Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب، در پنل تخصصی اول دکترعامری دبیر مجمع جهانی صلح اسلامی، دکتر عباسی معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری و محسن پاک آیین معاون بین المللی مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی به ایراد سخن پرداختند.

داود عامری در این همایش، ضمن تسلیت به مناسبت حادثه تروریستی اخیر در اهواز، گفت: تقویت حوزه اندیشه های اسلامی، یکی از کارهای بزرگی است که همه ما در برابر آن مسؤول هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



 وی ادامه داد: امروز در دنیا شاهد نگرانیهای فراوانی هستیم، جهان پر از تضاد و استثنا در زمینه حقوق انسانها و به خصوص مسلمانان است، بسیاری از کشورهایی که لاف ائتلاف ضد تروریستی می زنند، در باطن حامی آنها هستند.

دکتر عامری افزود: مشکل اساسی امروز در دنیا در زمینه اندیشه های انسانی است و اگر بخواهیم این شرایط را تغییر دهیم، باید اندیشه ها را اصلاح کنیم.

وی افزود: امروز اکثر گفتمان های بین المللی در سازمان ملل، فاقد اندیشه های اسلامی و آزادی خواهی است و  نگاه آنها به کشورهای اسلامی جهان سوم، این است که باید پیرو کشورهای توسعه یافته باشند.

دکتر عامری خاطر نشان کرد: مشکل ما این است که خودباوری لازم برای ساخت اندیشه و دفاع در عرصه بین المللی را نداریم و حال آنکه ما امروز نیاز به خودباوری و کار در کنار یکدیگر داریم.

 وی با بیان اینکه، یکی از مترقی ترین نگاهها به صلح و عدالت، اندیشه های مقام معظم رهبری است، گفت: نخبگان داخلی و جهانی کمک کنند تا گفتمان مشخصی را در جهت صلح جهانی فراهم کنیم.

در ادامه این پنل تخصصی، دکتر محمود عباسی معاون حقوق بشر و امور بین الملل وزارت دادگستری  اظهار داشت: صلح یکی از بزرگترین دغدغه های تاریخ بشر بوده و امروز حلقه مفقوده دنیا است که باید بیش از گذشته مورد توجه واقع شود.

عباسی افزود: نسل سوم حقوق بشر، بر پایه برادری استوار است و مباحثی از جمله صلح، محیط زیست و توسعه پایدار را در خود جای می دهد و  شعارش این است که جهان به مثابه یک خانواده است.

وی ادامه داد: وقتی از صلح سخن می گوییم، منظور تعریف کلاسیک آن یعنی فقدان جنگ نیست و باید گفت که چنین تعریفی برای نسل سوم حقوق بشر پذیرفته نیست، امروز در تعریف صلح غیر از نبود جنگ، با نیاز به امنیت غذایی و سیاسی و همچنین دموکراسی رو به رو هستیم.

عباسی گفت: "حق بر صلح " به عنوان یک نیاز ذاتی بشر تلقی می شود و  قابل تضییع نیست و باید برای احیای آن تلاش کنیم.

وی با بیان اینکه، دستیابی به صلح بدون احترام به حقوق بشر میسر نخواهد شد و صلحی که مبتنی بر عدالت نباشد، پایدار نخواهد بود، تأکید کرد: رعایت حقوق بشر هم در زمان صلح و هم در جنگ لازم الاجراست.

در ادامه این همایش "محسن پاک آیین" معاون بین الملل مطالعه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی به تبیین دیدگاههای امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب در خصوص صلح پرداخت.
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۶۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۰ نفر از فرهنگیان کردستانی به دیدار مقام معظم رهبری اعزام شدند

به گزارش خبرنگار مهر، هاشم ناظمی جلال صبح سه شنبه در جمع اصحاب رسانه کردستان با گرامیداشت هفته معلم و اعلام برنامه‌های این ایام اظهار کرد: صداقت و پاکی اصحاب رسانه حاصل زحمات معلمان و مجموعه آموزش و پرورش است که با علاقه و انگیزه به کار خبری می‌پردازید و در این جلسه حضور یافته‌اید.

وی بیان کرد: امروز به نام «سپاس معلم» زنگ سپاس را در مدارس استان همزمان با سراسر کشور داشتیم و جمعی از معلمان نیز قرار است دیداری با مقام معظم رهبری دیدار داشته باشند.

ناظمی جلال تصریح کرد: شهید «مرتضی مطهری» از بارزترین و پیشروترین متفکران در عصر جدید است که در شناخت مباحث فکری سرآمد هم عصران خود است و جایگاه ویژه‌ای در تاریخ معاصر ایران دارد و توانست ایمان دینی را بگونه‌ای ارایه کند که پاسخگوی عصر کنونی باشد.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان یادآور شد: معلم ماندنی‌ترین واژه علم اموزی است که نامش برای همیشه در اندیشه هر فرد ماندگار است و هرساله معلم نمونه براساس شاخص‌هایی در آموزش و پرورش شناخته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه شناسایی معلمان نمونه در وهار سطح مدرسه، منطقه، استانی و کشوری انجام می‌شود، افزود: امسال اعمال نظر رای دانش‌آموزان و والدین آنها نیز در انتخاب معلم نمونه نقش داشت.

ناظمی‌جلال تصریح کرد: در راستای انتخاب معلمان نمونه ۴ هزار و ۵۰۰ فرهنگی شرکت کردند که از این تعداد ۲ هزار و ۵۰۰ فرهنگی به مرحله منطقه‌ای و در نهایت ۵۱ نفر به مرحله استانی راه یافتند.

وی عنوان کرد: چهار نفر از برگزیدگان استانی به نرحله کشوری راه یافتند و از این میان «آرمان حسنی» معلم زیویه در مقطع ابتدایی به عنوان یکی از ۲۰ معلم نمونه کشور انتخاب شد.

وی به روز شمار هفته معلم پرداخت و گفت: تجدید پیمان با امام و شهدا، تقدیر از معلمان پیشکسوت، سخنرانی در نمازهای جمعه، تقدیر از خانواده معلمان شهید، تقدیر از معلمان دارای نقش برتر، تقدیر از معلمان جهادگر و ورزشکار، تقدیر از معلمان پژوهشگر و هنرمند در هفته معلم انجام می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش کردستان دیدار ۴۰ نفر از فرهنگیان کردستان با رهبر انقلاب، غبارروبی مزار شهدا، دیدار با خانواده معزز شهدا، برپایی میز خدمت آموزش و پرورش در نماز جمعه،

کد خبر 6092878

دیگر خبرها

  • برپایی نمایشگاه دائمی مهدویت در دانشگاه آزاد اسلامی قزوین
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی‌خورد
  • پیام تبریک استاندار لرستان به مناسبت گرامیداشت هفته کار و کارگر
  • در جامعه کارگری نخبگانی داریم که مورد بی توجهی قرار می‌گیرند
  • اگر جریان علمی در کنار جریان دفاعی نبود بازدارندگی رقم نمی خورد
  • ۴۰ نفر از فرهنگیان کردستانی به دیدار مقام معظم رهبری اعزام شدند
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول فصلنامه «ماجرا»
  • پرداختن به خاطرات مقام معظم رهبری؛ گام اول «ماجرا»
  • اعزام  زائر از هرمزگان به حج عمره
  • اعزام ۲۵۵ زائر از هرمزگان به حج عمره