Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-19@14:26:28 GMT

۲۰ هزار فارغ‌التحصیل پرستاری بیکارند

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۷۷۱۵۶

۲۰ هزار فارغ‌التحصیل پرستاری بیکارند

به گزارش ایسکانیوز محمد شریفی‌مقدم در حاشیه کنگره عادی و فوق‌العاده خانه پرستار گفت: برگزاری مجمع عمومی خانه پرستار با حضور حداقل ۳۰۰ نفر از اعضای رسمی در بیش از نیمی از استانهای کشور، انجام انتخابات شورای مرکزی و بازرسین در مجمع عمومی، اصلاح مرامنامه و اساسنامه مطابق قانون و تصویب در مجمع عمومی، همچنین ارائه اسناد تأسیس دفاتر مطابق ماده ۶ قانون از اهداف برگزاری کنگره امروز خانه پرستار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در جامعه‌ای که یکسری از مسائل و مشکلات به وقوع می‌پیوندد و در واقع معیارهای مبهم، عدم شفافیت، تصمیم‌گیری نامشخص و رقابت نابرابر داشته باشند، فعالیت برخی از تشکل‌ها همچون خانه پرستار در چارچوب قوانین کمک به رفع این مسائل می‌کند.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری ادامه داد: نظام سلامت بیش از هزاران میلیارد تومان منابع به سمت آن هدایت می‌شود و طبق اصل ۴۳ قانون اساسی، بهداشت و درمان باید برای مردم رایگان باشد و بر همین اساس دولت و مجلس نیز برای نظام سلامت بودجه تصویب می‌کنند.

شریفی‌مقدم اضافه کرد: علی‌رغم ورود این همه منابع در قالب بودجه به نظام سلامت، گاهی مردم از حداقل خدمات نیز برخوردار نیستند و عدم توجه به گروه‌هایی همچون پرستاری سبب آسیب به بیماران می‌شود.

وی با اشاره به بحرانی شدن شرایط پرستاری کشور، گفت: منفعت‌طلبی و تسلط گروهی بر وزارت بهداشت و حاشیه‌سازی آنها سبب آسیب به مردم می‌شود که توجه به این موضوع حائز اهمیت است.

شریفی مقدم اعلام کرد: کشور ما از لحاظ استاندارد نیروی انسانی در حوزه پرستاری عقب مانده و در کشورهای اروپایی به ازای هر یک‌هزار نفر، بیش از ده هزار نفر کادر پرستاری درنظر گرفته شده است. در کشورهایی همچون ارمنستان و گرجستان نیز ۶ نفر به ازای هر یک‌هزار نفر است، ولی در ایران این رقم ۱.۵ نفر کادر پرستاری به ازای هر یک‌هزار نفر درنظر گرفته شده است.

دبیرکل خانه پرستار با تأکید بر اینکه وزارت بهداشت به بهانه کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری، طرح‌هایپرستارستیز را اجرا می‌کند، گفت: طرح بهیاران یکساله یا کارشناسی مراقبت بهداشت از جمله این طرح‌ها بود و این در حالی است که بیش از ۲۰ هزار نفر فارغ‌التحصیل پرستاری بیکار داریم.

شریفی‌مقدم گفت: بیمارستان‌های کشور به ویژه در سال ۹۷ نیز در حال تعدیل پرستاران طرحی بوده و مشکلات پیش آمده سبب فشار بی‌امان به نیروهای شاغل شده است و این موضوع آنها را دچار بی‌انگیزگی و کاهش شدید افت کیفیت خدمات کرده است.

قائم مقام سازمان نظام پرستاری، علت فشار و ظلم به بیماران و پرستاران را زیاده‌خواهی برخی در نظام سلامت برشمرد و عنوان کرد: اثرات کمرشکن اقتصادی و بودجه‌ای طرح تحول، اجرای طرح‌های پرستارستیز و تصمیم‌گیری‌های نادرست سبب مشکلات مختلفی در وزارت بهداشت شده است.

وی افزود: اهداف نامشخص و گمراه کننده در وزارت بهداشت، نابسامانی‌هایی را به وجود آورده است و در حالی که هزاران میلیارد تومان در بخش درمان در راستای تأمین سلامت مردم هزینه می‌شود، مردم، پرستاران و کارگران از آن بی‌نصیب‌اند و تنها منافع گروهی خاص تأمین می‌شود و نظارت‌ها در این زمینه ضعیف است که ضرورت دارد اقدامات لازم در این راستا مدنظر مسئولان و سیاستگذاران قرار گیرد.

