Web Analytics Made Easy - Statcounter

افشین حبیب‌زاده صبح امروز در هشتاد و نهمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران در تذکری به شهردار تهران گفت: شورای اسلامی شهر تهران در دوره سوم به منظور اهمیت استفاده از قابلیت‌های اجرایی و لزوم هماهنگی و انسجام در نحوه مدیریت بر سازمان‌ها و شرکت‌های وابسته به شهرداری تهران و در جهت انجام وظایف و ماموریت‌های قانونی شهرداری، طبق مصوبه به شماره ۱۱۶۷۷ / ۱۴۷۷ / ۱۶۰ مورخ ۱۲ / ۸ / ۸۹ شهرداری تهران را مکلف به سامان‌دهی سازمان ها و شرکت‌های وابسته از طریق ادغام یا واگذاری به بخش خصوصی کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رییس کمیته نظارت شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: یکی از بندهای این مصوبه مربوط به ادغام شرکت‌های پیام همشهری، گروه مجلات همشهری، توسعه چاپ همشهری و توسعه رسانه همشهری در موسسه همشهری بود که طبق آگهی منتشره در روزنامه رسمی شماره ۲۰۳۴۶ مورخه ۲۱ / ۱۰ / ۹۳ از تاريخ ۱ / ۵ / ۹۴ شرکت پیام همشهری در روندي كاملاً قانوني صرفاً روی کاغذ در موسسه همشهري ادغام شده است و براساس قانون تجارت هويت مستقل حقوقي ندارد ولی تاكنون ادغام شرکت پیام همشهری در عمل و به معنای واقعی اجرايي نشده و برخلاف ماهيت مصوبه ابلاغي شورای شهر تهران همچنان جدای از موسسه همشهری با هیأت مدیره و مدیرعامل جداگانه و به صورت شرکتی مجزا اداره مي‌شود و امور مربوط به انعقاد قراردادها، خرید و فروش، پرداخت‌ها اعم از حقوق و مزایای کارکنان و سایر پرداخت‌ها و امورات آن نيز همانند یک شرکت انجام مي‌شود و تاكنون هيچ‌گونه ادغام واقعی در حوزه مالي، پرسنلي، بازرگانی و... صورت نگرفته است. بر این اساس لازم است شهردار تهران به این امر توجه و نسبت به آن رسیدگی کند.

 

وی به موضوع انتصاب مدیرعامل جدید سازمان نیازمندی‌های همشهری نیز اشاره کرد و گفت: با توجه به توضیحات ارایه شده بنظر می‌رسد این انتصاب نیز جای بررسی دارد.

 

منبع: پارسینه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۱۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت به کار کارگران اخراجی شرکت پارس طبیعت سلولز گروه صنایع کاغذ پارس

محمد کعب عمیر نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی با انتقاد شدید از تصمیم مدیران هلدینگ گروه صنایع کاغذ پارس برای اخراج ۱۰۰ نفر از کارگران این شرکت گفت: تصمیم نادرست مدیران این شرکت تبعات سیاسی، اجتماعی و امنیتی فراوانی برای شهرستان داشته است.

کعب عمیر می‌گوید: مسئولان شرکت کاغذ پارس که بر اساس سیاست‌های اصل ۴۴ مدیریت این شرکت را به عهده گرفته اند باید نسبت به ایجاد اشتغال در این شهرستان پاسخگو باشند.

او با بیان اینکه خصوصی سازی شرکت‌های بزرگ دولتی شوش در دوران دولت قبل را خیانت به این شهرستان دانست و افزود: شرکت هفت تپه به ثمن بخث به برخی افراد نور چشمی واگذار شد و این واگذاری غیرکارشناسی، تولید و اشتغال را به نقطه‌ای رساند که تجمعات کارگری هفت تپه به سرخط اخبار بین المللی تبدیل شد و متاسفانه این رویه در شرکت کاغذپارس نیز در حال تکرار شدن است.

کعب عمیر افزود: نحوه واگذاری شرکت‌های بزرگ شوش در قالب اصل ۴۴ خیانتی بزرگ به این شهرستان بود که در دولت روحانی و با ضعف مدیران وقت استانی رقم خورد.

وی با تاکید بر اینکه تمام کارگران اخراج شده کاغذ پارس باید امروز به کار خود بازگردند گفت: مسائل مبتلا به شرکت کاغذ پارس را در سطح ملی و با استفاده از ظرفیت‌های مجلس شورای اسلامی دنبال می‌کنم.

نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: انتظار از مدیران شرکت کاغذپارس این بود که قبل از تصمیم به اخراج کارگران مسایل مبتلا به خود را مطرح تا موضوع در سطح ملی و با نشست با مسوولان و وزرای مرتبط را پیگیری کنیم.

کعب عمیر گفت: بسیاری از شرکت‌های فعال در شوش که در روند تولید آنها اختلال ایجاد شده بود، پیش از گسترش مشکل، با طرح موضوع با مسوولان شهرستان و استفاده از تمام ظرفیت‌های موجود در سطح شهرستانی، استانی و ملی، مسایل گره گشایی شد.

نماینده شوش در مجلس، تصمیم مدیران هلدینگ در اخراج کارگران را تنش زا و مغایر با رهنمود‌های رهبر معظم انقلاب برای تحقق جهش سال دانست و گفت: بسیاری از قوانین کارگری از جمله طبقه بندی مشاغل و مزایای کارگری به کارگران کاغذ پارس داده نشده است که این روند باید به سرعت اصلاح شود.

وی با انتقاد از نحوه قرارداد شرکت کاغذپارس با کارگران این شرکت افزود: قرارداد کارگران فعال در کاغذ پارس، با شرکت واسطه‌ای به نام ملایار و آن هم یک ماهه تنظیم می‌شود که هر ۲ اقدام خلاف قانون است.

باشگاه خبرنگاران جوان خوزستان اهواز

دیگر خبرها

  • شعار سی‌وپنجمین نمایشگاه کتاب تهران پیام‌های مهمی دربر دارد
  • نامه وزیر دفاع به قالیباف
  • پیام وزیر دفاع ایران به محمدباقر قالیباف+ جزئیات
  • پیام تشکر وزیر دفاع از مجلس شورای اسلامی
  • بازگشت به کار کارگران اخراجی شرکت پارس طبیعت سلولز گروه صنایع کاغذ پارس
  • ششمین دوره مجلس خبرگان یکم خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس بابت تصویب تشکیل «سپند»
  • تشکر وزیر دفاع از مجلس بابت تصویب تشکیل «سپند»
  • رئیسی پس از بازگشت به تهران: این سفر پیام مهمی داشت
  • ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند