان اینکه آب رسانای قوی جریان الکترونیکی است، اظهار داشت: در شرایط بارانی، به دلیل مرطوب بودن زمین، همه اجسام نزدیک به شبکه‌های برق حالت رسانا (منتقل کننده برق) پیدا می‌کنند و موجب برق گرفتگی خواهند شد.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان، گفت: متاسفانه مشاهده می‌شود برخی افراد بدون توجه به نکات ایمنی و با ورود به آبگرفتگی‌های سطح شهر به ویژه آبگرفتگی‌های نزدیک شبکه برق باعث ایجاد خطر برای خود و دیگران می‌شوند.

وی ادامه داد: شهروندان گرامی در صورت مشاهده هر گونه سیم پارگی و خسارت وارد شده به شبکه برق، ضمن نزدیک نشدن به تاسیسات شبکه، مراتب را بلافاصله از طریق اپلیکیشن «برق من» و سامانه ۱۲۱ مرکز اتفاقات شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان اطلاع رسانی کنند.

رئیسی اظهار داشت: خارج کردن لوازم برقی حساس از پریز در مواقع ناپایداری شرایط جوی و یا کاهش ولتاژ، مراقبت و انجام تمهیدات لازم در صورت استفاده از برق اضطراری، به تدریج وارد مدار کردن پریز‌های برق پس از قطعی شبکه از جمله نکاتی هست که در زمان ناپایداری شرایط جوی باید رعایت کرد.

وی افزود: با توجه به شرایط جوی، گا‌ها خسارتی به شبکه برق وارد می‌شود و خاموشی‌های موقتی شکل می‌گیرد که پیشاپیش از صبر و همکاری شهروندان محترم قدردانی می‌گردد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برخی سازمان‌ها به آتش نشانی اجازه بازدید ایمنی نمی‌دهند
  • ویلاسازی طرح نهضت‌ملی مسکن در دامغان تداوم یابد/ لزوم ساخت بیمارستان دوم
  • انتقاد از بی قانونی در نظام مهندسی اهواز
  • شهید «محسن صداقت» اخلاص بسیاری داشت
  • تدوین نقشه مهندسی فرهنگی استان مازندران
  • لزوم استفاده از ظرفیت‌ خالی شهرک‌های صنعتی خوزستان برای رشد کسب و کارها
  • اساتید و نخبان نقش موثری در توسعه خوزستان دارند
  • انتصاب رئیس شورای نظام مهندسی کشاورزی مازندران
  • لزوم توجه جدی به توصیه‌های ایمنی برق در شرایط ناپایداری جوی
  • ساختمانی که برخلاف اصول مهندسی ساخته شد