Web Analytics Made Easy - Statcounter

ساعت 24-مطالعات جدید محققان دانشگاه استنفورد نشان می‌دهد احتمال بروز واریس در افراد قد بلند بیشتر است و به ازای هر چهار اینچ (۱۰.۶ سانتی متر) قد بلندتر، خطر ابتلا به واریس ۲۵ درصد افزایش می‌یابد.

مطالعات جدید محققان دانشگاه استنفورد نشان می دهد احتمال بروز واریس در افراد قد بلند بیشتر است و به ازای هر چهار اینچ (10.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

6 سانتی متر) قد بلندتر، خطر ابتلا به واریس 25 درصد افزایش می یابد.

به گزارش گروه اخبار علمی ایرنا از پایگاه خبری ساینس دیلی، واریس به کشاد شدن سیاهرگ ها یا تورم ورید گفته می شود و شایع ترین بیماری عروقی انسان است. رگ های واریسی به صورت رگ های بلند و متورم و پیچ خورده بیشتر در اندام تحتانی و زیر پوست و به رنگ آبی تیره یا بنفش دیده می شوند.
متخصصان معتقدند بروز واریس خطر ابتلا به حمله قلبی یا سکته مغزی را افزایش نمی دهد و به طور کلی یک وضعیت خوش خیم است؛ ولی علاوه بر ظاهر ناخوشایند، می تواند ایجاد درد، خارش یا سوزش کند و یا به دلیل احتباس مایعات، باعث تورم پاها شود. با توجه به آمار بنیاد بیماری عروق آمریکا، این عارضه 25 درصد در زنان و 15 درصد در مردان شایع است.
مطالعات جدید محققان دانشگاه استنفورد نشان می دهد عوامل ژنتیکی در بروز این عارضه موثر است و سابقه خانوادگی می تواند احتمال ابتلا را افزایش دهد. از طرفی قد یکی از عوامل موثر در بروز واریس است. این مطالعه نشان می دهد قد بلند موجب می شود رگ ها فشار بیشتری را متحمل شوند. در ادامه آمده است مجموعه ای از عوامل خطر از جمله سن، جنسیت و اضافه وزن در بروز واریس دخیل هستند.
استفاده از جوراب واریس یک راه موثر برای درمان این عارضه است، جراحی لیزر نیز در حالت های پیشرفته توصیه می شود.
نتایج این مطالعه در نشریه Circulation منتشر شده است.

منبع: ساعت24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۴۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اگر هر روز نوشابه بخوریم چه اتفاقی در بدن ما می‌افتد؟

آفتاب‌‌نیوز :

فرشاد رشیدی با اشاره به مضرات بسیار نوشابه، گفت: نوشابه طیف وسیعی از مایعات را در برمی‌گیرد، اما آنچه در این بحث مقصود ما بوده و قرار است در خصوص مضرات آن صحبت کنیم نوشابه‌های گازدار شناخته شده در جامعه است.

وی افزود: طبق تحقیقات متعدد، مصرف طولانی مدت نوشابه‌های گازدار با مضرات و آسیب‌های بسیاری برای بدن همراه است و در همین راستا توصیه می‌شود مصرف این نوشیدنی از برنامه غذایی افراد کنار گذاشته شود.

رشیدی در تشریح مضرات نوشابه، مهمترین آن را وجود مقادیر زیاد قند در نوشابه‌های گازدار عنوان و تصریح کرد: نوشابه‌های گازدار مقدار زیادی قند دارند، اما به دلیل وجود گاز درون آنها، افراد کمتر طعم شیرینی آن را احساس می‌کنند و همین قند به راحتی بدن را دچار آسیب می‌کند.

وی افزود: قند زیاد موجود در نوشابه خطر ابتلا به چاقی و متعاقب آن ابتلا به دیابت و فشار خون بالا را به همراه دارد، همچنین این قند موجب افزایش پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

این کارشناس تغذیه گفت: همچنین قند موجود در نوشابه به تدریج ذائقه افراد را به سمت استفاده از خوراکی‌های شیرین سوق می‌دهد که باز هم زمینه ساز ابتلای افراد به چاقی و سایر بیماری‌های مرتبط با آن می‌شود. علاوه بر این‌ها قند موجود در نوشابه موجب ایجاد نفخ در سیستم گوارشی می‌شود.

این کارشناس تغذیه ماده خطرناک دیگر در نوشابه را اسید فسفریک دانست و افزود: این اسید فسفریک موجب کاهش جذب کلسیم در بدن شده و در طولانی مدت زمینه ساز ابتلا به بیماری‌های مفاصل و بویژه پوکی استخوان می‌شود، همچنین اسید فسفریک روند پوسیدگی دندان‌ها را تسریع می‌کند.

رشیدی به گاز موجود در نوشابه هم اشاره و تصریح کرد: گاز کربنیک موجود در نوشابه هم در طولانی مدت زمینه ساز ابتلا به سرطان است و موجب ضعف در عملکرد دستگاه گوارش می‌شود.

این کارشناس تغذیه به مواد نگهدارنده موجود در نوشابه‌ها هم اشاره و تصریح کرد: این مواد هم در طولانی مدت در ابتلای افراد به سرطان نقش دارند.

رشیدی گفت: متاسفانه بسیاری مردم خیلی از مواقع برای رفع عطش اقدام به نوشیدن نوشابه می‌کنند، در حالی که برخلاف تصور عموم مصرف نوشابه به دلیل قند بالای آن موجب تشدید کم آبی بدن شده و عطش فرد را افزایش می‌دهد.

این کارشناس تغذیه اشاره‌ای هم به نوشابه‌های انرژی‌زا کرد و افزود: متاسفانه مصرف این نوع نوشابه‌ها به دلیل عنوان جذاب آن در میان جوانان و نوجوانان افزایش پیدا کرده، درحالی که مصرف این نوع نوشابه‌ها به دلیل کافئین بالای موجود در آن روی سیستم عصبی اثرگذار است و موجب بی‌قراری و بی‌خوابی افراد می‌شود.

وی افزود: همچنین مصرف این نوع نوشابه‌ها در برخی افراد بویژه کودکان موجب ایجاد حساسیت می‌شود.

منبع: همشهری آنلاین

دیگر خبرها

  • کاهش وزن در این دوره خطر مرگ زودرس دارد؟
  • اجرای پروژه فیبر نوری در ۴۵۰ شهر/ سرعت اینترنت افزایش می‌یابد
  • دو بیماری‌ای که بیشتر مردم ایران را تهدید می‌کند
  • خطر فقر روزافزون در کمین شهروندان آلمانی
  • رگبار باران و رعد برق آذربایجان غربی را فرا می گیرد
  • خروج سامانه‌های ناپایدار از اصفهان همراه با باد و باران/ دمای هوای استان کاهش می‌یابد
  • خروج موج بارشی از خوزستان/ دما افزایش می‌یابد
  • افزایش احتمال بروز پوکی استخوان و بیماری‌های قلبی با مصرف نوشابه
  • چشم‌رنگی‌ها در معرض این بیماری
  • اگر هر روز نوشابه بخوریم چه اتفاقی در بدن ما می‌افتد؟