Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-یک متخصص طب فیزیکی گفت: راستای قامتی کودکان و نوجوانان تحت تاثیر میز و نیمکت مدرسه و همچنین وزن و سایز کیف و کوله پشتی است. بنابراین در مورد نشستن در کلاس درس ابتدا باید مطمئن باشیم که اندازه میز و نیمکت متناسب با جثه و قد دانش آموز باشد، به این صورت که در حالتی که باسن در انتهای صندلی قرار دارد کف پاها براحتی سطح زمین را لمس کند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر کامران آزما متخصص طب فیزیکی و توانبخشی بیان کرد: منظور از ساختار و راستای قامتی، وضعیت نگه داشتن و قرار گرقتن بدن و اندام ها نسبت به هم در حالات ایستاده، نشسته و همچنین خوابیده است و برای داشتن یک راستای قامت مناسب علاوه بر شناخت آن لازم است که همیشه در حفظ و قرار گرفتن بدن در آن وضعیت هوشیار بود .

وی ادامه داد: داشتن راستای قامتی درست از بهترین عاداتی است که به میزان قابل توجهی بر احساس شادابی و اعتماد به نفس تاثیر گذار است. علاوه بر این ایجاد و حفظ وضعیت و راستای قامتی درست در کودکان و نوجوانان در تامین و نگهداری سلامت کلی آنان از اهمیت زیادی برخوردار است. در راستای قامتی مناسب گوش و شانه و مفصل ران در نگاه از جانب در یک راستا قرار دارند.

این متخصص خاطرنشان کرد: متاسفانه آمارها نشان دهنده این است که درصد و تعداد افرادی که وضعیت و قامتی غیر طبیعی دارند بسیار بیشتر کسانی است که راستای قامتی آنان از هر نظر طبیعی است! عارضه هایی چون کج گردنی، افتادگی شانه ها، سر به جلو، داشتن پشتی گرد و خمیده، افزایش گودی کمر پای ضربدری و یا پرانتزی از مهمترین اختلالات شناخته شده در یک راستای قامتی غیر طبیعی است که در صورت ایجاد و تثبیت آن درد ها و مشکلات ناشی از آنها می تواند سالها و یا یک عمرگریبان فرد مبتلا را بگیرد!

به گفته آزما، باید بدانیم که بیشتر این موارد اکتسابی است تا وراثتی، بنابراین با اصلاح سبک زندگی، ترک عادات نادرست نحوه نشستن و ایستادن و دانستن سایر فاکتور های تاثیر گذار و همچنین شناسایی بموقع این اختلالات می توان ازآن پیشگیری و یا در رفع و اصلاح آن اقدام کرد .

عضو هیئت مدیره انجمن طب فیزیکی و توانبخشی ایران افزود: همچنین می توان گفت که علاوه بر قد و وزن، سن و جنسیت و میزان فعالیت فیزیکی، راستای قامتی کودکان و نوجوانان تحت تاثیر میز و نیمکت مدرسه و همچنین وزن و سایز کیف و کوله پشتی هم است. بنابراین در مورد نشستن در کلاس درس ابتدا باید مطمئن باشیم که اندازه میز و نیمکت متناسب با جثه و قد دانش آموز باشد، به این صورت که در حالتی که باسن در انتهای صندلی قرار دارد کف پاها براحتی سطح زمین را لمس کند .

وی اظهار داشت: با شروع دوران تحصیل یکی دیگر از مهمترین عوامل افزایش احتمال اختلال در راستای قامتی دانش آموزان مدت زمان زیادی است که دانش آموز بصورت نشسته چه در کلاس درس چه در خانه جهت انجام تکالیف مدرسه می گذراند. این می تواند منجر به ایجاد درد و ناراحتی جسمانی گردد. درد در ناحیه گردن، شانه و پشت و کمر از شایع ترین شکایات ناشی از وضعیت نامناسب نشستن و زمان طولانی آن است .

این متخصص در پایان گفت: از طرفی شروع مدرسه زمان شکل گیری بسیاری از عادت هاست و تذکر مربیان و معلمان در مورد نحوه درست نشستن و ایستادن و توجه به این مقوله توسط دانش آموزان همراه با افزایش فعالیت های فیزیکی در حفظ ساختار قامتی مناسب بسیار مفید و ارزشمند است .

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۱۴۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس

 

به گزارش خبرگزاری صداو سیما؛حجت‌الاسلام والمسلمین محمدحسین پورثانی افزود: در نتیجه این غفلت‌ها امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس فعال هستند و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم.

پورثاني:گفت: تقریبا از سال ۱۳۶۳ که معاونت پرورشی در وزارت آموزش و پرورش شکل گرفت و تا ۱۳۸۰ ادامه داشت، که در دولت دوم اصلاحات، معاونت پرورشی منحل شد. خیلی کار اشتباهی بود با این توجیه که معلم مدرسه باید در کلاس درس، کار تربیتی انجام دهد؛ حرف درستی که کار غلطی با آن انجام شد و حضرت آقا هم در دیدار اخیر با معلمان دقیقا به همین موضوع اشاره کردند.

وی ادامه داد: در سال ۱۳۸۵ قانون احیای معاونت پرورشی و تربیت‌بدنی در مجلس شورای اسلامی به تصویب می‌رسد. بعد از ۱۸ سال که از این قانون می‌گذرد هنوز که هنوز هست، معاونت پرورشی آن‌چنان که باید باشد، نیست.

