Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:ساخت ۴۱ مرکز خدمات جامع سلامت و ۱۱۶ پایگاه سلامت در مناطق حاشیه مشهد به انجام رسیده است.

به گزارش قدس آنلاین ، دکتر محمد رضا دارابی در برنامه اشاره صدا و سیمای خراسان رضوی اظهار کرد: تاکنون در قالب برنامه تحول نظام سلامت بیش از یک هزار و ۲۰۰ تخت بستری جدید در مشهد و شهرهای زیر پوشش دانشگاه ایجاد شد و بیش از ۳۲۰ هزار متر مربع از فضاهای بیمارستان بازسازی و ۳۳۰ هزار متر مربع نوسازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بیمارستان ۶۱۰ تختخوابی امام رضا(ع)، بیمارستان ۲۱۷ تختخوابی فوق تخصصی کودکان اکبر، بیمارستان ۳۶ تختخوابی باخرز، بیمارستان ۱۱۰ تختخوابی فریمان، بیمارستان ۳۵ تختخوابی خلیل آباد و توسعه بیمارستان امام خمینی درگز به ۹۴ تخت بستری از جمله طرح هایی است که در قالب برنامه تحول نظام سلامت در مناطق زیر پوشش دانشگاه به اجرا در آمده است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد تصریح کرد: پروژه بیمارستان هاشمی نژاد نیز پیشرفت بیش از ۵۰ درصدی داشته و در صورت تامین اعتبارات مورد نیاز تا پایان امسال به بهره برداری می رسد. این بیمارستان با ۳۶۰ تخت بستری در مساحت ۳۶ هزار متر مربع در حال ساخت است.

دارابی گفت: با توجه به حضور زائران درمشهد در حال حاضر تنها در مشهد با کمبود دو هزار تخت روبرو هستیم که تلاش می شود با همکاری خیران و بخش خصوصی این کمبود جبران شود.در حال حاضر متوسط تعداد تخت بهازای هر  هزار نفر در دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۱.۶ است که این میزان بر اساس استاندارد های جهانی باید به ۲.۶ برسد.

وی در خصوص ارائه خدمات به ساکنان مناطق محروم و حاشیه مشهد گفت: مشهد با یک میلیون و ۲۰۰ هزار جمعیت حاشیه نشین بیشترین جمعیت را در این حوزه در کشور دارد و با اجرای برنامه تحول نظام سلامت در حوزه بهداشت تمامی این جمعیت زیر پوشش خدمات بهداشتی مناسب قرار گرفتند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت:ساخت ۴۱ مرکز خدمات جامع سلامت و ۱۱۶ پایگاه سلامت در مناطق حاشیه شهر مشهد و ارائه خدمات نوین بهداشتی از جمله اقداماتی بود که در این مناطق انجام شد.

منبع : مهر

انتهای پیام /

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: افتتاح پروژه های بهداشتی و درمانی پروژه بهداشتی و درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۳۴۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • طرح محلات ارتقادهنده سلامت در خراسان جنوبی اجرا می‌شود
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه 
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • اعزام کاروان سلامت به مناطق کم برخوردار شهرستان قروه
  • قصه زندگی با بودنش آغاز می‌شود + فیلم
  • اهدای زندگی دوباره به ۴ بیماربا اهدای عضو در مشهد
  • حیات دوباره ۵ بیمار با اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد