Web Analytics Made Easy - Statcounter

یزد - ایرنا - معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری یزد گفت: بانک های استان در اجرای مصوبه هیأت وزیران درباره بخشودگی سود و امهال وام کشاورزان خسارت‌دیده ، وحدت رویه و شیوه عمل واحد داشته باشند.

به گزارش روز سه شنبه اداره کل روابط عمومی استانداری یزد، علی زنی وند در نشست هماهنگی نحوه اجرای مصوبه هیئت وزیران در خصوص بخشودگی سود و امهال وام کشاورزان خسارت‌دیده گفت: اقدامات خوبی در ارائه تسهیلات از سوی بانک‌ها صورت گرفت ولی پرداخت وام به کشاورزان یزد باید به موقع باشد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با تأکید بر اینکه یکی از اولویت بانک های استان حمایت از بخش کشاورزی است ، افزود: متاسفانه کمبود بارندگی و خشکسالی های پی در پی ، تاثیر زیادی در کاهش تولید محصولات کشاورزی دارد.
** شناسایی افراد سودجو از تسهیلات کشاورزی ضروری است
معاون استانداری یزد با اشاره به شرایط ویژه کشور خاطرنشان کرد: ضروری است ، مشمولان واجد بهره‌مندی از امهال تسهیلات از افراد سودجو متمایز شوند و کسانی که می‌خواهند به اسم دریافت وام سودجویی کرده و به اقتصاد کشور ‌آسیب وارد کنند شناسایی و با آن‌ها برخورد قانونی شود.
زینی وند تأکید کرد: اداره کل مدیریت بحران استانداری یزد میزان خسارت شهرستان‌های استان در بخش کشاورزی ناشی از خشکسالی ها را به‌صورت دقیق به معاونت هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری گزارش دهد.
در این نشست مدیران عامل بانک‌ها گزارشی از پرداخت تسهیلات به کشاورزان خسارت‌دیده ارائه کردند و در رابطه با نحوه اجرای مصوبه هیات وزیران در خصوص بخشودگی سود و امهال تسهیلات کشاورزان خسارت‌دیده در استان، نقطه نظرات خود را بیان کردند.
اراضی قابل کشاورزی استان یزد 170 هزار هکتار است که به علت کمبود آب و تداوم 2دهه خشکسالی، 116 هزار هکتار آن به کشت انواع محصول زراعی و باغی اختصاص دارد.
1968/ 2047

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد تسهيلات كشاورزي بانك ها استان يزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۷۷۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت 55 هزار میلیارد ریال تسهیلات غیرحضوری ازطریق سامانه «آسان» بانک کشاورزی

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، کلیه مراحل دریافت تسهیلات شامل ثبت درخواست، ارائه تضامین، بارگذاری مدارک، اعتبار سنجی و تایید و پرداخت نهایی از طریق سامانه «آسان» بانک کشاورزی و به صورت غیرحضوری قابل انجام است.

شایان ذکر است در مرحله اول راه اندازی سامانه «آسان»، امکان پرداخت تسهیلات قرض الحسنه ازدواج و فرزندآوری توسط این سامانه میسر شد و درحال حاضر پرداخت سایر تسهیلات نیز توسط سامانه «آسان» امکانپذیر شده است.

بر اساس این گزارش، محاسبه میانگین حساب، بررسی مجوزها، استعلام های آنلاین از سامانه سمات، ثبت احوال، ثبت اسناد، سپاد و ... مراحل معرفی ضامن و تکمیل مدارک ضامن، مدیریت اسناد وبارگذاری مدارک، امکان مکاتبه و تبادل پیغام متنی با شعبه و قابلیت اتصال به همراه بانک کشاورزی، از جمله امکانات سامانه آسان بانک کشاورزی در فاز نخست اجرای آن است و به زودی امکانات جدیدی از جمله ثبت امضای دیجیتال، ثبت وثیقه، استفاده از امکانات چک و سفته و ... نیز به سامانه «آسان» افزوده می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۴۶ هزار میلیارد ریال تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک کشاورزی در سال ۱۴۰۲
  • خسارت میلیاردی سیل به بخش کشاورزی سیستان‌وبلوچستان
  • بخشودگی ۴۱۰ میلیارد ریال سود تسهیلات بانک کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • خسارت ۲۱ هزار میلیارد ریالی سیلاب به بخش کشاورزی سیستان و بلوچستان
  • پرداخت ۵۵ هزار میلیارد ریال تسهیلات غیرحضوری ازطریق سامانه «آسان» بانک کشاورزی
  • خسارت ۲۱۰۰ میلیاردی سیلاب بلوچستان به بخش کشاورزی
  • سیلاب و باران ۲ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال به کشاورزی قصرقند خسارت زد
  • پرداخت 55 هزار میلیارد ریال تسهیلات غیرحضوری ازطریق سامانه «آسان» بانک کشاورزی
  • افزایش تولید در واحد سطح با بذور اصلاح شده گندم
  • ۳۰۰ هزار تراکتور باید نوسازی شود