Web Analytics Made Easy - Statcounter

 علی اکبر شامانی مدیرکل دفتر صادرات طی بخشنامه ای به کلیه گمرکاتاجرایی میزان مجاز اقلام دارویی مورد مصرف مسافرین جهت خروج از کشور به همراه مسافر را اعلام کرد.

در این بخشنامه آمده است: ضمن ارسال تصویر نامه شماره ۶۵۵/۵۷۶۳۲ مورخ ۲۶.۶.۹۷ معاون محترم وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مبنی بر میزان مجاز اقلام دارویی مورد مصرف مسافرین جهت خروج از کشور به همراه مسافر، شایسته است ضمن ابلاغ به کلیه واحدهای تابع بر حسن اجرای موارد مندرج در مفاد نامه مزبور نظارت مستمر معمول دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در بخشی از نامه غلامرضا اصغری رئیس سازمان غذا و دارو خطاب به رئیس کل گمرک آمده است: ارسال اقلام دارویی مورد مصرف مسافران جهت خروج از کشور به صورت همراه مسافر حداکثر به میزان ۳ بسته (قرص، کپسول)، ۱۰ عدد (آمپول، ویال)، ۵ عدد (شربت، سوسپانسیون)، ۵ عدد (کرم، پماد، ژل)، ۵ عدد (قطره)، ۳ عدد (اسپری تنفسی) از نظر این سازمان بلامانع می باشد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: معاون سازمان غذا و دارو درمان و آموزش پزشکی دارو گمرک مسافران سازمان غذا و دارو گمرک مسافران معاون وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۵۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمپ شدند

به گزارش خبرگزاری مهر، هدی ابوالحسنی در گفت‌وگویی خبری با اشاره به مثبت شدن آزمایش اعتیاد دو جوان مصرف کننده داروی لاغری گفت: این دو جوان که هیچ سابقه مصرف مواد مخدر ندارند در هنگام استخدام با آزمایش مثبت اعتیاد روبه رو شدند.وی با اشاره به رهگیری تولید و توزیع غیر قانونی این داروی لاغری در یکی از عطاری‌های مرکز شهر از شهروندان خواست؛ به هیچ عنوان داروها و مکمل‌ها را از عطاری ها، فضای مجازی و باشگاه‌های ورزشی تهیه نکنند.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قم، تنها مرکز قانونی تهیه دارو را داروخانه‌های مجاز دانست و با بیان اینکه فروشندگان عطاری مجاز به تجویز گیاهان دارویی با هدف درمان نیستند تاکید کرد: عطاری‌ها فقط مجاز به فروش گیاه دارویی هستند و نه داروی گیاهی.

ابوالحسنی، با اشاره به بازرسی بیش از ۳۰۰ عطاری استان در یک سال گذشته از پلمپ ۲۲ عطاری متخلف خبر داد و گفت: داشتن برچسب اصالت و سیب سلامت از الزامات اقلام دارویی و بهداشتی است.

کد خبر 6086011

دیگر خبرها

  • جزئیات کشف سکه‌های دوره اشکانی از یک مسافر قطار
  • «متفورمین» پرفروش‌ ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • «متفورمین» پرفروش‌ترین دارو در سال ۱۴۰۲
  • معرفی پرفروش‌ترین دارو‌ها در ایران + اسامی و میزان فروش
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمب شدند
  • ۲۲ عطاری متخلف در قم طی سال گذشته پلمپ شدند
  • جابه‌جایی بیش از ۹۲۰ هزار مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی در شهرکرد
  • جابه‌جایی بیش از ۹۲۰ هزار مسافر با ناوگان حمل‌ونقل عمومی
  • ماجرای کشف ۳۰ هزار دلار از دو مسافر آمریکا
  • انجام تشریفات گمرکی کالا‌های همراه مسافر برای تعداد ۴۳۸ هزار و ۹۷۸ نفر از مسافران ایرانی و خارجی