Web Analytics Made Easy - Statcounter

"مشکل اصلی اینجاست که متحدان امریکا به ترامپ اعتماد ندارند. آنان دیده‌اند که ارتباطاتی میان ترامپ و اطرافیان‌اش با مقام‌های روسی وجود دارد،در نتیجه، درباره به اشتراک‌گذاری اطلاعات‌شان با آمریکا نگران هستند". آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین الملل- "جنیفر روبین" خبرنگار و تحلیلگر روزنامه آمریکایی "واشنگتن پست" با اشاره به انتشار گزارش تازه‌ای از سوی دو تن از مقام‌های سابق امریکایی و توصیه‌های آنان به ترامپ در مورد ایران، می‌نویسد: "اریک اس.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ادلمن دیپلمات سابق امریکایی و "چارلز والد" از ژنرال‌های بازنشسته نیروی هوایی امریکا که هر دو مخالف برجام بودند با این حال، نسبت به خروج یکجانبه از توافق هسته‌ای با ایران از سوی امریکا هشدار می‌دادند و معتقد بودند که باید در این زمینه محتاطانه رفتار کرد، اخیرا گزارشی را منتشر کرده‌اند و توصیه‌هایی را به دولت ترامپ در حوزه سیاستگذاری ارائه کرده اند و به او درباره انتظارات غیر‌واقع‌بینانه هشدار داده‌اند.
به گزارش آفتاب‎نیوز؛ آنان گزارش خود را با این پیش‌فرض نوشته‌اند که تحریم‌ها برای مهار ایران  کافی نیستند. این اشتباه است که انتظار داشته باشیم که تشدید تحریم‌ها مانعی در مسیر پیشرفت برنامه هسته‌ای ایران و دستاوردهای آن کشور برای خاورمیانه باشند و دولت ایران را متقاعد سازد تا از رفتار خود دست بردارد.
این روزنامه در ادامه اشاره می‌کند که این مشاوره در حالی ارائه می شود که هدف ترامپ کاستن از حضور نظامی آمریکا در منطقه است. این در حالیست که این دو کارشناس معتقدند برای مهار ایران باید حضور نظامی امریکا در منطقه حفظ شود. 
این دو کارشناس در بخش دیگری از این مطلب می‌افزایند که تصمیم ترامپ برای خروج از برجام باعث ایجاد شکاف غیرقابل قبولی میان امریکا و متحدان آن کشور شده است. آنان می‌نویسند این موضوع باعث آسیب‌دیدن توان امریکا در عرصه دیپلماسی عمومی شده است.
آنان اما می نویسند: مشکل اصلی اینجاست که متحدان امریکا به ترامپ اعتماد ندارند. آنان دیده‌اند که ارتباطاتی میان ترامپ و اطرافیان‌اش با مقام‌های روسی وجود دارد،در نتیجه، درباره به اشتراک‌گذاری اطلاعات‌شان با آمریکا نگران هستند.  کد خبر: ۵۴۷۵۲۵ تاریخ انتشار: ۰۳ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۷

منبع: آفتاب

کلیدواژه: دونالد ترامپ آمریکا برجام توافق هسته ای روابط ایران و آمریکا جنگ تحریم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۲۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استولتنبرگ: اعتماد اوکراین به ناتو خدشه‌دار شده است

دبیرکل ناتو گفت به دلیل تاخیر و ناکامی در ارسال برخی تسلیحات به اوکراین، اعتماد این کشور اروپایی به اعضای ناتو خدشه‌دار شده است.

به گزارش ایسنا، آمریکا اخیرا کمک‌هایی را به ارزش بیش از ۶۰ میلیارد دلار برای اوکراین تصویب کرد اما «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین از سرعت انتقال تسلیحات غربی به کشورش ناراضی است و ادعا می‌کند که «روسیه از سرعت پایین انتقال تسلیحات بهره می‌برد.»

«ینس استولتنبرگ» دبیرکل ناتو در گفت‌وگو با خبرگزاری رویترز گفت: «چنین ناکامی‌هایی نشان می‌دهد زمان آن رسیده است که هماهنگی کمک‌های نظامی بین‌المللی به کی‌یف را بازسازی کنیم. ما به یک چارچوب قوی‌تر و نهادینه‌شده برای این حمایت‌ها از اوکراین نیاز داریم.»

استولتنبرگ به بن‌بست کمک‌های آمریکا به اوکراین به‌عنوان «نمونه‌ای از کوتاهی‌های اعضای ناتو» اشاره کرد. این کمک‌ها پیشتر توسط مجلس سنای آمریکا پیشنهاد شده بود اما به دلیل مخالفت جمهوری‌خواهان مجلس نمایندگان آمریکا در وضعیت نامعلومی به سر می‌برد.

دبیرکل ناتو هم‌چنین تاکید کرد: «البته این واقعیت که ما هنوز آنچه را که وعده داده‌ایم به اوکراین ارسال نکرده‌ایم، اعتماد این کشور نسبت به اعضای ناتو را خدشه‌دار کرده است.»

او این اظهارات را پس از سفر به کی‌یف عنوان کرد و افزود: «کی‌یف همچنان به متحدانش ایمان دارد و اکنون نوبت آنهاست که تسلیحات و کمک‌ها را به اوکراین ارسال کنند.»

ینس استولتنبرگ خاطر نشان کرد که یکی از راه‌های جلوگیری از نقص‌های آتی در کمک‌های نظامی به اوکراین، «ارائه نقش هماهنگ‌کننده‌تر به ناتو و تهیه یک برنامه چند ساله است که کمک‌های مورد انتظار از هر متحد را مشخص می‌کند.»

این پیشنهادات در حالی عنوان می‌شوند که روسیه در میدان نبرد به تدریج در حال کسب دستاوردهای بیشتر است. اگرچه بسته‌های کمکی متعددی به کی‌یف سرازیر می‌شوند، اما اوکراین با مشکل کمبود نیروها عمیقا دست‌وپنجه نرم می‌کند و همین مسئله به نقطه ضعف بزرگی برای او در میدان جنگ بدل شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ژنرال آمریکایی: پوتین با تجربه‌ترین دولتمرد جهان است
  • کهنسال‌ترین معلم ایران در این شهر درگذشت + عکس | او در چه سالی بازنشسته شده بود؟
  • ۲۰۰ بازداشت فقط در یکی از دانشگاه‌های امریکا
  • کرملین: فشار آمریکا به متحدان روسیه بی‌نتیجه است
  • ظریف: تصور نکنیم اگر FATF را نپذیرفتیم تنبیه نمی‌شویم
  • وقت آن نرسیده آمریکا به رفتار دوگانه در قبال غزه و اوکراین پایان دهد؟
  • کاهش نرخ ارز قطعا ادامه دارد
  • استولتنبرگ: اعتماد اوکراین به ناتو خدشه‌دار شده است
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد/ اولین کتاب تخصصی انتظارات تورمی در ایران
  • بیداری دنیا در قبال مسئله فلسطین مرهون جبهه مقاومت است