Web Analytics Made Easy - Statcounter

پکن- ایرنا- در حاشیه مجمع عمومی سازمان ملل، 'مون جائه این' رییس جمهوری کره جنوبی و 'دونالد ترامپ' همتای آمریکایی وی درباره خلع سلاح اتمی کره شمالی گفت و گو کردند.

به گزارش ایرنا از خبرگزاری یونهاپ از کره جنوبی، نهاد ریاست جمهوری این کشور روز سه شنبه در بیانیه ای آورد که طرفین در این نشست تدابیر مربوط به خلع سلاح هسته ای شبه جزیره کره و دیدار سران آمریکا و کره شمالی را مورد بررسی قرار داده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این بیانیه خاطر نشان می کند که دو طرف همچنین در خصوص برگزاری دومین نشست سران آمریکا و کره شمالی و جزییات ذی ربط بحث هایی داشته اند.
گزارش ادامه می دهد که رییس جمهوری کره جنوبی توضیحاتی درباره سفر ماه جاری میلادی و دیدارهایش با کیم جونگ اون رهبر کره شمالی به ترامپ داده و واشنگتن را در جریان آخرین تحولات قرار داده است.
رهبران دو کشور گفته اند که باید به کره شمالی اطمینان داد و مشخص کرد که وقتی خلع سلاح اتمی شود آینده درخشانی پیش رو خواهد داشت.
به همین سبب کره جنوبی و آمریکا در این زمینه نیز رایزنی کرده اند که برای رسیدن به هدف خلع سلاح هسته ای کره شمالی لازم است امتیازها و اطمینان هایی به این کشور داده شود.
رییس جمهوری کره جنوبی در این دیدار تاکید کرد کیم خواستار آن است که هر چه زودتر دیدار سران با آمریکا برگزار شود.
رییس جمهوری آمریکا نیز ضمن ابراز خرسندی از این پیام تصریح کرد این دیدار به زودی انجام خواهد شد.
ترامپ افزود که احتمالا دیدار دوم سران آمریکا و کره شمالی در مکانی غیراز سنگاپور خواهد بود و بزودی اعلام خواهد شد.
مون همچنین با آنتونیو گوترش دبیر کل سازمان ملل دیدار و با وی درباره برنامه رژیم دایمی صلح، اعلام رسمی پیمان متارکه جنگ و مشوق های امنیتی به کره شمالی رایزنی کرد.
بنا به این گزارش او تاکید کرد که برای رسیدن به هدف خلع سلاح اتمی لازم است که دوران پایان جنگ کره در سال 1953 میلادی و خاتمه دوران متارکه جنگ اعلام شود.
رییس جمهوری کره جنوبی گفت که اعلام پایان متارکه جنگ مخل اتحاد نظامی آمریکا و کره جنوبی نخواهد بود و تنها یک اعلام سیاسی است و ربطی به روابط نظامی این دو کشور ندارد و آن را سست نخواهد کرد.
وی همچنین به دبیرکل سازمان ملل گفت که پیامی را از سوی کیم به ترامپ منتقل کرده و رییس جمهوری آمریکا پذیرفته که کره شمالی خواستار تغییر است.
آساق**231**1904**

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سياسي كره جنوبي آمريكا كره شمالي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۶۶۸۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم

امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه که پیشتر استفاده از سلاح اتمی در قبال روسیه را مطرح کرده بود، عنوان کرد که وی مساله اعزام قوا به اوکراین در صورتی که روسیه جبهه نبرد را درهم شکند، منتفی نمی‌داند.

به گزارش مشرق، خبرگزاری فرانسه در خبری فوری به نقل از مکرون تصریح کرد که چنانچه روسیه موفق به شکستن خطوط نبرد در اوکراین شود و درصورت درخواست «کی یف» وی مساله اعزام نیرو به اوکراین را که به امری مشروع بدل می کند، منتفی نمی داند و آنرا رد نمی کند.

بنابراین گزارش رئیس جمهوری فرانسه که در این زمینه با هفته نامه انگلیسی اکونومیست مصاحبه می کرد به صراحت گفت: من هیچ چیزی را (در جنگ اوکراین) دور از نظر نمی گیرم، چراکه با فردی مواجه ایم که وی هیچ چیزی را منتفی و دور از نظر نمی گیرد.

درحالی مکرون نسبت قصد خود مبنی بر اعزام قوا به اوکراین سخن می راند که وی ۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ طی سخنانی از آمادگی کشور خود برای گفت وگو با دیگر کشورهای اروپایی درباره استفاده از سلاح هسته‌ای علیه روسیه خبر داد.

مکرون طی مصاحبه‌ای گفت که شخصاً علاقه مند مطرح کردن موضوع استفاده از سلاح‌های دوربرد، هسته‌ای و سامانه‌های دفاع موشکی با آن کشورهای اروپایی هست که سلاح‌های هسته‌ای آمریکا را در کشورهای خود مستقر کرده‌اند.

وی گفته بود: فرانسه موضع خود را حفظ خواهد کرد اما آماده است تا در دفاع از خاک اروپا بیشتر مشارکت کند. فرانسه که حدود ۳۰۰ کلاهک هسته ای دارد، تنها قدرت هسته ای اتحادیه اروپا است.

رئیس‌جمهوری فرانسه در هفته‌های اخیر موضع شدیدتری را علیه روسیه اتخاذ کرده است و این اولین بار نیست که استفاده از سلاح‌های هسته‌ای فرانسه را برای دفاع اتحادیه اروپا پیشنهاد می‌کند. مکرون اولین بار در سال ۲۰۲۰ به این اقدام احتمالی اشاره کرده بود.

اظهارات مکرون موید انتقاد هشدار آمیز «ویکتور مدودچوگ» (Viktor Medvedchuk) رهبر اپوزوسیون «جنبش اوکراین دیگر» (OKM) از جنگ اوکراین است که گفت: آمریکا به دنبال آن است تا کشورهای منطقه بالتیک، لهستان، آلمان و فرانسه را به آتش این جنگ بیفکند.

دیگر خبرها

  • اصرار به آیت الله برای کاندیداتوری در انتخابات /اخطار موشکی روسیه به آمریکا بر سر طرح جنگ ستارگان /بازخوانی خاطرات
  • چرا ایران هسته ای برای منطقه و جهان امنیت‌زا است؟
  • آمریکا از چین و روسیه خواست کنترل سلاح‌های هسته‌ای را به «هوش مصنوعی» نسپارند
  • رابرت کندی به بایدن: کنار بکش تا ترامپ را شکست بدهم
  • درخواست عجیب نامزد مستقل انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا از جو بایدن
  • مکرون: اعزام نیرو به اوکراین را منتفی نمی‌دانم
  • اشتباه مهم من در دوره اول این بود: زیادی خوب بودم!- ترامپ 
  • نظرسنجی| پیشتازی اندک بایدن نسبت به ترامپ
  • شرط ترامپ برای کمک به اوکراین
  • لهستان: برای طرح اشتراک‌گذاری هسته‌ای ناتو آماده‌ایم