Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر سابق پاکستان در آمریکا می‌گوید، تعبیر رهبری پاکستان از تروریسم با تعبیر دولت آمریکا تفاوت دارد و به همین دلیل بعید است که با تمامی گروه های تروریستی آنطور که واشنگتن می‌خواهد، برخورد کند.

به گزارش ایسنا، حسین حقانی، سفیر سابق پاکستان در آمریکا در سرمقاله ای در مجله "American Interest" نوشت، دیدگاه رهبری پاکستان درباره منافع کشورش در افغانستان به طور کامل با آمریکا متفاوت است و همین امر همکاری بین اسلام آباد و واشنگتن را برای پایان دادن به جنگ در افغانستان محدود می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی که اکنون مدیر امور جنوب و مرکز آسیا در موسسه هادسون مستقر در آمریکاست، نوشته است: رهبری پاکستان تعریف متفاوتی از تروریسم دارد و بعید است که مطابق نظر  واشنگتن با گروه‌های تروریستی برخورد کند.

در مقاله حسین حقانی آمده است:‌ دیپلمات‌های آمریکایی برای سه دهه تلاش کردند تا در تصمیم گیری پاکستان درباره تغییر رفتار با گروه‌های تروریستی دخالت کنند. این همه همان چیزی است که دونالد ترامپ اخیرا به عنوان "دروغ و فریب" پاکستان در برابر ۳۳ میلیارد دلار کمک اقتصادی و امنیتی آمریکا از ۱۱ سپتامبر تاکنون نام برد. 

حقانی هشدار داده است که دولت ترامپ باید برای همکاری کمتر پاکستان آماده شود.

وی یادآوری کرده که کمتر از یک هفته پس از سفر پامپئو، وزیر خارجه آمریکا، دیوان عالی پاکستان محدودیت‌های اعمال شده توسط دولت قبل بر جماعت الدعوه، شاخه‌ای از گروه تروریستی لشکر طیبه و موسسه خیریه "فلاح انسانیت" که هر دو مرتبط با گروه تروریستی حافظ سعید هستند، را لغو کرد.این نشان می‌دهد که دولت جدید پاکستان تحت حمایت نهادهای نظامی و قضات قصد کوتاه آمدن در برابر آمریکا را ندارد.   

این دیپلمات سابق پاکستانی می‌گوید: مهم است دیپلمات‌های آمریکایی این نکته را درک کنند که طرف دیگر حاضر به مصالحه نیست. وی در این رابطه به عدم توافق آمریکا و پاکستان در مساله افغانستان از زمان خروج نیروهای شوروی سابق از افغانستان در سال ۱۹۸۹ اشاره می‌کند.  

وی می‌گوید: بعید است که پاکستان یا طالبان افغان در شرایط کنونی آن هم در حالی که معتقدند ارتش آمریکا مشتاق ترک افغانستان است، بخواهند تغییر رویه دهند. 

به اعتقاد حقانی بهترین راه برون رفت از این شرایط برای آمریکا کنار زدن پاکستان و مذاکرات مستقیم با طالبان افغانستان است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استخدام پاكستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۶۷۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: این اعتراضات دانشجویی نیست، تروریسم است

مایک جانسون رئیس جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا اعتراضات اخیر دانشجویی در دانشگاه های این کشور به ویژه دانشگاه کلمبیا در شهر نیویورک را نه یک اعتراض بلکه تروریسم توصیف کرده و خواستار استعفای هرچه زودتر رئیس دانشگاه کلمبیا به خاطر بی کفایتی در آرام کردن اوضاع دانشگاه و آنچه عدم مقابله با موج "یهودی ستیزی" در این دانشگاه شده است.

به گزارش عصرایران، جانسون در توییتی در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: "این اعتراض نیست بلکه تروریسم است. (مینوش) شفیق (رئیس دانشگاه کلمبیا) باید هر چه سریعتر استعفا کند."

گفتنی است در جریان اعتراضات اخیر در دانشگاه کلمبیا روز گذشته پلیس نیویورک با استقرار در این دانشگاه و دستگیری حدود 300 تن از دانجشجویان معترض آنها را روانه بازداشتگاه کرد.

رئیس دانشگاه کلمبیا از نیروهای پلیس خواسته برای جلوگیری از برپایی مجدد چادرهای تحصن از سوی دانشجویان حامی فلسطین، 17 روز دیگر در محوطه این دانشگاه استقرار یابند.

مایک جانسون نیز که از حامیان سرسخت اسرائیل محسوب می شود، همچنان به اظهارنظرها و انگ زنی های خود علیه دانشجویان حامی فلسطین و جنبش اعتراضی دانشجویی ادامه داده و آنها را به "یهودی ستیزی" و "حمایت و همدردی با تروریسم" متهم می کند.

او به لفاظی‌های تند خود علیه معترضان ضد اسرائیلی در دانشگاه‌ها ادامه داد و تظاهرات کنندگان در دانشگاه کلمبیا را به‌عنوان "همدران تروریست‌ها" معرفی کرد و متعهد شد که مجلس نمایندگان درباره اعتراض‌ها در سراسر کشور تحقیق کند.

جانسون به مدیران دانشگاه های نیویورک نیز تاخت و آنها را به عدم ایستادگی در برابر "همدردان تروریست ها" متهم کرد.

او تظاهرات کنندگان دانشگاه کلمبیا را به دلیل الهام بخشیدن به اعتراضات مشابه در سراسر کشور سرزنش کرد: " با این حال، بدتر از آن این است که نادیده گرفتن امنیت دانشجویان یهودی و مماشات با یهودی ستیزان در دانشگاه کلمبیا، اعتراضات نفرت انگیزتری را در سراسر کشور برانگیخته است."

او بدون اشاره به جزئیات، اعلام کرد که کمیته‌های مجلس تحقیقات درباره اعتراضات را آغاز خواهند کرد: " ما اجازه نخواهیم داد که یهودی ستیزی در محوطه دانشگاه رشد کند و این دانشگاه ها را به خاطر شکستشان در حفاظت از دانشجویان یهودی در محوطه دانشگاه مسئول خواهیم دانست. و به همین دلیل است که امروز، ما اینجا هستیم تا تلاشی را در سراسر مجلس برای سرکوب یهودی ستیزی در محوطه های دانشگاهی اعلام کنیم."

زدن انگ یهودی ستیزی به دانشجویان معترض حامی فلسطین در حالی است که بسیاری از این دانشجویان معترض خود یهودی تبارند و می گویند حمایت آنها از مردم فلسطین و مخالفت آنها با نسل کشی رژیم اسرائیل در نوار غزه، به هیچ وجه مصداق یهودی ستیزی محسوب نمی شود.

این دانشجویان یهودی معترض حتی طی روزهای گذشته چندین ویدئو از خود را در شبکه های اجتماعی منتشر کرده و درباره مواضع خود علیه نسل کشی اسرائیل در غزه، توضیحاتی ارایه کرده اند.

 

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • بازگشت بیش از ۱ و نیم میلیون پناهجوی افغانستانی‌
  • داعش در افغانستان به طور جدی سرکوب شده است
  • طالبان: حضور داعش در افغانستان به صفر نزدیک شده است
  • اعتراف عجیب سیدمحمد خاتمی /مولوی سُنی فراری از مشهد در افغانستان کشته شد /بازخوانی خاطرات آیت الله هاشمی رفسنجانی
  • آغاز ساخت مرکز صحی‌ در پکتیا
  • خواب جدید داعش برای طرفداران ؛ به افغانستان بیایید !
  • داعش فراخوان داد/ به جای فلسطین در افغانستان جهاد کنید!
  • فراخوان داعش؛ به جای غزه در افغانستان «جهاد» کنید
  • فراخوان داعش؛ به جای غزه در افغانستان «جهاد» کنید
  • رئیس مجلس نمایندگان آمریکا: این اعتراضات دانشجویی نیست، تروریسم است