Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- وزارت خارجه روسیه می‎گوید که سامانه پدافند موشکی این کشور که به سوریه تحویل داده می‌شود قادر است تا در صورت لزوم حریم هوایی این کشور را ببندد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری میزان، وزارت خارجه روسیه روز سه شنبه در بیانیه‎ای اعلام کرد که سامانه پدافند موشکی روسیه که به سوریه تحویل داده می‌شود قادر است تا در صورت لزوم حریم هوایی این کشور را ببندد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روز گذشته(دوشنبه) وزارت دفاع روسیه اعلام کرد که این کشور در واکنش به سرنگونی هواپیمای روسی در سوریه از سوی رژیم صهیونیستی، ظرف ۲ هفته روند تحویل سامانه پدافند موشکی «اس-۳۰۰» به سوریه که پیش از این متوقف شده بود را تکمیل می‌کند.

«جان بولتون»، مشاور امنیت ملی آمریکا در واکنش به این اقدام مسکو اعلام کرده بود که تحویل سامانه اس-۳۰۰ به سوریه موجب تشدید تنش‌ها خواهد شد.

وزارت خارجه روسیه در پاسخ به این ادعای آمریکا اعلام کرده است: هر کشوری حق دارد به شرکای خود کمک کند، و زمانی که آمریکا می‌گوید که روسیه با این اقدام امنیت ملی خود را نقض می‌کند، این فریبکاری است.

وزارت خارجه روسیه تأکید کرد که تحویل اس-۳۰۰ به سوریه به ثبات بیشتر و نه تنش منتهی خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: روسیه اس 300 سامانه پدافند موشکی پدافند موشکی اس 300 سامانه اس 300 تحویل اس 300 به سوریه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۲۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زاخارووا: در دام ناتو برای محدودکردن توان رزمی روسیه نمی‌افتیم

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، «ماریا زاخارووا» سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه امروز شنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) در صدد است تا مسکو را به سوی رقابت تسلیحاتی بکشاند.

بر اساس اعلام این رسانه، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در بیانیه صادره خود در این ارتباط ادامه داد: ناتو به دنبال کشاندن روسیه به یک رقابت تسلیحاتی است.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه در این خصوص اضافه کرد که ناتو با برگزاری رزمایش در نزدیکی مرزهای کشورش، سعی دارد مسکو را تحت فشار قرار داده و پای این کشور را به یک رقابت تسلیحاتی بکشاند تا از این طریق ظرفیت رزمی آن را محدود کند.

وی در ادامه تصریح کرد: آنها در این مسیر هرگز موفق نخواهند شد.

این در حالیست که وی پیشتر رزمایش ناتو در فنلاند که ۲۶ آوریل (دیروز هفتم ادریبهشت ماه) آغاز شد را اقدامی تحریک‌آمیز توصیف کرده بود.

زاخارووا در این خصوص تاکید کرده بود: رزمایش نظامی ناتو در مجاورت مرزهای روسیه ماهیتی تحریک‌آمیز دارد. هدف این رزمایش‌ها اعمال فشار نظامی بر فدراسیون روسیه از طریق نمایش زور و به اصطلاح چنگ و دندان نشان دادن است. این رزمایش‌ها خطر حوداث نظامی احتمالی را افزایش می‌دهد.

پیش‌تر، دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین در آستانه هفتادوپنجمین سال تاسیس این ائتلاف نظامی به سرکردگی آمریکا گفته بود که «هم‌اکنون روسیه و ناتو در وضعیت رویارویی مستقیم قرار دارند.»

گسترش دائمی ناتو به سمت شرق اروپا، به محل مناقشه و استدلال ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه بدل شده است به طوری که او بیش از ۲ سال پیش با اشاره به عدم پایبندی ناتو به وعده‌هایش مبنی بر عدم گسترش به شرق اروپا دستور آغاز عملیات ویژه نظامی مسکو را صادر کرد.

کد خبر 6090224

دیگر خبرها

  • سفر وزیر خارجه بحرین به سوریه پس از ۱۳ سال
  • هشدار تند کرملین به توقیف‌کنندگان غربی دارایی‌های روسیه
  • سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مانورهای ناتو را از نزدیک رصد می‌کنیم
  • زاخارووا: در دام ناتو برای محدودکردن توان رزمی روسیه نمی‌افتیم
  • احضار سفیر روسیه از سوی وزارت خارجه ایتالیا
  • مقابله با آمریکا؛ هدف مشترک تهران - مسکو
  • بلیت هواپیما و دیگر سامانه های حمل و نقل برای معلولان نیمه بها شد
  • انگلیس سفیر روسیه را احضار کرد
  • زاخارووا: بازدارندگی هسته‌ای روسیه جای تردید ندارد
  • مخالفت یونان با تامین سیستم‌های دفاع هوایی اوکراین