Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - زاهدان - ايرنا - سرپرست شرکت گاز سيستان و بلوچستان گفت: تاکنون 11 هزار و 600 خانوار در زاهدان از اشتراک گاز برخوردار شدند و اين شرکت با توجه به لوله گذاري هاي انجام داده در سطح شهر آماده واگذاري تعداد بيشتري اشتراک است.

رضا پنجامي روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشت: کل شبکه تغذيه و توزيع مورد نياز در محدوده شهر زاهدن هزار و 350 کيلومتر است که تاکنون 140 کيلومتر آن اجرا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي گفت: به منظور تسريع در روند گاز کشي منازل مسکوني در زاهدان وام قرض الحسنه 20 ميليون ريالي لوله کشي گاز با پيگيري هاي صورت گرفته از سوي وزارت نفت و شرکت ملي گاز ايران به مشترکان استان و اين شهرستان اعطا مي شود.
سرپرست شرکت گاز سيستان و بلوچستان بيان کرد: مردم ساکن در مناطق گازدار شده اين استان مي ‌توانند پس از تشکيل پرونده براي تهيه اشتراک گاز با دريافت معرفي نامه از سوي نواحي گازرساني و مراجعه به شعب عامل بانک ملي نسبت به اخذ تسهيلات بانکي کم بهره براي لوله کشي گاز داخل منازل خود اقدام کنند.
پنجامي افزود: در ساختمان هاي چند واحدي که اسناد مالکيت آن متعلق به يک شخص است امکان اعطاي وام به تعداد واحدها نبوده و مالک مي ‌تواند صرفا براي دريافت وام براي يک واحد مسکوني اقدام کند.
به گزارش ايرنا استان سيستان و بلوچستان با گستره 187 هزار و 502 کيلومترمربع (معادل 11.5درصد مساحت کشور) و بيش از 2 ميليون و 800 هزار نفر جمعيت آخرين استان فاقد شبکه گاز کشور به شمار مي رود که دولت يازدهم عزم خود را جزم کرده تا مردم اين استان دور افتاده را از نعمت گاز شهري برخوردار کرده و رنج سالها حمل سيلندرهاي گاز مايع را از آنان بزدايد.
اين طرح، اهداف چندگانه اي را دنبال مي کند که از جمله آنها مي توان به گازرساني به نيروگاهها، صنايع پتروشيمي، واحدهاي صنعتي و ساخت خطوط فرعي و شبکه هاي شهري براي مصارف خانگي، تجاري و صنعتي اشاره کرد.
پس از اجراي طرح انتقال گاز از عسلويه به ايرانشهر و گازرساني شهري در اين شهر عمليات اجراي لوله گذاري و انتقال گاز از ايرانشهر به زاهدان انجام شد و هم اينک شهر زاهدان در حال گازرساني است.
شهرستان زاهدان مرکز استان سيستان و بلوچستان با سه بخش مرکزي، نصرت آباد و کورين در جنوب شرق کشور و در فاصله 1600 کيلومتري تهران واقع شده است و به عنوان «بزرگشهر» شناخته مي شود.
7316**6081
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۵۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • نشست اقتصادی ایران و افغانستان در زاهدان
  • بیش از ۳ هزار مشترک نهاد‌های حمایتی از نعمت گاز بهره‌مند شدند
  • بهره مندی 3 هزار و 741 مشترک نهادهای حمایتی از خدمات رایگان شرکت گاز
  • کشف ۱۰۰ میلیارد اخلال در نظام اقتصادی در زاهدان
  • بهره‌مندی ۳۷۴۱ مددجوی خراسان جنوبی از خدمات رایگان شرکت گاز
  • کشف ۸۱۶ میلیارد ریال پولشویی و دستگیری دو متهم در زاهدان
  • هشدار هواشناسی سطح زرد جوی برای سیستان و بلوچستان
  • تزریق گاز به خطوط لوله ۶ روستای شهرستان سوادکوه
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان