Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، فرهاد فنودی  افزود: این میزان تسهیلات پرداختی نسبت به مدت مشابه سال گذشته 35 درصد رشد نشان می دهد.
وی اضافه کرد: تلاش می ‌شود با توسعه شیوه‌های جدید تولید و استفاده از ارقام و نژادهای پربازده و دقت بالا، کل اعتبار بدرستی مصرف و منجر به ایجاد اشتغال پایدار جدید شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


فنودی با اشاره به اینکه پرداخت تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری در صدر برنامه های این بانک قرار گرفته است، بیان کرد: سهم بانک کشاورزی از محل اعتبار 1.5میلیارد دلاری صندوق توسعه ملی 60 هزار میلیارد ریال است که در مرحله نخست، 30 هزار میلیارد ریال با نرخ 6 درصد در تعهد این بانک قرار گرفت که باید به بهره برداران پرداخت شود و پس از اتمام آن بزودی مرحله دوم آغاز می شود.
وی افزود: در بخش حمایتی بانک کشاورزی از پروژه خرید تضمینی گندم، علاوه بر منابعی که برای کاشت، داشت و برداشت به صورت انواع تسهیلات پرداخت کرد در سال زراعی جاری 22 هزار میلیارد ریال از منابع داخلی بانک برای تامین مالی خرید تضمینی گندم کمک کرده است.
فنودی اضافه کرد: در شرایط کنونی اقتصاد کشور، حمایت از تولید و تجارت خارجی موجب امید بخشی و عبور از التهاب های اقتصادی می شود و در این ارتباط بانک کشاورزی برای توسعه بخش کشاورزی و حمایت از تولید تلاش می کند.
وی بیان کرد: بانک کشاورزی به عنوان یکی از بانک های بزرگ کشور در اجرای اولویت های تعیین شده، توسعه بخش کشاورزی و تامین منابع مالی تلاش می کند.
فنودی با اشاره به جایگاه برتر بانک کشاورزی در ارائه خدمات الکترونیک گفت: در زمان حاضر این بانک با سه هزار و 20 دستگاه خودپرداز و حدود 466 هزار دستگاه پایانه فروش سهم بسزایی در ایجاد شبکه پرداخت کارتی کشور دارد.
این عضو هیات مدیره بانک کشاورزی افزود: با توجه به اینکه بیش از 99 درصد تراکنش های موفق بانکی مربوط به بانک کشاورزی است این بانک یکی از مطمئن ‌ترین سامانه‌های بانکداری الکترونیک به شمار می رود.
وی جمع ‌آوری منابع ارزان قیمت برای توسعه بخش کشاورزی، استحکام مالی، افزایش سرمایه، ارتقای جایگاه در رده‌بندی هزار بانک برتر دنیا، توسعه بانکداری الکترونیک را از جمله موفقیت های بانک کشاورزی عنوان کرد.
فنودی شعار امسال و محور حرکت بانک کشاورزی را ارائه خدمات بهتر، تسهیلات بیشتر و توسعه پایدار بخش کشاورزی معرفی کرد.
در این آئین مجید یوسفی به عنوان مدیرشعب بانک کشاورزی استان بوشهر معرفی و از خدمات محمدحسن رزاق منش تقدیر شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بانک کشاورزی تسهیلات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۶۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل

مسعود ایرانی بیان کرد: در این راستا نسبت به برگزاری ۳۶ نشست کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید و ۱۸۵ نشست تخصصی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید در سال گذشته اقدام گردید و واحد‌هایی احیا شده با سرمایه‌گذاری افزون بر ۲ هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال برای ۱۶۱ نفر فرصت اشتغال دوباره ایجاد کردند.

او افزود: همچنین با اقدام‌های صورت گرفته در سال گذشته ۳۱۱ فقره مجوز تاسیس با سرمایه‌گذاری حدود ۱۷۴ هزار و ۳۰۶ میلیارد ریال صادر شد که دارای ظرفیت اشتغال‌زایی برای ۶ هزار و ۴۳۸ نفر در استان اردبیل بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان اردبیل با اشاره به تولید ۱۲۰ میلیون دلار کالا‌های جایگزین واردات اظهار کرد: برای کمک به رونق تولید نیز بیش از ۱۶ هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال تسهیلات نیز از محل تبصره ۱۸ و منابع داخلی بانک‌های عامل تسهیلات پرداخت شد.

ایرانی با اشاره به ارایه ۴۳۰ مورد مشاوره سرمایه‌گذاری در سال گذشته اضافه کرد: همچنین در راستای رونق تولید ۷۰ فقره معرفی‌نامه پرداخت تسهیلات برای طرح‌های در حال احداث در استان اردبیل ارایه گردید.

در حال حاضر در مجموع افزون بر یک هزار و ۱۲۴ واحد صنعتی، بیش از ۲۰۰ واحد معدنی و نزدیک به ۶۰ هزار واحد صنفی تولیدی، توزیعی و خدماتی دارای پروانه بهره‌برداری در اردبیل فعال هستند.

استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمال‌غربی ایران همجوار با استان‌های آذربایجان‌شرقی، گیلان، زنجان و در همسایگی کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • گلایه مردم از اقساط سنگین وام خرید خانه
  • پیشرفت نهضت ملی مسکن در غیبت بانک‌های خصوصی
  • سهم صفر درصدی مشارکت ۱۸ بانک در نهضت ملی مسکن
  • تسهیلات ودیعه مسکن به ۴۴۵ هزار متقاضی پرداخت شد
  • احیا ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • بانک ها هیچ دلیل و علاقه ای برای پرداخت وام به مردم ندارند!
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل