Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارشگروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، چه عدم تحمل لاکتوز در شما تشخیص داده شده باشد یا آلرژی به شیر داشته باشید و چه این گونه نباشد، محصولات لبنی می‌توانند برخی عوارض نامطلوب را برای بدن شما به همراه داشته باشند.

علائم عدم تحمل لاکتوز یا حساسیت به آن می‌توانند پنهان کار و گمراه کننده باشند. در ادامه با برخی علائم که نشان می‌دهند کاهش یا قطع مصرف لبنیات می‌تواند برای شما مفید باشد، ارائه شده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یبوست می‌تواند به واسطه عدم تحمل لبنیات شکل بگیرد.

برخی شواهد نشان می‌دهند که محصولات لبنی به واسطه ایجاد التهاب در دستگاه گوارش می‌توانند موجب بروز یبوست در برخی افراد شود.

پروتئین موجود در محصولات لبنی می‌تواند موجب یبوست شدید در افراد شود.

بیشتر بخوانید: چگونه با رژیم غذایی از سکته مغزی پیشگیری کنیم؟

در مطالعه‌ای که در نشریه New England Journal of Medicine منتشر شد، ۶۵ کودک که به یبوست شدید مبتلا بودند اعلام کرده بودند که هر سه تا ۱۵ روز تنها یک بار اجابت مزاج داشته اند. آن‌ها حتی واکنشی به مسهل‌های قوی نداشتند.

چهل و چهار نفر از این ۶۵ کودک (۶۸ درصد) زمانی که شیر گاو از رژیم غذایی آن‌ها حذف شد، بهبود شرایط خود را تجربه کردند.

البته همواره پیش از هر اقدامی باید با پزشک خود مشورت کنید، زیرا یبوست می‌تواند به واسطه دلایل دیگری نیز شکل بگیرد.

اگر به طور مکرر با سوء هاضمه دردناک و پر سر و صدا مواجه می‌شوید، محصولات لبنی می‌توانند از مقصران اصلی بروز این شرایط باشند.

کلینیک مایو فهرستی از مواد غذایی تولید کننده گاز در بدن منتشر کرده که محصولات لبنی نیز در آن جای دارند.

به گفته کارشناسان، محصولات لبنی به طور قطع می‌توانند موجب تولید گاز و نفخ در برخی افراد شوند.

در همین راستا، اگر محصولات لبنی را از رژیم غذایی خود کنار بگذارید ممکن است کاهش گاز و درد ناشی از آن را نیز تجربه کنید.

محصولات لبنی برای برخی افراد می‌توانند موجب بروز آکنه شوند.

داده‌ها درباره ارتباط بین آکنه و محصولات لبنی قطعی نیستند، اما مصرف لبنیات برای برخی افراد می‌تواند موجب بروز مشکلات پوستی شود.

زمانی که موضوع آکنه مطرح می‌شود، نه تنها باکتری‌های ساکن در منافذ پوست موجب التهاب می‌شوند، بلکه آنچه می‌خورید، مانند شیر، نیز می‌تواند التهاب را افزایش دهد و شرایط پوست را وخیم‌تر سازد.

به نظر می‌رسد شیر و بستنی می‌توانند موجب آکنه شوند، در شرایطی که پنیر و ماست ممکن است چنین نتیجه‌ای به همراه نداشته باشند.

هر فردی به شیوه‌ای متفاوت به مواد غذایی مختلف واکنش نشان می‌دهد، از این رو، روش آزمون و خطا شاید بهترین گزینه برای یافتن مقصران اصلی باشد.

اگر به دلیلی نامشخص احساس خستگی می‌کنید، کنار گذاشتن لبنیات از رژیم غذایی می‌تواند به شما کمک کند.

شاید غیر منتظره باشد، اما افرادی که نمی‌توانند شیر و لبنیات را تحمل کنند ممکن است با مصرف این غذا‌ها دچار خستگی شوند.

