Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری صدا و سیما»
2024-04-28@19:11:22 GMT

کنترل کامل بیماری سل در ایران

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۷۵۹۱۹

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ دکتر ایرج حریرچی در نشست خبری امروز گفت: میانگین ابتلا به سل در جهان ۱۱۴ نفر به ازای هر صد هزار نفر است.

وی افزود: در برخی کشور‌های همسایه این رقم تا ۲۸۰ بیمار در هر صد هزار نفر گزارش شده است.

حریرچی گفت: در یکی از کشور‌های ثروتمند منطقه نیز ۱۲۰ بیمار به ازای هر صد هزار نفر مشاهده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: در ایران میزان ابتلا به بیماری سل ۱۲ بیمار به ازای هر صد هزار نفر است که با توجه به ابتلای گسترده در کشور‌های همسایه رقم بسیار قابل قبولی است.

حریرچی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اینکه رسانه‌ها بهتر است کمتر به خبر‌های منفی بپردازند و خبر‌های مثبت کشور را نیز منعکس کنند، گفت: رسانه‌هایی که بیشتر از منابع بیت المال استفاده می‌کنند و یا منابعی شبه بیت المال را برای تأمین هزینه‌ها استفاده می‌کنند نباید اخبار منفی را که موجب کاهش فعالیت‌ها و سفر‌های استانی مدیری جهادگر همچون وزیر بهداشت است، می‌شود منتشر کنند.

وی افزود: وزیر بهداشت یکی از متبحرترین چشم پزشکان جهان و جزو یک درصد دانشمندان برتر جهانی است که با انتخاب رئیس جمهور و رأی بالای مجلس این مسئولیت را پذیرفته است.

حریرچی گفت: وی تاکنون ۳۸۰ سفر استانی داشته است که در سفر‌های استانی از نزدیک با مردم (بیماران و کارکنان نظام سلامت) صحبت می‌کند و گاه در این صحبت‌ها به سبب کاهش آلام بیماران با آنان شوخی می‌کند.
­

سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: خود آن نانوا که خبر آن بیش از بسیاری از موفقیت‌های کشور انتشار یافته و تکرار شد اذعان دارد که با وزیر بهداشت شوخی کرده و ناراحتی ندارد، اما رسانه‌ها این خبر منفی را بار‌ها و بار‌ها منعکس کرده اند.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

کلیدواژه: بیماری سل وزارت بهداشت رسانه کنترل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۵۹۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها چیست؟/ جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن»
  • جزییات طرح وزارت بهداشت درباره قلیان «اکسیژن» / ماجرای گاز «خنده» قلیان‌ها
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • ببینید | آمادگی کامل ایران برای حضور دائمی در قطب جنوب
  • خوزستان عاری از بیماری مالاریا