Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک گفت: پیش بینی می‌شود با پایان فصل برداشت، میزان تولید انار در اراضی کشاورزی شهرستان اندیمشک به حدود نیم میلیون تن افزایش یابد. ۰۳ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۹ استانها خوزستان نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اندیمشک، انار یک محصول مهم کشاورزی برای شهروندان است و این محصول در شب یلدا و دیگر عرصه‌های فرهنگی و تجاری و صادراتی نیز جای خود را در میان سفره‌های مردم باز و امروز ایران در میان 5 کشور اول تولید کننده آن در سطح جهان نام خود را مطرح کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق اعلام مسئولان جهاد کشاورزی، ایران سالانه حدود یک میلیون تن انار در کشور تولید و سطح زیر کشت باغات بارور انار ایران حدود 69 هزار هکتار بوده که به طور متوسط عملکرد هر هکتار باغ انار در کشور 14 هزار و 500 کیلوگرم است.

هم چنین طبق آمار اعلامی، صادرات انار در سال‌های گذشته حدود 13 هزار و500 تن و قیمت تقریبی هر کیلو انار در جهان، مبلغی در حدود 85 سنت بوده و مهم‌ترین  هدف برای صادرات انار کشورهای عراق، روسیه، ترکمنستان، امارات متحده عربی، هلند، آلمان و سوئد است که این موضوع بیش از گذشته لزوم توجه به توسعه و کشت انار  در سطح کشور را مطرح کند.

استان خوزستان و شهرستان اندیمشک با برخورداری از زمین‌های حاصل خیر و اقلیم خاص خود همواره یکی از استان‌ها و شهرهای مهم ایران اسلامی در عرصه تولیدات کشاورزی  و قطب تولید انار در کشور بوده و به همین جهت با رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک به گفت‌وگو نشسته‌ایم.

 امروز توسعه کشاورزی در شهرستان اندیمشک یک اولویت مهم تعیین شده است

سید هدایت‌اله موسوی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اندیمشک با اشاره به ظرفیت‌های جهاد کشاورزی در عرصه تولید و اشتغال کشور، اظهار داشت: کشاورزی و تولیدات آن می‌تواند زمینه برای توسعه اقتصادی و ایجاد فرصت‌های شغلی در کشور، بیش از گذشته فراهم کند.

وی با بیان این که نگاه به کشاورزی باید در کشور حمایتی و با هدف توسعه خدمات این حوزه و تأمین نیازهای کشاورزان و شهروندان به عنوان بازوان تولید و مصرف محصولات این حوزه باشد، گفت: امروز توسعه کشاورزی در شهرستان اندیمشک، یک اولویت مهم تعیین شده است.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک با اشاره به ظرفیت‌های ایجاد صنایع تبدیلی در عرصه تولیدات محصولات کشاورزی اندیمشک، عنوان کرد: شهرستان اندیمشک در حوزه تولیدات محصولات کشاورزی دارای استعداد و ظرفیت خاص و منحصر به فردی است.

وی با بیان این که برای حضور سرمایه گذاران در عرصه کشاورزی شهرستان پیگیری جدی انجام و به زودی شاهد بهره برداری از طرح‌های مختلفی در این عرصه خواهیم بود، افزود: با پیگیری نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی و فرماندار شهرستان، روند اجرا و توسعه خدمات حوزه کشاورزی وطرح‌های عمرانی این عرصه بیش از گذشته در شهرستان شتاب گرفته است.

برای اجرای طرح‌های آبیاری نوین و تحت فشار در شهرستان اندیمشک هیچ گونه محدودیتی نداریم

موسوی با اشاره به این اولویت در جهاد کشاورزی شهرستان حفظ منابع طبیعی است، بیان کرد: اجرای بیش از 25 طرح آبیاری نوین و اختصاص 55 میلیارد ریال اعتبار به جهت اجرای طرح‌های این حوزه، بخشی از طرح‌های عمرانی اجرا شده در این حوزه و با هدف حفظ منابع طبیعی اندیمشک و تأمین رضایت شهروندان و کشاورزان شهرستان است.

وی با بیان این که برای اجرای طرح‌های آبیاری نوین و تحت فشار در شهرستان اندیمشک هیچ گونه محدودیتی نداریم و از کشاورزان به جهت حضور در این عرصه دعوت و حمایت جدی می‌شود، گفت: از ابتدای امسال تا کنون، بیش از 60 هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان اندیمشک به سیستم‌های نوین آبیاری، مجهزشده‌اند.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک با اشاره به آغاز فصل برداشت انار در استان خوزستان، ادامه داد: اندیمشک و بخش الوار گرمسیری این شهرستان، نقش مهمی در تولید و تأمین انار خوزستان و کشور دارند و امروز اندیمشک، قطب تولید انار استان است.