آلرژی به شیر واکنشی به پروتئین کازئین موجود در شیر و دیگر محصولات لبنی است. زمانی که افراد مبتلا به آلرژی به شیر این مواد غذایی را مصرف می‌کنند، بدن با تولید پادتن‌هایی علیه این پروتئین و انتشار هیستامین در خون یک واکنش ایمنی ارائه می‌کند.

این می‌تواند پس از فروکش کردن واکنش آلرژیک به احساس خستگی منجر شود.

متاسفانه بسیاری از غذا‌ها حاوی منابع پنهان از شیر هستند که از آن جمله می‌توان به گوشت‌های پردازش شده، آبنبات ها، و محصولات سویا اشاره کرد. در نتیجه، تشخیص این آلرژی ممکن است به سادگی ردیابی واکنش بدن به محصولات لبنی نباشد.

اگر با گرفتگی بینی مواجه هستید و هیچ چیز آن را بهبود نمی‌بخشد، حذف لبنیات ممکن است ارزش امتحان کردن داشته باشد.

مصرف لبنیات و گرفتگی بینی یکی دیگر از روابطی است که برای بیشتر مردم وجود ندارد، اما برخی ممکن است پس از حذف محصولات لبنی از رژیم غذایی خود گرفتگی کمتری را تجربه کنند.

منبع: عصر ایران

انتهای پیام/

از نشانه‌های نیاز به حذف لبنیات از رژیم غذایی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خواندنی جذاب ترین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۶۸۲۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی

به گزارش قدس آنلاین، مجید اسدالهی در خصوص تکمیل واحدهای نیمه‌تمام صنایع تبدیلی و غذایی بخش کشاورزی، افزود: بالغ بر ۱۵۰۰ واحد صنایع تبدیلی و غذایی با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد چشم انتظار حمایت و تخصیص اعتبارات لازم جهت تکمیل و ورود به فرآیند فرآوری محصولات کشاورزی است.

وی اظهار داشت: برای تکمیل این واحدها اعتباری بالغ بر ۳۷ همت مورد نیاز است که با تخصیص این حجم از اعتبار در قالب تسهیلات بالغ بر ۱۴ میلیون تن بر ظرفیت جذب ماده خام و فرآوری محصولات در بخش کشاورزی افزوده می‌شود که کمک شایانی به کاهش ضایعات در این بخش شده و محصولات تولیدی با ارزش افزوده بسیار مناسبی و ماندگاری بالا وارد بازار مصرف خواهد شد.

معاون صنایع تبدیلی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: با تکمیل و شروع به کار واحدهای صنایع تبدیلی و غذایی ذکر شده امکان اشتغال‌زایی بالغ بر ۲۶ هزار نفر در این کارخانه‌ها ایجاد می‌شود.

اسدالهی درباره صادرات مواد غذایی در زمان تولید حداکثری محصولات کشاورزی گفت: صادرات می‌تواند کمک موثری به تولیدکنندگان انواع محصولات کشاورزی باشد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • مردم گوشت نمی‌خریدند، حالا شیر و ماست هم نمی‌خرند؛ چرا؟
  • تکمیل ۱۵۰۰واحد نیمه‌تمام صنایع تبدیلی اولویت وزارت جهاد کشاورزی
  • نشانه‌های کمبود ویتامین K
  • راهکار هایی برای کنترل اشتها
  • درباره شیر شتر، نوشیدنی محبوب این‌روزها
  • با تغییر رژیم غذایی خود زمین را نجات دهید
  • کدام موادغذایی حاوی سطح خطرناک‌تری از مواد شیمیایی ماندگار هستند؟ چه خوراکی‌هایی را باید کمتر خورد؟
  • ویتامین‌هایی که باعث کاهش وزن می‌شوند
  • مصرف این مواد غذایی به جلوگیری و متوقف کردن ریزش مو کمک می‌کند
  • خطرات از دست دادن آب بدن؛ چگونگی تأمین