Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام نصوری با اعلام برگزاری همایش ملی «فرهنگ دفاعی-امنیتی بر اساس آموزه های مهدوی» در ۲۲ آبان، گفت: این همایش همسو با ماموریت ستاد کل نیروهای مسلح برای مطالعات راهبردی در حوزه نیازهای آینده برگزار می شود.

حجت الاسلام «محمدرضا نصوری» در گفت وگو با خبرنگار مهدویت و غدیر خبرگزاری شبستان با اعلام برگزاری همایش ملی «فرهنگ دفاعی-امنیتی بر اساس آموزه های مهدوی»، اظهار کرد: این همایش با همکاری مرکز تخصصی مهدویت و دانشگاه عالی دفاع ملی 22 آبان ماه در شهر مقدس قم برگزار می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

 

 

 

دبیر اجرایی همایش ملی «فرهنگ دفاعی-امنیتی بر اساس آموزه های مهدوی» درباره اهداف برگزاری این همایش، گفت: توسعه ادبیات فرهنگ دفاعی-امنیتی بر اساس آموزه های مهدوی مهمترین هدف این همایش است که ذیل محورهایی همچون «مبانی و اصول نظری و مولفه ها و شاخصه های فرهنگ دفاعی-امنیتی»، «آراء و اندیشه های صاحبنظران در موضوع فرهنگ دفاعی-امنیتی بر اساس آموزه های مهدوی» شامل دو زیرشاخه «امام خمینی(ره) و امام خامنه ای(مدظله العالی» و «اندیشمندان و صاحبنظران حوزه و دانشگاه» پیش بینی شده است، دنبال می شود.

 

وی اضافه کرد: علاوه بر این، «نقش و کارکردهای فرهنگ دفاعی-امنیتی در محیط ملی و در محور مقاومت» و «آسیب ها و تهدیدات فرهنگ دفاعی-امنیتی» به عنوان محورهای سوم و چهارم این همایش و همسو با هدف کلان آن، برای نگارش مقالات معرفی شده است.

 

نصوری درباره نیازسنجی هایی که زمینه برگزاری این همایش را فراهم کرده است، بیان کرد: ستاد کل نیروهای مسلح ماموریت داشت برای نیازهای آینده مطالعات راهبردی داشته باشد تا با احصای این نیازها بتواند برای آینده برنامه ریزی کند.

 

معاون تبلیغ و اطلاع رسانی مرکز تخصصی مهدویت ادامه داد: اینکه در مواجهه با آسیب ها و چالش ها از نظر دفاعی و امنیتی آمادگی داشته باشیم و امکانات را در مسیر ظهور به کار بگیریم به برنامه ریزی نیاز دارد و این مهم رخ نمی دهد، مگر با توسعه ادبیات فرهنگ دفاعی- امنیتی بر اساس آموزه های مهدوی. از این رو، برگزاری این همایش و فرصت سازی برای تولید منابع علمی نظریِ فرهنگ دفاعی- امنیتی ضرورت داشت. امید است این ضرورت در سیاست خارجی، اقتصاد، فرهنگ و ... نیز مد نظر قرار بگیرد.

 

نصوری درباره تقویم زمانی این همایش اعلام کرد: علاقمندان به شرکت در این همایش می توانند چکیده مقالات خود را در محورهای اعلام شده تا 15 مهرماه و اصل مقالات شان را تا 10 آبان ماه به دبیرخانه همایش ارسال کنند؛ از امتیازات این همایش امکان نمایه شدن مقالات برتر در «ISC»، پايگاه استنادی علوم جهان اسلام است.

 

دبیر اجرایی همایش ملی «فرهنگ دفاعی-امنیتی بر اساس آموزه های مهدوی» با بیان اینکه همایش دارای دو دبیرخانه است، گفت: دبیرخانه قم در مرکز مطالعات راهبردی مهدویت و دبیرخانه تهران در مرکز تحقیقات راهبردی دفاعی فعال اند.

 

وی با اشاره به همکاری برخی مجموعه ها و نهادهای علمی فرهنگی در برگزاری این همایش، ابراز کرد: مسجد مقدس جمکران، مرکز مدیریت حوزه های علمیه، جامعه المصطفی(ص) العالمیه، آستان قدس رضوی، آستان مقدس حضرت معصومه(س)، دانشگاه های امام حسین(ع)، امام صادق(ع) و ادیان و مذاهب، دارالحدیث، پژوهشگاه بین المللی اسراء تحت اشراف آیت الله العظمی جوادی آملی، پژوهشگاه فقه نظام، مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) و سازمان صداوسیما ازجمله نهادهایی اند که ما را در برگزاری هر چه بهتر و کیفی تر این همایش همراهی می کنند.

