Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی مؤسسه قرآنی ـ فرهنگی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س)، حجت‌الاسلام شاهسونی، مدیر مؤسسه طی حکمی یوسف انوری، مسئول بیت‌الاحزان تبریز را به سمت معاون امور بین‌الملل مؤسسه و مشاور فرهنگی مدیر مسئول منصوب کرد.
در این حکم ضمن قدردانی از تلاش‌های قرآنی و فرهنگی یوسف انوری در دو دهه گذشته، آمده است؛ با توجه به استقبال نوجوانان و جوانان از برخی کشورهای خارجی برای حضور در مراکز شبانه‌روزی حفظ تخصصی بیت‌الاحزان و با عنایت به آرمان مجموعه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) به منظور ترویج آموزه‌های قرآن در جغرافیای جهان اسلام، امیدوارم با حضور جنابعالی در این پست جدید شاهد ساماندهی فعالیت‌های فرامرزی بیت‌الاحزان همراه با پیشرفت و بسط برنامه‌های قرآنی فرهنگی در آن سوی مرزها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در کارنامه افتخارات این حافظ و فعال قرآنی قبول مسئولیت سه‌ساله بیت‌الاحزان مرکزی در سال‌های ابتدای شکل‌گیری مؤسسه، تأسیس اولین شعبه برون استانی بیت‌الاحزان در قم در سال 1385 و مدیریت آن تا سال 1390، راه‌اندازی نشریه قرآنی ـ فرهنگی نورالثقلین برای اولین بار، تاسیس بیت‌الاحزان شعبه تبریز در آبان ماه ۹۰، برگزاری طرح ملی رحله ویژه طلاب در چند سال متوالی و راه‌اندازی مرکز شبانه‌روزی حفظ تخصصی امام رضا(ع) همراه با تربیت 40 حافظ کل قرآن دیده می‌شود.
یادآور می‌شود، تاکنون قریب به 85 نفر از اتباع کشورهای خارجی(۲۳ حافظ کل و 62 حافظ اجزاء) در بیت‌الاحزان‌های داخل کشور موفق به حفظ قرآن شده‌اند و هم اکنون بیش از ۲۰۰ نفر در خارج از مرزهای کشور(عراق، آمریکا، هندوستان) تحت آموزش برنامه‌های بیت‌الاحزان هستند.
همچنین طی حکمی از سوی مدیر مسئول بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س)، حجت‌الاسلام یونس اجاق‌زاده نمرور، حافظ آذربایجانی مرکز شبانه‌روزی امام علی(ع) بیت‌الاحزان (صحرارود/ فسا) به عنوان مسئول جدید بیت‌الاحزان تبریز منصوب شد. مدیریت طرح‌های ملی رحله در ادوار مختلف و فعالیت در بیت‌الاحزان تبریز از سوابق این حافظ و فعال قرآنی است.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی مؤسسات قرآنی بیت الاحزان مسئول امور بین المللی قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۶۷۶۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از دانشگاه شهید بهشتی مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا با حضور هاشم داداش پور معاون وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و رییس سازمان امور دانشجویان برگزار شد.

دراین مراسم هاشم داداش پور با تشکر از همه دست اندرکاران و کارکنان سازمان امور دانشجویان به دلیل تلاش و همت عالی در انجام امور محوله گفت: بنده به عنوان متولی برگزاری این جشنواره از دانشگاه شهید بهشتی که بعنوان میزبان نقش خوبی را ایفا نمودند تشکر می‌کنم.

رییس سازمان امور دانشجویان افزود: برگزاری جشنواره‌های مختلف در حوزه بین الملل میتواند گفتمان سازی در راستای جذب دانشجویان بین المللی و جریان سازی جهت بین المللی شدن دانشگاه‌ها انجام دهد که خوشبختانه به سبب برگزاری جشنواره ها و رویداد های متعدد این کار تا حد ممکن به نتیجه مثبتی رسانده است.

داداش پور با اشاره به اینکه دانشگاه‌های کشور نیاز است در فرآیند بین‌المللی شدن قرار گیرند، تصریح کرد: زمانی که صحبت از همکاری‌های بین‌المللی است، حضور دانشجویان بین المللی به عنوان یکی از رکن های اصلی بین المللی شدن تجلی پیدا می کند. یعنی اگر دانشجوی بین المللی در دانشگاهی حضور نداشته نباشد نمی‌توان انتظار داشت که دانشگاه چهره بین المللی بخود بگیرد. بنابراین اگر بخواهیم در حوزه مرجعیت علمی که نقشه راه وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است، گام برداریم باید به موضوع جمعیت دانشجوی بین‌الملل در دانشگاه‌ها توجه و عنایت ویژه داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه هدف اصلی ما تحقق مرجعیت علمی است؛ افزود: وظیفه اصلی سازمان امور دانشجویان در راستای دست یابی به مرجعیت علمی، بین المللی سازی دانشگاه‌ها است و از سویی دیگر زبان فارسی باید زبان معیار شود بنابراین مرجعیت علمی پیش شرط این موضوع است.

داداش پور با بیان اینکه نمایشگاه جاذبه های تحصیل در ایران در مصلی تهران برگزار خواهد شد؛ تصریح کرد: نمایشگاه بزرگ جاذبه‌های تحصیل در ایران مهر ماه ۱۴۰۳در مصلای امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد که تمام کنش‌گران فعال در عرصه بین الملل دانشگاهی در آن حاضر خواهند بود.

وی تاکید کرد: تمام دانشگاه هایی که مجوز جذب دانشجوهای بین الملی را دارند اعم از دانشگاه‌های دولتی، دانشگاه‌های آزاد یا موسسات غیرانتفاعی و دانشگاه‌های علوم پزشکی نیز در نمایشگاه حضور خواهند داشت.این اتفاق بزرگ نقطه عطفی برای جذب دانشجویان بین المللی در کشور می باشد تا بتوانیم به نقطه هدف در برنامه هفتم توسعه که جذب بیش از سیصد هزار دانشجوی بین الملل است دست یابیم .
در پایان از عوامل برگزار کننده سازمان امور دانشجویان، دکتر ابطحی و کارشناسان مدیریت همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه شهید بهشتی با اهدای لوحی تقدیر بعمل آمد.

کد خبر 6087884

دیگر خبرها

  • تکریم توانخواه حافظ قرآن در کردستان
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه در کردستان
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله های آسمان» در تبریز
  • برگزاری آیین اختتامیه جشنواره قرآنی «پله‌های آسمان» در تبریز
  • تکریم حافظ قرآن توانخواه توسط استاندار کردستان
  • معرفی حافظان و قاریان در ترویج رفتارهای قرآنی اثرگذار است
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا (ع) برگزار شد
  • دومین نشست کارگروه ملی امام رضا(ع) برگزار شد
  • مراسم تقدیر از دست اندرکاران جشنواره جایزه ملی ثریا برگزار شد
  • ۲۰ هزار حافظ قرآن در خراسان رضوی