Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- تفاهم نامه همکاري آموزشي- فني بين اتحاديه لاستيک و پلاستيک فرانسه و يک گروه صنعتي ايراني فعال در عرصه تاير درخصوص انتقال دانش و تجربه صنايع اروپا به اين گروه صنعتي منعقد شد.

به گزارش روز سه شنبه خبرنگار اقتصادي ايرنا، در اين آيين که در حاشيه دومين روز از دوازدهمين نمايشگاه بين المللي ايران پلاست در محل دائمي نمايشگاه هاي بين المللي تهران برگزار شد، تفاهم نامه همکاري بين دنيس وايان (Dennis Vayan) رئيس اتحاديه لاستيک و پلاستيک فرانسه و «پرويز اخوان» مديرعامل گروه صنعتي بارز به امضا رسيد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اخوان درباره جزئيات اين تفاهم نامه به خبرنگار ايرنا گفت: اين تفاهم‌نامه در هفت بند تهيه شده که شامل طراحي تاير، طراحي مواد تشکيل دهنده آن، مديريت توليد تاير، کيفيت مواد اوليه و استاندارد سازي، مسائل بهداشت و ايمني، تعمير و نگهداري و مديريت لجستيک است.
وي خاطرنشان کرد: اين گروه صنعتي از يک واحد تحقيق و توسعه مناسب برخوردار است که بزرگترين مرکز تحقيقات در غرب آسيا به شمار مي رود و امضاي اين تفاهم نامه در شرايط اعمال تحريم هاي ظالمانه آمريکا عليه ايران، حاصل تلاش اين تيم تحقيقاتي بوده است.
مديرعامل گروه صنعتي بارز گفت: اتحاديه لاستيک و پلاستيک فرانسه، اتحاديه شماره يک اروپا در اين صنعت است که شرکت‌هاي بزرگي از جمله ميشلن و کنديننتال با آن همکاري مي‌کنند.
اين فعال صنعتي خاطرنشان کرد: دريافت استاندارد روز اروپا(E- mark) در حوزه تاير که از شرکت پژو فرانسه اخذ شد، عامل اصلي ترغيب کننده اتحاديه لاستيک و پلاستيک فرانسه براي عقد اين تفاهم نامه بود.
وي توضيح داد: اين شرکت ايراني با تهيه لاستيک هاي مناسب براي خودروهاي پسابرجامي پژو 2008 و پژو 301 موفق به کسب استاندارد روز اروپا در صنعت تاير شد و اينک با قرار گرفتن در پنل شرکت پژو، جزو تامين کنندگان اصلي آن در سطح جهان به شمار مي رود.
به گزارش ايرنا، آمارهاي منتشر شده نشان مي دهد، ساليانه 350 هزار تن تاير در کشور مصرف مي شود که 250 هزار تن آن توليد داخل است، عمده واردات تاير از چين، هند، اندونزي و کره جنوبي صورت مي گيرد.
اقتصام**3065**9132*2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۱۵۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد

علی‌محمد محمودی، سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، با بیان اینکه با هدف توسعۀ همکاری‌های علمی دوجانبه و ارتقای سطح تعامل‌های علمی، تفاهم‌نامه همکاری این دانشگاه و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد، اظهار کرد: این تفاهم‌نامه می‌تواند گامی در جهت تسهیل دسترسی و تقویت پژوهش‌های دانشگاهیان دانشگاه سلمان فارسی کازرون در حوزه‌های مرتبط با نسخ خطی باشد. 

او همچنین با بیان اینکه دانشگاه سلمان فارسی کازرون در ۳ مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به تعلیم و تربیت دانشجویان در حوزۀ زبان و ادبیات فارسی توجه دارد، به ظرفیت‌های امیدبخش و ایده‌آل علمی و پژوهشی این دانشگاه و ضرورت تسهیل هرچه بیشتر بستر‌ها برای دسترسی مناسب پژوهشگران این دانشگاه به منابع مختلف پژوهشی اشاره کرد.

محمودی افزود: انعقاد این تفاهم‌نامه می‌تواند بسترساز بهبود ارتباط و دسترسی اعضای هیئت علمی، دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های مختلف دانشگاه و به ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی رشتۀ زبان و ادبیات فارسی به گنجینۀ نسخه‌های خطی باشد. 

او ادامه داد: علاوه بر آن، دانشگاه سلمان فارسی کازرون نیز آمادۀ ارائۀ خدمات علمی و پژوهشی و تبادل دستاورد‌های پژوهشی با انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران است. 

سرپرست گروه آموزشی زبان و ادبیات فارسی دانشگاه سلمان فارسی کازرون، گفت: بهره‌گیری متقابل از خدمات و تولیدات علمی، فرهنگی، آموزشی و پژوهشی طرفین، تصحیح و تحقیق، تألیف، ترجمه و انتشار مشترک آثار مورد توافق، اشتراک پایگاه‌های اطلاع‌رسانی، برگزاری نشست‌ها و گفتگو‌های علمی و فرهنگی با همکاری طرفین و انجام پژوهش‌های مشترک از جمله اهداف مهم این تفاهم‌نامه در نظر گرفته شده است. 

انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران، از جمله انجمن‌های علمی مطرح کشور است که با گرفتن مجوز از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، به صورت تخصصی در حوزۀ نسخه‌های خطی مشغول به فعالیت است. 

این انجمن دارای نشریۀ فارسی‌زبان علمی - پژوهشی معتبر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نمایه شده در پایگاه بین‌المللی اسکوپوس است. 

همچنین خدماتِ متعددی، چون عضویت در انجمن، درخواست تهیه نسخه خطی، اطلاع از کارگاه‌های آموزشی، همایش‌های بین‌المللی نسخه‌شناسی و نسخه‌پژوهشی از مسیر تارنمای این انجمن در اختیار پژوهشگران حوزۀ نسخ خطی فارسی قرار گرفته است. این مجموعه با فراهم آوردن ۷۰۰ هزار نسخه از ایران و برخی کشور‌های دیگر، مأخذ مهمی برای پژوهشگران محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • امضا تفاهم نامه همکاری میان جهاد کشاورزی و شرکت‌های دانش بنیان
  • تفاهم‌نامۀ همکاری دانشگاه سلمان فارسی کازرون و انجمن علمی تحقیق و تصحیح نسخه‌های خطی ایران امضا شد
  • ایران و روسیه تفاهم‌نامه امنیتی امضا کردند
  • همکاری دانش‌بنیان دانشگاه مراغه و شرکت فولاد تبریز
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • دفتر همکاری مشترک دانشگاه صنعتی شریف و اتکا افتتاح شد
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • تقویت ارتباط صنعت و دانشگاه با انعقاد تفاهم نامه شرکت ایرانول و دانشگاه شریف
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین فنی‌وحرفه‌ای و دانشگاه صنعتی همدان
  • همکاری ایران و پاکستان در بخش دام