 

نصوری درباره تعداد مقالات ارسال شده به دبیرخانه از زمان اعلام فراخوان، خاطرنشان کرد: تا کنون 25 مقاله دریافت شده، 20 مقاله را هم دبیرخانه به صاحبنظران سفارش داده و گفت وگوهایی نیز با کارشناسان و متخصصان به منظور غنای پشتوانه نظری همایش انجام می شود.

 

وی در پایان خاطرنشان کرد: همایش ملی «فرهنگ دفاعی-امنیتی بر اساس آموزه های مهدوی» 22 آبان در قم با پیام یکی از مراجع عظام تقلید و سخنرانی شخصیت های بنامِ حوزه و دانشگاه برگزار می شود.

 

 

 

 

 

پایان پیام/9

منبع: شبستان

کلیدواژه: رژه نیروهای مسلح محرم ماه محرم هفته دفاع مقدس عاشورا حمله تروریستی اهواز تشییع شهدا حادثه تروریستی اهواز خامنه ای آیت الله خامنه ای آینده پژوهی مهدویت نیروهای مسلح

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۴۷۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح از کاهش ۷۳ درصدی موجودی پرونده‌ها و کاهش ۹۲ درصدی پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح استان تهران خبر داد و گفت: اساس کار در سازمان قضایی نیروهای مسلح کار قضایی است.

به گزارش ایسنا، جلسه تبیین برنامه‌ها و سیاست‌های سازمان قضایی نیروهای مسلح در سال ۱۴۰۳، با حضور حجت الاسلام والمسلمین پورخاقان، رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح برگزار شد.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح در این جلسه ضمن قدردانی از زحمات کارکنان سازمان در جهت صیانت و اقتدار نیروهای مسلح در سال گذشته، گفت: موفقیت‌های بسیار خوبی در راستای کاهش پرونده‌ها انجام شده است و از زحمات  افتخاری، رئیس سازمان قضایی استان تهران، حجت الاسلام والمسلمین کرمی، دادستان نظامی تهران و حجت الاسلام والمسلمین دکتر صالحی، دادستان سابق نظامی تهران قدردانی می‌کنم.

وی از کاهش ۷۳ درصدی موجودی پرونده‌ها و کاهش ۹۲ درصدی پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح استان تهران خبر داد و گفت: متوسط زمان رسیدگی در این سازمان به ۶۷ روز رسیده است و سازمان تهران طی ۷ دوره ارزیابی عملکرد سراسری، رتبه اول را کسب کرده است. البته در همه استان‌ها تلاش فراوان شده و کاهش چشمگیر اطاله دادرسی را شاهد هستیم.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح، ادامه داد: ارتباط الکترونیکی شعب قضایی با بازرسی‌های فراجا و انجام خوشایند سازی محیط اداری جهت رفاه حال ارباب رجوع از دیگر اقدامات انجام شده در این سازمان بوده است.

 پورخاقان از کاهش ۸۹ درصدی پرونده‌های رسوبی تا پایان شهریور ۱۴۰۲ در سازمان قضایی نیروهای مسلح سراسر کشور خبر داد و افزود: در باب اتقان آرا حدود ۲.۷۷ درصد آرای صادره از شعب دادگاه نظامی  یک در دیوان عالی کشور تأیید و حدود ۷۴ درصد از آرای شعب دادگاه نظامی دو در دادگاه تجدید نظر نظامی تأیید شده است.

وی در ادامه با اشاره به برخی از فرامین و انتظارات فرماندهی معظم کل قوا، گفت: یکی از انتظارات فرماندهی معظم کل قوا از ما این است که مجازات‌ها باید بازدارنده باشد، ما خواستار این نیستیم که فرد بی گناه مجازات شود، اما در جایی که مجرمیت فرد احراز شد باید مجازات کنیم.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح نظرات مقام معظم رهبری درباره ارتبط دستگاه قضایی با ضابطین، گفت: نوع ارتباط قوه قضاییه با ضابطین خیلی مهم است از یک طرف باید بر رفتار ضابطین نظارت داشت و از طرف قوه قضاییه نباید تحت تأثیر نظر ضابط قرار بگیرد.