منبع: فارس

انتهای پیام/

20 / 20 محمد شریفی‌مقدم ۲۰ هزار فارغ‌التحصیل پرستاری بیکار پرستار بیکاری قائم مقام سازمان نظام پرستاری حاشیه کنگره عادی و فوق‌العاده خانه پرستار بودجه‌های نظام سلامت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: پرستار بیکاری قائم مقام سازمان نظام پرستاری بودجه های نظام سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۷۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه افراد در شکل گیری سلامت مسئولیت فردی و اجتماعی دارند

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، به طور کلی کلمه عبارتی از رفاه کامل جسمی، روانی و اجتماعی انسان و سلامت جسمی که شامل همه قابلیت‌های جسمی و بدن است می‌شود.همانطور که سازمان جهانی بهداشت هم عقیده دارد سلامتی نبود بیماری جسمی در بدن نیست بلکه نداشتن هیچگونه مشکل روانی، اجتماعی و همچنین جسمانی برای هر شخص است.

کسی که بخواهد جسم و روحی سالم داشته باشد باید با برنامه ریزی مشخص، پیروی از قواعد سلامت و پیگیری همه جانبه به این هدف‌خودبرسد.
معمولا هفته سلامت از یکم تا هفتم اردیبهشت ماه با یک شعار آغاز می‌شود که شعار امسال «سلامت خانواده و مردمی سازی سلامت» است. این درحالیست که هر روز با هدفی متفاوت و در راستای شعار آغاز می‌شود تا فرهنگسازی سلامت به درستی و با جزئیات دقیق نهادینه شود. روز نخست هفته سلامت ۱۴۰۳ به «سلامت خانواده، حق و مسئولیت همگانی» روز دوم «سلامت خانواده از آموزش و پرورش تا آموزش عالی» روز سوم «سلامت خانواده و سلامت زمین» روز چهارم «سلامت خانواده و سلامت روانی اجتماعی» روزپنجم «سلامت خانواده و فرهنگ سلامت» روز ششم «سلامت خانواده و جوانی جمعیت» و روز هفتم «سلامت خانواده، غذای سالم و ورزش همگانی» نامگذاری شده است.

همه افراد در شکل گیری سلامت مسئولیت فردی و اجتماعی دارند

در همین خصوص فرشید رضایی سرپرست دفتر آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری انا در رابطه با هفته ملی سلامت اظهار کرد: مفاهیم بنیادین سلامت بر اساس اولویت‌های ملی در هفته سلامت تبیین می‌شود. در همین جهت مردم، سازمان‌های مختلف کشور و وزارت بهداشت که در شکل‌گیری سلامت نقش دارند در جریان اولویت‌های سلامت قرار گرفته و گفتمان سازی شکل می‌گیرد. روز اول این هفته به نام سلامت خانواده حق و مسئولیت همگانی شکل گرفته است. سلامتی نه تنها حق آحاد ملت است بلکه تک تک افراد در شکل گیری آن مسئولیت فردی و اجتماعی دارند.

وی ادامه داد: برنامه‌های سلامت خانواده و نظام ارجا به عنوان جدید‌ترین برنامه وزارت بهداشت تعریف شده است که در راستای برقراری عدالت و دسترسی همگانی به خدمات با کیفیت سلامت بدون دغدغه‌های مالی به ویژه در کلان شهر‌ها است.

مردم در برابر چالش‌های سلامت تنها نیستند

سرپرست دفتر آموزش و ارتقا سلامت وزارت بهداشت افزود: در این برنامه پزشکان به بیمار نگاه فوق تخصصی نداشته بلکه از یک بعد جامع و کاملی از ابعاد مختلف سلامت نگاه می‌کنند. هرفردی دارای یک مراقب سلامت خواهد شد و پزشک خانواده او را تحت پوشش خدمات قرار می‍‌دهد. به عبارت دیگر مردم در برابر چالش‌های سلامت تنها نیستند.

رضایی مطرح کرد: نگاه برنامه سلامت خانواده نگاه صرفا درمان نگر و بالینی نیست بلکه نگاهی به سبک زندگی سالم، سواد سلامت، توانمند‌سازی مردم، ایجاد سلامتی در بدن و نگاه پیشگیرانه است.

وی گفت: در شکل گیری سلامت، نقش مردم از درون خانواده تا محل کار و زندگی روزانه آنها در شکل گیری سلامت که هم سلامت جسمی و هم سلامت ذهنی است تاثیر دارد. معقوله فرهنگ سلامت، موضوع دیگری است که به آن پرداخته می‌شود و فرهنگ سلامت به عنوان لایه‌ای از جامعه در همه ابعاد سلامت تاثیر گذار است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مسوولان دماوند در امر جمع آوری سگ های بلاصاحب بیشتر تلاش کنند
  • اعلام برنامه‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان پیشوا
  • تجلیل از کارکنان آزمایشگاه مرکز بهداشت مهریز
  • افزایش حق‌الزحمه کار دانشجویی
  • همه افراد در شکل گیری سلامت مسئولیت فردی و اجتماعی دارند
  • افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویی
  • افزایش ۵۰ درصدی حق‌الزحمه کار دانشجویان پرستاری
  • مراکز دانشگاهی تجمیع می شوند/ ضعف نظام آموزشی
  • ۲۷ میلیون نفر تا پایان سال زیر پوشش سلامت خانواده قرار می‌گیرند
  • کارشناسان بهداشت محیط در صیانت از سلامت جامعه