Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروین علیجانی روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در راستای هدف به صفر رساندن خطر انتقال بیماری های قابل انتقال از طریق خون، از ابتدای مهر امسال و با همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان تمامی اهداکنندگان مستمر و بالای 30 در استان علیه ویروس هپاتیت B واکسینه می شوند.
وی اظهار داشت: بنابراین این کار خطر بیماری های قابل انتقال از طریق خون را کاهش داده و موجب تضمین دریافت و اهدا کنندگان خواهد شد که از اهمیت بسزایی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علیجانی افزود: بر این اساس اهدا کنندگان مستمر خون این استان که تاریخ تولد آنان قبل از 1368/1/1 می باشد، می توانند همه روزه بجز ایام تعطیل در ساعت هشت تا 19 شب با مراجعه به مرکز جامع سعدی واقعه در چهارراه سعدی این کار مهم را انجام دهند.
وی اظهار داشت: همچنین اهدا کنندگان مستمر ابهر و توابع نیز می توانند همه روزه در ساعات هشت تا 14عصر بجز ایام تعطیل به مرکز اهدای خون ابهر واقع در انتهای کوچه میثم مراجعه کرده و پس از اخذ معرفی نامه برای انجام واکسیناسیون به مراکز قید شده در معرفی نامه مراجعه کنند.
این مسئول ادامه داد: افراد تحت پوشش با دریافت سه نوبت واکسن در بازه زمانی صفر، یک و 6 ماهه از مصونیت 10 ساله در برابر بیماری برخوردار خواهند شد و لذا از تمامی اهدا کنندگان مستمر دعوت می شود که تا به مراجعه به مراکز مربوطه نسبت به دریافت معرفی نامه و فرآیند های دیگر مبادرت کنند.
به گزارش ایرنا، طرح ملی پیشگیری و واکسیناسیون اهدا کنندگان مستمر خون در مقابل هپاتیت B از ابتدای مهر‌ماه در سراسر کشور آغاز شده که این روند تا یکم اسفند سال جاری ادامه دارد.
به گزارش ایرنا، هپاتیت به معنی التهاب در پارانشیم کبد است و به دلایل مختلفی می‌تواند ایجاد شود که بعضی از آن‌ها قابل سرایت هستند و برخی مسری نیستند.
از عواملی که ایجاد هپاتیت می‌کنند می‌توان به مصرف الکل، اثر برخی داروها، آلودگی به باکتری و هم‌چنین ویروس اشاره کردد. هپاتیت ویروسی منجر به عفونت کبدی می‌ شود.
عامل بیماری هپاتیت ویرال (ویروسی) یک ویروس است و در ابتدا می ‌تواند مثل یک سرماخوردگی بروز کند؛ ولی بیماری مزمن هپاتیت C بر عکس سرماخوردگی معمولی بدلیل از کار افتادن کبد و مشکل بودن درمان می‌تواند حیات بیمار را تهدید کند.
بیشتر مبتلایان به هپاتیت از نوع C و B علائمی ندارد، برخی از این بیماران علائم سرشتی عفونت ویروسی را نشان می‌دهند از قبیل خستگی، دل درد، درد عضلانی و تهوع و بی اشتهایی، ولی در موارد پیشرفته علائم نارسایی کبدی بروز می‌کند که شامل تورم شکم، اندام ها، یرقان و خونریزی‌های گوارشی است.
سالانه 94 درصد اهدا کنندگان خون در استان زنجان را مردان و بقیه را زنان تشکیل می دهند.
سالانه حدود 23 هزار واحد فرآورده خونی در این استان تولید و مورد استفاده بیماران قرار می گیرد.
9646/8068
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: اهواز دربی 88 استان زنجان الکل زنان مردان ویروس اهواز دربی 88 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۵۷۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود

سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای اجتماعی که عصر روز یکشنبه برگزار شد، با اشاره به فلسفه تشکیل سازمان امور اجتماعی با کار ویژه رصد و دیده‌بانی وضعیت اجتماعی، تطابق مستمر گزارش عملکرد دستگاه‌ها در زمینه رفع آسیب‌های اجتماعی با واقعیت‌های میدانی را از ضروری‌ترین اقدامات برای تحقق اهداف سازمان و شورای اجتماعی برشمرد و از مسئولان سازمان‌ها و نهاد‌های مربوطه خواست با رصد دقیق و مستمر شاخص‌های کنترل و کاهش معضلات و آسیب‌های اجتماعی، تصمیم‌گیران را در داشتن نگاهی واقع‌گرایانه از شرایط و اتخاذ تصمیمات درست و به‌ هنگام یاری کنند.

رئیس جمهور دو طرح «نماد» در آموزش و پرورش و «سراج» در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی را از جمله طرح‌های مؤثر در زمینه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی برشمرد و ضمن تأکید بر اجرای کامل این طرح‌ها از دیگر سازمان‌ها و نهاد‌ها خواست به وظایف خود در این زمینه عمل کنند.

دکتر رئیسی همچنین در این جلسه بر اهمیت استفاده از ظرفیت‌های تشکل‌های مردمی، مساجد و امنای محلات و نقش مهم مراکز مشاوره در پیشگیری و علاج آسیب‌های اجتماعی تأکید کرد.

رئیس جمهور در ادامه با بیان اینکه تحلیل آماری از علل و چرایی پیدایش آسیب‌ها و احصای راهکار‌های رفع آنها، لازمه ارائه نگاه دقیق و صحیح به تصمیم‌گیران و تصمیم‌سازان است، بر بهره‌گیری از ظرفیت کانون‌های فکری، علمی و دانشگاهی در زمینه مقابله با آسیب‌های اجتماعی تاکید کرد.

دکتر رئیسی با اشاره به اینکه مشخص شدن نسبت دستگاه‌های مختلف با مسئولیت مقابله با آسیب‌های اجتماعی و پیگیری و رصد مداوم از سوی دستگاه‌های مربوط، در کاهش و حذف آسیب‌های اجتماعی موثر است، سازمان امور اجتماعی را مکلف کرد عملکرد همه سازمان‌ها و دستگاه‌های مربوط را به طور مستمر رصد کرده و سازمان‌هایی را که به وظایف خود در این زمینه عمل نمی‌کنند به شورای اجتماعی معرفی نمایند.

در ابتدای این جلسه با حضور رئیس جمهور گزارش اجرا، آسیب‌شناسی و ارتقای آیین‌نامه‌های اجرایی طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش‌آموزان) و سراج (سلامت روانی اجتماعی)، مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • اختصاص قطعه ویژه برای تدفین اهدا کنندگان عضو در آرامستان اراک
  • غزه، نماد شرافت و عزت است/این بار نیز مقاومت پیروز خواهد شد
  • یک نفر بر اثر ابتلا به هاری در مشهد فوت کرد
  • توزیع 725 تن کود کشاورزی در ساری
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • تغییر دستمزد کارگران جدی شد؟
  • عملکرد دستگاه‌های مسئول در حوزه آسیب‌های اجتماعی به شکل مستمر رصد می‌شود
  • متخلفین حوزه آسیب‌های اجتماعی به شورای اجتماعی معرفی شوند
  • سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد؛ نجات جان ۱۵۴ میلیون نفر با تزریق واکسن در ۵۰ سال گذشته
  • واکسن ها در ۵۰ سال گذشته جان ۱۵۴ میلیون نفر را نجات داده اند