Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-26@11:39:40 GMT

روشی نوین برای کاشت دندان سالمندان

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۷۲۱۷۲

روشی نوین برای کاشت دندان سالمندان

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، امین معتمدی متخصص جراحی و درمان بیماری‌های لثه با بیان اینکه جمعیت ایران به سمت سالمندی در حرکت است، گفت: در دنیا سوق جمعیت به سمت سالمندی پیش می‌رود و جمعیت افراد فاقد دندان در حال افزایش است در همین راستا افراد برای بهبود کیفیت زندگی، روابط اجتماعی و شغلی خواهان دندان‌هایی سالم، زیبا و محکم هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
معتمدی ضمن تاکید بر اهمیت سلامتی افراد اظهار داشت: افراد در سنین بالا تمایل دارند از لحاظ زیبایی و عملکردی دندان‌هایی شبیه دندان‌های ابتدایی خود داشته باشند، همچنین بتوانند سلامت خود را مجددا به دست بیاورند.
 
وی با اشاره به اینکه عوارض نداشتن دندان در فرم کلی و زیبایی صورت اثرگذار است، گفت: برگرداندن بافت‌ها و زیبایی صورت در عین گذاشتن دندان‌ها، پروسه درمان را پیچیده می‌کند درواقع گذاشتن ایمپلنت‌ها و انجام انواع پیوندها معمولا به زمان زیادی نیاز دارند.
 
وی با بیان اینکه بیماری های مختلفی باعث کاهش قدرت ترمیمی دندان‌ها می‌شوند، گفت: معمولا افراد در سنین بالا دچار بیمار‌هایی همچون پوکی استخوان یا دیابت می‌شوند و در این راستا از داروهای مختلفی استفاده می‌کنند یا حتی هنگامی که از زمان بی‌دندانی فرد مدت زیادی گذشته باشد ابعاد استخوان فک فرد کوتاه یا باریک می‌شود از این رو بهره‌گیری از تکنولوژی ایمپلنت‌های جدید کمک می‌کند تا این روش درمانی نتایج قابل قبولی را براى همه افراد به ویژه سالمندان به ارمغان آورد.
 
معتمدی تصریح کرد: از حدود دو سال گذشته تکنیکی به نام پروآرچ در اروپا برای بیماران کاملا بی‌دندان طراحی و ابداع شده است که مجموعه‌ای ترکیبی از درمان‌های مختلف بوده و با توجه به شرایط و نیازهای هر بیمار شخصی‌سازی می‌شود.
 
وی با اشاره به مزیت‌های دیگر روش پروآرچ گفت: با شناخت بهتر بیولوژی ترمیم استخوان‌ها و بافت‌ها، به صورت هوشمندانه توانستیم پروسه درمانی پیچیده را به این صورت پیاده‌سازی کنیم که پس از طی کردن چند جلسه تشخیصی که با روش‌های آنالوگ و سنتی یا به صورت کاملا دیجیتال (سی‌تی اسکن‌های مخصوص دندانپزشکی و اسکن سه بعدى داخل دهان و صورت) انجام می‌شود، نرم‌افزارهای مخصوص ضمن ترکیب اسکن صورت، داخل دهان و استخوان، نحوه درمان فرد را طراحی خواهند کرد.
 
وی با بیان اینکه درمان‌های متداول ایمپلنت معمولا بین 2 ماه تا یکسال ونیم طول می‌کشد، عنوان کرد: در روش پروآرچ برگشت زیبایی بیمار و حذف بیماری‌های عفونی در یک روز انجام می‌گیرد و بیمار از همان روز می‌تواند زیبایی خود را پیدا کند و توانایی صحبت کردن و غذاخوردن را نیز داشته باشد.همچنین پس از دوره زمانی تعیین شده دندان های دائمی برای بیمار ساخته می شود و ذکر این نکته ضروری است که در طول این دوران بیمار اصلا بدون دندان نیست.
 
معتمدی در پاسخ به سوال که آیا چنین روش درمانی با درد همراه است یا خیر، توضیح داد: در راهکار درمانی پروارچ درد یک ملاک تعیین کننده نیست اما تکنیک‌های جراحی منحصر به فرد در این روش کمترین آسیب را برای بیمار به همراه خواهد داشت.
 
معتمدی در پایان گفت: در این روش درمانی دندان‌ها به گونه‌ای طراحی و ساخته می‌شوند که هر زمان فرد دچار مشکل یا بیماری لثه شود،بدون آسیب به دندان ها به راحتى توسط متخصص برداشتن ویا گذاشتن مجدد است بنابراین درمان بیماری‌های لثه یا تعمیر اشکالات مکانیکالی که روی قطعات دندان به وجود می آید به سادگی قابل رفع کردن است.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: متخصص جراحی بیماری های لثه کاشت دندان سالمندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۲۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند

محمد توحیدی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که شناسایی کودکان مبتلا به اختلال اتیسم و ارجاع به مرکز توانبخشی و درمانی در ۶ ماهه دوم سال ۱۴۰۲ نسبت به۶ ماهه نخست آن رشد چهار برابری داشته است گفت: در نیمه نخست سال ۱۴۰۲، ۲۰ کودک مبتلا به اوتیسم و در نیمه دوم سال گذشته ۸۰ کودک مبتلا به اوتیسم شناسایی شدند.

او افزود: در راستای اجرای دستورالعمل وزارتی و شیوه‌‎نامه پذیرش و ارائه خدمت به بیماران مبتلا به اختلال اوتیسم و همچنین اهمیت شناسایی به هنگام کودکان دارای طیف اوتیسم، فرایند شناسایی و غربالگری این بیماران طی جلسات متعددی با معاونت بهداشت، بهزیستی، آموزش و پرورش و مرکز توانبخشی و درمانی در سال گذشته بازبینی شد و آموزش پزشکان، بهورزان و مراقبان پایگاه‌های سلامت و مربیان مدارس سطح شهر به عنوان بخش مهمی از فرآیند شناسایی به طور ویژه در دستور کار قرار گرفت.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور ادامه داد: با آموزش و حساس‌سازی افراد دخیل در شناسایی و غربالگری که با همکاری گروه سلامت جمعیت، خانواده و مدارس و گروه سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد معاونت بهداشت انجام شد، شناسایی کودکان مبتلا به اوتیسم انجام و مبتلایان به مرکز توانبخشی و درمانی ارجاع شدند.

توحیدی بیان کرد: در مرکز توانبخشی پس از انجام تست‌های تشخیصی و محرز شدن اختلال طیف اوتیسم توسط متخصص روانشناسی و آموزش کودکان استثنائی، اقدامات آموزشی و درمانی موردنیاز برای کودک آغاز می‌شود.

او تصریح کرد: هزینه مداخلات درمانی برای کودکان مبتلا به اوتسیم بسیار زیاد است به گونه‌ای که در ماه بین ۷۰ تا ۸۰ میلیون ریال برای هر کودک هزینه باید انجام شود، اما خوشبختانه بخش قابل توجهی از هزینه‌های درمان این کودکان تا ۱۴ سالگی، در قالب بسته حمایتی بیماران خاص و صعب العلاج از سوی سازمان‌های بیمه‌گر و اداره بهزیستی به مرکز توانبخشی پرداخت و والدین هیچ گونه هزینه‌ای برای درمان فرزند خود برعهده ندارند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی نیشابور با بیان این که تشخیص ابتلا به اوتیسم در کودکان پسر حدود چهار برابر کودکان دختر است تاکید کرد: تشخیص ابتلای به اوتیسم غالبا بعد از ۲ سالگی دقیق‌تر است ولی به دلیل مراجعات دیرهنگام والدین با توجه به عدم پذیرش آنان، متاسفانه تشخیص‌ها بعد از زمان طلایی مداخله یعنی بعد از سن پنج سالگی صورت می‌گیرد.

توحیدی با تأکید بر این که هر چه کودک مبتلا به اختلال اوتیسم در سنین پایین‌تر و تا کمتر از سه سالگی شناسایی شود اقدامات درمانی برای او مؤثرتر خواهد بود اظهار کرد: علاوه بر پزشکان، مراقبان سلامت و مربیان مدارس و والدین نیز در صورت مشاهده رفتار‌های غیرمعمول کودک خود نظیر رفتار‌های کلیشه‌ای و تکراری، عدم ارتباط چشمی مناسب، عدم واکنش به صدا زدن نام و انجام بازی‌های تکراری و متعاقب آن مراجعه زودهنگام به پایگاه‌های بهداشتی، نقش مهمی در شناسایی و شروع روند درمانی کودک مبتلا به اختلال اوتیسم دارند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان رضوی مشهد

دیگر خبرها

  • التیام سریع زخم پای دیابتی با استفاده روزانه از یک محصول فناورانه ایرانی در منزل
  • ۱۰۰ کودک مبتلا به اوتیسم در نیشابور شناسایی شدند
  • سرخ و سفید و دوست‌داشتنی
  • دلیل اصلی و علت لق شدن دندان ها در بزرگسالی + درمان آن
  • انتظار یک روزه بیماران سکته کرده در انگلیس برای رسیدن آمبولانس
  • کاشت الکترود در مغز یک زن برای درمان سندروم لی + فیلم
  • هشدار درباره انتقال بیمار از مراکز دولتی به بیمارستان‌های خصوصی!/ باید چرخه پرگلایه «بیمه» اصلاح شود/ متاسفانه از اولویت نخست یعنی بهداشت غفلت شده است
  • لیست مرکز کاشت دندان در تهران
  • مضرات خوردن زیاد هندوانه
  • پذیرش ۸ هزار بیمار در مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی لرستان