 پورخاقان بیان کرد: ضابطین دستگاه‌ها مهم و موثر هستند و نظرات کارشناسی آن‌ها نباید نادیده گرفته شود و قوه قضاییه باید از این نظرات کارشناسی استفاده کند.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح ضمن قدردانی از زحمات معاون نظارت و بازرسی و مدیر کل حفاظت و اطلاعات سازمان در جهت صیانت از نیروها، گفت: روسا، دادستان‌ها و مدیران استان‌ها با نظارت‌های دقیق خود مراقب نیروها باشند و قبل از وقوع هر اتفاقی و حذف نیرویی زیر مجموعه‌های خود را کنترل کنند.

وی با بیان  اینکه اساس کار در سازمان قضایی نیروهای مسلح کار قضایی و اهمیت به بخش صف است، خطاب به معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان، گفت: پشتیبانی و حمایت از کار صف ضروری است و پرداختی‌های ویژه برای بخش صف در نظر گرفته شود.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح ضرورت فرهنگ‌سازی نسبت به احضار فرماندهان، لزوم حداکثر بازدارندگی در نحوه رسیدگی و صدور احکام در جرایمی مانند جاسوسی و خرابکاری، جدیت در دنبال کردن جرایم نوپدید، اهمیت به موضوع پیشگیری، ارائه راه حل‌ها و اتخاذ تدابیر و تمهیدات برای سرعت بخشیدن به پرونده‌های رسوبی از جمله منویات فرماندهی کل قوا از سازمان قضایی نیروهای مسلح دانست و گفت: برای پیگیری این امور کارگروهی به ریاست معاون اول سازمان تشکیل شده است.

وی با اشاره به برخی سخنان رئیس قوه قضاییه در سال جدید مرتبط با سازمان، گفت: به منظور تحقق شعار سال یعنی جهش تولید و مشارکت مردم نسبت به شناسایی موانع تولید اهتمام داشته باشند و در مورد بنیادهای تعاون و کارخانه‌های وابسته به نیروهای مسلح اگر موانعی در راه تولید هست مرتفع و اگر جرمی اتفاق می‌افتد هر چه سریعتر به جرایم رسیدگی و مانع از تعطیلی واحدهای تولیدی شوند.

وی افزود: مسئولان و مدیران سازمان در سراسر کشور در جهت تحکیم آرامش و امنیت مردم گام بردارند و سازمان قضایی نقش مهمی می‌تواند در این خصوص ایفا کنند.

پورخاقان افزود: در موعد مقرر قرارهای لازم صادر و اگر وثیقه‌ای صادر می‌شود باید متهم آزاد شود و مبلغ وثیقه متناسب با جرم باشد، مسئولان قضایی باید نسبت به اجرای احکام قطعی اهتمام داشته باشند.

وی ادامه داد: مدیران نسبت به نظارت و صیانت از مجموعه‌های خود احساس وظیفه کنند.

رئیس سازمان قضایی نیروهای مسلح با اشاره به سند ارتقا یافته تحول قضایی، گفت: بسیاری از مطالب بیان شده در این سند در سازمان انجام شده، اما هر استانی باید نسبت به تشکیل کارگروه و پیگیری آن اقدام کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وقوع حادثه امنیتی در آب‌های یمن
  • ارتش یمن: سه عملیات موفق بر ضد کشتی‌های آمریکایی و اسرائیلی انجام دادیم
  • کاهش پرونده‌های رسوبی در سازمان قضایی نیروهای مسلح
  • حمله یمن به ناوشکن آمریکایی و کشتی اسرائیلی
  • روایتی از پیشتازی نصف‌جهان و اهالی آن در عرصه شعر و ادبیات
  • فصل تازه همکاری های امنیتی تهران - اسلام آباد
  • استفاده از نیروهای وظیفه در پایگاه‌های آتش‌نشانی روستایی
  • کتاب «اوستا علی» در ترازوی نقد اهالی فرهنگ خراسان جنوبی
  • دستاوردهای سپاه نتیجه به‌کارگیری نیروهای جوان است
  • گلستان میزبان تیم ملی والیبال نیروهای مسلح کشور