Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر سقراطی هنرمند طراح و گرافیست درباره کتاب «ایستادن در میانه آشوب و زیبایی» که حاصل گفتگوی او با علی نصیر هنرمند طراح و نقاش است به خبرنگار مهر گفت: تهیه این کتاب ۶ سال طول کشیده است و محتوای آن متشکل از گفتگوهای متفاوتی با این هنرمند درباره آثار هنری‌اش، جهان بینی هنری او، هنر ایران و آلمان است.

وی با اشاره به اینکه علی نصیر نزدیک به پنج دهه است که در آلمان زندگی می‌کند اما با فضای هنری ایران عجین است، افزود: البته کتاب «ایستادن در میانه آشوب و زیبایی» بخشی از گفتگوهای من با علی نصیر است و امیدوارم گفتگوهای کامل در قالب کتابی دیگر منتشر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سقراطی با بیان اینکه در این کتاب دوره های کاری علی نصیر بررسی شده است، اظهار کرد: همچنین درباره آثاری که این هنرمند طی پنج دهه فعالیت هنری خلق کرده است به صورت مجزا و تفکیک شده صحبت کردیم.

وی گفت: تصویر ۹۰ اثر هنری علی نصیر در کتاب «ایستادن در میانه آشوب و زیبایی» چاپ شده و کتاب به دو زبان انگلیسی و فارسی در دسترس علاقمندان قرار گرفته است. در این کتاب درباره دوره‌های کاری علی نصیر صحبت کردیم و در مورد دیدگاه او درباره جهان و انسان به بحث پرداختیم. همچنین همزمان با رونمایی این کتاب در محل مرکز پروژه‌های ۰۰۹۸۲۱ نمایشگاهی از آثار علی نصیر در این محل برگزار شد که تا ۶ مهرماه ادامه خواهد داشت.

این هنرمند طراح و گرافیست در پایان در مورد کارهای آینده خود بیان کرد: در حال نگارش چند عنوان کتاب هستم، همچنین به طور ویژه برای طراحی وقت گذاشته‌ام که حاصل آن دو نمایشگاه طراحی بود که آنها را کیوریت کردم.

به گزارش مهر، آثار علی نصیر در مرکز پروژه‌های ۰۰۹۸۲۱ واقع در خیابان کریمخان، خیابان هجدهم، شماره ۲۵ تا ۶ مهرماه به نمایش گذاشته شده است.

کد خبر 4405160

منبع: مهر

کلیدواژه: رونمایی کتاب طراحی گرافیک تئاتر ایران فیلم سینمایی فیلم کوتاه سینمای مستند سریال ایرانی ماه محرم موسیقی ایرانی اسکار هفته دفاع مقدس برنامه تلویزیونی اسکار خارجی زبان عاشورا نمايشگاه عكس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۳۱۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد

به گزارش خبرنگار مهر، کتاب «چشم ها تنها برای دیدن نیستند» نوشته مصطفی عظیمی‌فر به تازگی توسط انتشارات سیب کال در اهواز منتشر و روانه بازار نشر شده است.

این‌کتاب روایت یک روز از زندگی نویسنده‌ای را بیان می‌کند که پرسش‌گرانه محیط و جامعه اطراف خود را بررسی کرده و از میان لایه‌های سطحی و موضوعات روزمره زندگی به مفاهیمی عمیق دست می‌یابد.

در بخشی از این کتاب می خوانیم:

همان‌گونه که در ابتدا گفتم بیدارشدن و سلام دادنم به روز جدید آن هم با آرامش و مهربانی، ارتباطی با مرفه بودن یا بی درد بودنم ندارد.

شما اگر انسانی را می‌بینید که در آرامش روزگار می‌گذارند دلیل بر این نیست که رنجی نداشته باشد. نه آدم‌ها همیشه رنج دارند؛ اما گاهی رنج های موجود قابل تحمل تر از دردهای گذشته هستند و این دلیل آرام بودن است.

اصلاً ما چاره ای جز داشتن آرامش نداریم یعنی حتی شخصی که در اوج رنج ها قرار دارد، باید همواره آرامشش را حفظ کند.

شاید بگویید این یک شعار توخالی است. ولی از شما می‌پرسم؛ چگونه می توان از چنگال رنجی سخت، بدون حفظ آرامش و تلاش برای ارتقای آن آرامش رهایی یافت؟

این‌کتاب در ۱۰۶ صفحه، شمارگان ۲۰۰ نسخه عرضه شده است.

کد خبر 6093897 فاطمه میرزا جعفری

دیگر خبرها

  • جلوگیری از رها شدگی پایه و اساس بسیج هنرمندان باشد
  • روایتی دیگر از چهره جدید دانشگاه کلمبیا
  • کتاب صوتی «داستان‌های پارسی» در یونان منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • کتاب «چشم‌ها تنها برای دیدن نیستند» منتشر شد
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • سریال نون خ ترادژی زندگی هنرمند سیستانی شد
  • چگونه به هنر نگاه کنیم و واقعا آن را ببینیم؟
  • «از خارجی‌ها همه جا» تا «بنی آدم اعضای یک پیکرند» در دوسالانه هنر ونیز