بیش از 180 هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به کشت انار اختصاص یافت

وی با بیان این که انار در شهرستان اندیمشک به دو روش باغی و پراکنده در اراضی کشاورزی شهرستان تولید می‌شود، افزود: امسال بیش از 180 هکتار از اراضی کشاورزی اندیمشک به کشت انار اختصاص یافته و پیش بینی می‌شود از هر هکتار بیش از دو هزار و 500 کیلو انار  در شهرستان، برداشت گردد.

موسوی با اشاره به این که انار در شهرستان اندیمشک در دو نوع ترشی  یا دانه و میوه انار تولید و در اختیار شهروندان استان‌های خوزستان ایلام و لرستان و دیگر شهرهای کشور قرار می‌گیرد، ادامه داد: با توجه به این حجم کشت انار در شهرستان پیش بینی می‌شود میزان تولید دانه یا ترشی انار اندیمشک حدود 100 هزار تن باشد.

وی با بیان این که پیش بینی می‌شود میزان تولید دانه یا ترشی انار در شهرستان و در هر هکتار 600 کیلوگرم باشد، گفت: ترشی یا دانه انار یک سوغات و محصول مهم شهرستان اندیمشک بوده و این محصول در کشور با استقبال شهروندان مواجه و بیش از گذشته ظرفیت‌های شهرستان را در حوزه کشاورزی، مطرح و بیان می‌کند.

رئیس جهاد کشاورزی شهرستان اندیمشک با اشاره به این که پیش بینی می‌شود امسال میزان تولید میوه انار در اندیمشک به بیش از 450 هزار تن افزایش و به نیم میلیون تن برسد، خاطر نشان کرد: انار اندیمشک امروز یک سوغات و محصولی مهم و متفاوت است و باید برای توسعه کشت آن و حمایت از کشاورزان شهرستان، تلاش و حمایت‌های مورد نیاز آنان را تأمین و به اجرا رساند.

گفت‌وگو از: محمد امین جمشیدی

انتهای پیام/ن

R41468/P1361/S6,57/CT2

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۶۸۴۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، سید اسکندر موسوی‌زاده گفت: اغلب عشایر خوزستان به مناطق ییلاقی کوچ کردند و از استان خارج شدند، اما عده‌ای از عشایر شهر‌های دزفول و اندیمشک دچار مشکلاتی شدند.   وی با بیان اینکه جاده‌های عشایری دزفول و اندیمشک بر اثر بارندگی آسیب دیدند، افزود: این شرایط به لوازم چند خانوار عشایری در منطقه پشمینه‌زار اندیمشک خسارت زد و موجب تلف شدن تعدادی از احشام آنها شد.   موسوی زاده می‌گوید: تکمیل جاده‌های عشایری مورد تاکید است که پس از بارندگی اقدام به بازگشایی خواهد شد.   مدیرکل امور عشایر استان خوزستان ادامه داد: جاده‌های عشایری سردشت دزفول و الوار گرمسیری اندیمشک مسدود شدند و مسیر دسترسی به عشایر آیت مناطق قطع شده که در حال حاضر امکان بازگشایی مسیر‌ها وجود ندارد.   وی با تاکید بر اینکه بازگشایی جاده‌های عشایری پس از پایان بارندگی امکان‌پذیر است، گفت: مورد جدی از آسیب به عشایر بر اثر بارندگی گزارش نشده که در صورت اطلاع اقدامات لازم انجام خواهد شد.   به گفته موسوی زاده؛ بازدید از مناطق عشایری که بیشترین میزان بارندگی را در روز‌های اخیر تجربه کردند، همچنان ادامه دارد.   جمعیت جامعه عشایری که در این فصل در خوزستان ساکن هستند حدود ۴۰ هزار خانوار و ۲۰۰ هزار نفر است.

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تولید ۱۰۵ هزار تن تخم‌مرغ در قزوین
  • فیلمی از خروش رودخانه در روستای خانیله اندیمشک
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • مردم از نزدیک شدن به رودخانه‌های دز و کارون اجتناب کنند
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • سیل بند کرخه شکست
  • فعالیت گروه جهادی منجی در امین شهر
  • انسداد برخی مسیر‌های ارتباطی عشایری و تلفات احشام در خوزستان
  • ثبت بیشترین میزان بارندگی استان خوزستان در حسینیه اندیمشک
  • آغاز گل چینی از گلستان‌های گل محمدی اردستان