Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر نوری، مدیر بخش نمایشنامه‌ جشنواره‌ ادبیات سلامت معتقد است که خیلی از نمایشنامه‌نویسان بزرگ ایرانی و خارجی مانند غلامحسین ساعدی و هنریک یوهان در حوزه سلامت قلم زده‌ و آثار ماندگاری تولید کرده‌اند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی جشنواره ادبیات سلامت، اصغر نوری، مدیر بخش نمایشنامه‌ جشنواره‌ ادبیات سلامت در خصوص موضوع نمایشنامه‌های ارسالی گفت: موضوع سلامت بسیار گسترده است، بخشی از آن به درمان و بیماری‌های جسمی و روحی مربوط می‌شود و بخش دیگر به آسیب‌های اجتماعی و آسیب‌های روانی و اعتیاد، مشکلاتی که فرد با جامعه و حتی خانواده دارد، ولی اولویت در پذیرش و داوری با آثاری است که پرداختن به پیشگیری و یا درمان بیماری‌های جسمی و روحی در آنها پررنگ‌تر باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او ادامه داد: برای اینکه نمایشنامه‌نویسان به مدل‌هایی دست پیدا کنند، شش نمایشنامه را انتخاب کردیم که در یک هفته در ماه مهر آنها را معرفی کرده و از منظر سلامت تحلیل می‌کنیم و اگر دوستان در آن برنامه شرکت کنند با منظور ما از نمایشنامه در حوزه‌ سلامت بیشتر آشنا می‌شوند.

نوری در خصوص نمایشنامه‌های موفق ایرانی در حوزه‌ سلامت گفت: خیلی از نمایشنامه‌نویسان بزرگ ایرانی آثاری را خلق کرده‌اند که دقیقا منطبق با اهداف جشنواره‌ ادبیات سلامت است. در این میان می‌توان به نمایشنامه‌های غلامحسین ساعدی و محمود استاد محمد اشاره کرد.

او افزود: این نمایشنامه حتی در سطح جهانی نیز بسیار رایج است و از نمونه‌های موفق کلاسیک دنیا می‌توان به «دشمن مردم» و «خانه‌ عروسک» هنریک یوهان ایبسن و خیلی از کارهای آنتوان چخوف اشاره کرد.

این مترجم و نمایشنامه‌نویس در خصوص داورهای انتخابی برای بخش نمایشنامه گفت: دو هیات داوری داریم که قطعا از نمایشنامه‌نویسان طراز اول ایران هستند. گروه اول بهترین‌ها را برای شرکت در جشنواره انتخاب می‌کنند و داوران نهایی سه اثر برگزیده را معرفی خواهند کرد.

علاقه‌مندان به شرکت در جشنواره ادبیات سلامت می‌توانند به سایت www.adabiatsalamat.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام اصغر نوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۱۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۶۷ اثر به جشنواره جهادگران علم و فناوری بسیج ارسال شد

دبیر دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج استان مرکزی گفت: تعداد ۱۶۷ اثر فناورانه از سطح استان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اراک، علی رحیمی ظهر امروز در دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج در دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان مرکزی با اشاره به هدف از برگزاری جشنواره، اظهار داشت: تربیت روحیه جشنواره جهادگران با هدف خودباوری علمی و کمک به بازدارندگی در مقابل فشار دشمن برای جلوگیری از پیشرفت کشور و نمایش قدرت و اقتدار بسیج در جهت تداوم ارزش‌ها و گسترش دستاوردهای انقلاب و ترویج جهاد علمی و امید و نشاط در بین جوانان استان برگزار شده است.

وی افزود: جشنواره در قالب 5 کمیته علمی و ارزیابی، برنامه‌ریزی و پشتیبانی، اجلاسیه و نمایشگاه، نظارت و بازرسی و روابط عمومی کار خود را از آذرماه سال 1402 آغاز کرده است. محور جشنواره در زمینه اختراعات، طرح‌های فناورانه، پایگاه‌های علمی و پژوهشی و شناسایی افراد دانشور است.

دبیر دهمین جشنواره استانی جهادگران علم و فناوری بسیج استان مرکزی تصریح کرد: تعداد 167 اثر فناورانه از سطح استان به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است، کمیته علمی و ارزیابی با برگزاری 300 جلسه آثار را ارزیابی و در نهایت 68 اثر را شایسته داوری دانست، آثار توسط 39 داور از دانشگاه‌های استان مورد داوری قرار گرفتند و در مجموع تعداد یک اختراع شایسته تقدیر، 6 طرح به عنوان طرح فناورانه شایسته تقدیر، 7 اثر شایسته برای شرکت در جشنواره، دو پایگاه علمی و پژوهشی نمونه و 6 اقشار نمونه انتخاب شدند و در نهایت از سه نفر از اساتید برتر در حوزه علم و فناوری تجلیل خواهد شد.

رحیمی بیان کرد: مجموعه سپاه در هر زمینه ورود داشته حماسه‌آفرینی و افزایش اقتدار را به همراه داشته است، ما به عنوان سربازان ولایت سعی داشتیم در دو سال اخیر در بحث توسعه و امیدبخشی به حوزه علم و فناوری توجه داشته باشیم در این راستا در حوزه فناوری 13 واحد مرکز رشد مشترک با مراکز دانشگاهی راه اندازی شده است، همچنین خانه نخبگان استان راه‌اندازی شده است و حدود 270 نفر از اساتید نخبه در خانه نخبگان سازماندهی شدند، با تمام مراکز دانشگاهی و پژوهشگاهی تفاهم‌نامه دوجانبه امضاء کردیم و سعی شد تمام ظرفیت‌ها را در قالب یک پروژه مشترک به سرانجام برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: بیش از 210 جلسه با حوزه فناوری و مراکز دانش بنیان و هسته های فناوری برگزار شد که خروجی آن منجر به احصای بیش از 146 نیاز فناورانه استان شد، بیش از 50 تیم دانشجویی در استان ساماندهی شدند و بیش از 320 نفر ساعت آموزش ارائه گردید.

به گزارش تسنیم، در پایان مراسم از با حضور مسئولان کشوری و استانی از آثار برتر در حوزه علم و فناوری با اهدایی لوحی تقدیر شد.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۷۵ درصدی طرح‌های حوزه سلامت اشنویه 
  • رویکرد ما در حوزه ادبیات کودک و نوجوان حمایت جدی از «تألیف» است
  • تولید ادبیات کودک و نوجوان با مشکل روبروست
  • البرز در حوزه صادرات جهش بزرگی را رقم زد
  • جشنواره سراسری تئاتر دانشگاه آزاد اسلامی فراخوان داد
  • ۱۶۷ اثر به جشنواره جهادگران علم و فناوری بسیج ارسال شد
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • رابرت داونی جونیور اولین بازی روی صحنه را تجربه می‌کند
  • آغاز به کار پانزدهمین جشنواره سراسری تئاتر مردمی بچه‌های مسجد
  • کتاب‌هایی که اگر فیلم شوند، پرفروش می‌شوند