Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، عباس کشاورز روز سه شنبه در همایش راهکارهای کشت سورگوم و ارتقای عملکرد این محصول که در قزوین برگزار شد،افزود: با توجه به کمبود منابع آبی و ضرورت تامین علوفه مورد نیاز دام کشور باید کشت سورگوم که محصولی پربازده و کم آب بر است را افزایش دهیم.
وی اظهار داشت: همزمان با ارتقای بهره وری آب، تامین علوفه مورد نیاز دام کشور در جهت تولید شیر و محصولات لبنی از اولویت های وزارت جهاد کشاورزی به شمار می رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


معاون امور زراعت وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به شرایط منابع آب و تغییرات اقلیمی در کشور، گفت: در زمینه تولید علوفه‌ باید به دنبال محصولاتی بود که علاوه بر کم آب بر بودن، با شرایط اقلیمی ما سازگار بوده و پرمحصول و باکیفیت باشند.
کشاورز اظهار داشت: ترویج کشت گیاهان علوفه ای مقاوم به خشکی و شوری از جمله سورگوم، تاج خروس و ارزن در شرایط کم آبی کشور ضروری است و در این بین گیاه سورگوم با عملکردی معادل 2 برابر ذرت و مصرف 50 درصد آب کمتر از ارقام جدیدی محسوب می شود که کشت آن باید مورد توجه کشاورزان قرار بگیرد.
وی خاطرنشان کرد: باید به سرعت فرمول تولید علوفه در کشور تغییر کند و در این راستا باید از بذر کارآمد و تجربه شده سورگوم استفاده کنیم.
سورگوم گیاهی از مجموعه غلات است که در کشورمان از آن به عنوان ذرت خوشه ای نیز نام برده می شود با این تفاوت که عملکرد آن نسبت به ذرت 2 برابر بوده و مصرف آب کمتری نیز دارد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: هکتار مزارع کشور کشت سورگوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۶۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارت بارش‌های بهاره به ۶ هزار هکتار از مزارع استان

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: در اثر بارش برف، تندباد و سرمازدگی در فروردین امسال به چهار هزار و ۳۰۰ هکتار از مزارع کشاورزی و ۲ هزار و ۳۷۰ هکتار باغ در شهرستان‌های بویین میاندشت، فریدن، کاشان و آران و بیدگل خسارت وارد شده است.


منصور شیشه فروش افزود: این خسارت‌ها بیشتر بدنبال بارش‌های نیمه نخست فروردین بوده و فعالیت سامانه بارشی اخیر به جز آبگرفتگی در برخی مناطق جنوبی استان خسارت جدی نداشت.


او  با بیان اینکه بارش‌های همرفتی همراه با صاعقه و تگرگ در مناطق مختلف استان تا نیمه اردیبهشت ادامه خواهد داشت، افزود: کشاورزان و باغداران در زمان مقرر نسبت به بیمه اراضی کشاورزی و باغ‌های خود اقدام کنند.


شیشه فروش ادامه داد: صندوق بیمه کشور نیز لازم است به تناسب میزان خسارت‌های وارد شده به کشاورزان و باغداران غرامت پرداخت کند و نسبت به تعدیل تعرفه‌ها نیز اهتمام داشته باشد.


او گفت: برای جبران خسارت‌های وارد شده به بخش ساختمان در اثر بارندگی و زلزله نیز امکان بیمه منازل از طریق قبوض برق فراهم شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اصفهان اصفهان

دیگر خبرها

  • تولید سالانه بیش از ۱۰۰ هزار تن یونجه در شهرستان میاندوآب
  • پیش بینی برداشت بیش از ۹۰ هزار تن گندم در میاندوآب
  • مبارزه علیه آفت‌ سن‌ گندم در مهاباد به ۱۵ هزار و ۴۰۰ هکتار رسید
  • خسارت بارش‌های بهاره به ۶ هزار هکتار از مزارع استان
  • ۱۴ سیلو برای خریدگندم در آذربایجان‌غربی آماده شده است
  • مبارزه با بیماری‌های گندم در مزارع بهشهر
  • مبارزه با آفت سن گندم در بیش از ۱۵ هزار هکتار از مزارع مهاباد
  • پیش بینی تولید بیش از ۹۳ هزار تن محصول گندم در شهرستان میاندوآب
  • افزایش ۷۰۰ هکتاری مزارع کشت گیاهان دارویی در اصفهان
  • رشد ۲۰۰ هکتاری سالانه مزارع طلای سرخ در اصفهان