حجت‌الاسلام پورثانی گفت: در این ۱۸ سال بعد از قانون احیا، ما تقریبا یکبار جذب مربی پرورشی داشتیم و بقیه جذب‌هایی که در حوزه مربی پرورشی و مشاور صورت گرفته، در حد سالی ۷۰۰ سالی ۸۰۰ نفر بوده است. اوضاع به جایی رسیده که امروز تقریبا ۴۵ هزار نیروی پرورشی و مشاور داریم و قریب به ۷۰ هزار نیرو کمبود داریم؛ یعنی مدرسه‌ای که ۱۲۰۰ دانش آموز دارد، مدرسه‌ای که ۹۰۰ دانش‌آموز دارد، مدرسه‌ای که ۶۰۰ دانش‌آموز دارد، ما یک عنصر فعال پرورشی در آن نداریم. اگر اسم این را خیانت نگذاریم، چه باید بگذاریم؟!.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش اضافه کرد: من امروز توئیت یکی از وزرای سابق وزارت آموزش و پرورش را می‌خواندم، یاد حرف رئیس‌جمهور وقت افتادم که می‌گفت من از هر چیزی نگذرم از آن کسانی که گفتند ما ۲۰۳۰ را اجرا می‌کنیم نخواهم گذشت. معاون اول دولت، قانون اجرای ۲۰۳۰ را در دو ماه ابلاغ می‌کند، در حالیکه سند تحول به قول حضرت آقا در کشو‌های میز می‌ماند و سند تحول اجرا نمی‌شود. خیلی جالب است که در کنار عدم اجرای سند تحول، در دولت قبل، نیروی پرورشی در مدارس گرفته نمی‌شود و حتی اداره کل امور تربیتی که قلب معاونت پرورشی است، ادغام می‌شود تا کارایی خود را از دست بدهد. 

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی پس از اعلام وضعیت نیروی پرورشی و وضعیت ساختاری، درباره فضا‌های پرورشی نیز افزود:
تقریبا اکثر فضا‌های پرورشی در سال‌های اخیر و قبل از روی کار آمدن این دولت، به یک متروکه تبدیل شده بودند.
ما تقریبا ۳۴۶ اردوگاه دانش‌آموزی داریم. اردوگاه‌هایی داشتیم که مثل برخی از مغازه‌ها بعد از ۲۰ و ۳۰ سال کرکره مغازه را بالا می‌کشند، واقعا کرکره اردوگاه بالا کشیده شد و مدیران اردوگاه‌ها می‌گفتند تازه پس از سال‌ها این اردوگاه‌ها، دانش‌آموز به خود دیده‌اند. 

وی گفت: در بحث محتوا هم حوزه پرورشی نه به طور صد درصدی، اما خیلی از جا‌ها به یک حوزه کناردستی و کیفیت‌بخشی تبدیل شده و دیده شده است. یعنی دیدی که به یک عنصر موثر تربیتی در مدرسه بوده به یک عنصر کناردستی تبدیل شده بود که نه کلاسی در مدرسه دارد و نه هیچی. 

آموزش و پرورش در سه ضلع اصلی کار تربیتی با مشکل مواجه است

حجت‌الاسلام والمسلمین پورثانی تصریح کرد: مربی پرورشی ما در مدرسه از ابزار لازمی که باید برای تربیت دانش آموزان بهره‌مند باشد، نیست؛ لذا عنصر محتوا، نیروی انسانی و فضا، سه ضلع اصلی کار تربیتی، امروز در هر سه این موارد مشکل داریم، کمبود داریم و احساس می‌کنیم تا رسیدن آن جایی که مطلوب است، فاصله بسیار زیادی داریم.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش امروز قریب ۱۱۲ هزار مدرسه یعنی ۶۰۰ هزار کلاس درس و قریب ۱ میلیون همکار فرهنگی دارد، گفت: ظرفیت به این بزرگی حتما به تنهایی توسط آموزش و پرورش قابل جمع کردن نیست. آقا فرمودند دستگاه آموزش و پرورش با بقیه دستگاه‌ها قابل مقایسه نیست، بقیه دستگاه‌ها نیرو را استفاده می‌کنند ولی وزارت آموزش و پرورش نیروی انسانی را تربیت می‌کند. حضرت آقا فرمودند مصالح کشور و نکات دیگر را معاونت پرورشی با رویکرد عقلانی برای دانش‌آموزان جا بیاندازد؛ بنابراین ما نه فقط گروه‌های مردمی بلکه از نهاد‌های انقلابی و گروه‌هایی که دغدغه تربیت را دارند استقبال می‌کنیم. 

دیگر خبرها

  • رسالت معلم تربیت انسان در طراز مقام توحیدی است
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • تحقق نیمی از تعهدات خیران مدرسه ساز در سال گذشته
  • دانش آموزان با حساسیت کمبود آب آشنا شوند
  • کمبود ۷۰ هزار نیروی پرورشی و مشاور در مدارس
  • فیلم رقص و‌ شادمانی معلم در کلاس در روز معلم
  • لباس فرم برای دانش آموزان اجباری نیست
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • سوسیس و کالباس با گوشت ماهی هم به بازار آمد