Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا به نقل از استریت تایمز؛ نتایج تحقیقات موسسه مطالعات سیاستگذاری در سنگاپور نشان می‌دهد مردم این کشور در صورت ارتکاب حملات تروریستی توسط یک فرد مسلمان، نسبت به زمانی که یک بودایی یا مسیحی یا هندو مرتکب چنین عملی شود، واکنش تندتری نشان می‌دهند.

در این تحقیق که در سال 2017 با شرکت  2000 نفر از شهروندان این کشور انجام شد، مشخص گردید که احتمال این که افراد سالمند یا کم درآمد این کشور در چنین شرایطی نسبت به مسلمانان احساس همدلی و پذیرش داشته باشند کمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با این حال، افراد غیرمسلمان که تعاملات بیشتری با افرادی از نژادهای مختلف دارند به احتمال بیشتر پس از یک حمله تروریستی با مسلمانان اعلام همبستگی می‌کنند که این امر نشان دهنده اهمیت تعاملات اجتماعی در درک درست از پیروان ادیان و نژادهای مختلف است.
از شرکت‌کنندگان در این تحقیق پرسیده شد که فرض کنند گزارشی خبری درباه انفجار یک بمب در یک شبکه تلویزیونی نشان داده می‌شود که بر اساس آن 15 نفر کشته و 40 نفر زخمی شدند ؛مقامات، هویت مجرمان را در چهار سناریوی مختلف مسلمان، بودایی، مسیحی و  هندو اعلام می‌کنند.
48 درصد از پاسخ دهندگان اعلام کردند در صورتی که یک گروه اسلامی مرتکب چنین حمله‌ای بشود به افراد مسلمانی که در اطراف آنها تردد می‌کنند، مشکوک می‌شوند. این رقم در مورد بوداییان  و هندوها 40 درصد و برای مجرمین احتمالی مسیحی 35 درصد اعلام شده است.
احتمال بیشتری وجود دارد که  افراد با تحصیلات پایین یا افراد کم درآمد پس از یک حمله تروریستی اعتماد و پذیرش کمتری از خود نشان دهند. ممکن است علت آن باشد که این افراد معمولا تعاملات چندفرهنگی یا بین نژادی کمتری دارند.
از پاسخ‌دهندگان پرسیده شد که پس از افتادن کیف جیبی آنها در یک فروشگاه بزرگ، پیروان کدام یک از ادیان فوق احتمال بیشتری دارد که آن را به آنها بازگردانند. اکثریت پاسخ‌دهندگان چینی گفتند که نمی‌توانند به هندی‌ها و مالایی‌ها اطمینان کنند که آن کیف را برمی‌گردانند و به یک چینی بیشتر اطمینان دارند.
در حالی که افراد غیر مسلمان که روابط بین قومی مانند دوستی یا تجربیات مشترک فرهنگی بیشتری در دو سال گذشته داشتند پس از یک حمله توسط یک گروه اسلامی، تمایلات اسلام هراسی کمتری را اعلام کردند.
محققان اعلام کردند که این نتایج نشان می‌دهد تلاش برای تقویت درک متقابل و همگرایی بین اقوام و ادیان مختلف در سنگاپور از طریق انجام مراسم و آیین‌ها در جوامع محلی، مدارس و دیگر سازمان‌ها باید ادامه یابد.
دکتر متیوز مدیر این تحقیق می‌گوید: در هر حال این تحقیق نشان می‌دهد که در شرایط کنونی که اوضاع آرام است در انسجام اجتماعی ما شکاف‌هایی وجود دارد.
 انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا سنگاپور مالایی تعصب تروریسم قرآ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۷۸۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف

این‌که چقدر افراد یک جامعه به یکدیگر اعتماد دارند و چقدر به دولت و سیاستمداران اعتماد می‌کنند، باعث شکل‌گیری تعریفی به نام سرمایه اجتماعی است؛ شاخصی که در بزنگاه‌های مهم اجتماعی و سیاسی می‌تواند برای یک کشور راهگشا باشد. اگر نخواهیم با مصداق‌های سیاسی به تشریح اهمیت این شاخص بپردازیم، می‌توان به فراگیری کرونا در ایران اشاره کرد؛ فراگیری بیماری‌ای که کنترل و مهار آن تنیدگی مهمی با سرمایه اجتماعی داشت. شاید به‌دلیل میزان اهمیت مراقبت‌های بهداشتی بود که راه‌حل این چالش پزشکی را می‌بایست در اعتماد عمومی جست‌وجو می‌کردیم. اتفاقی که البته در مقایسه با دیگر کشورها وضعیت ایران را بهتر نشان می‌داد. اعتماد عمومی یعنی انتظار مردم از دریافت پاسخ مثبت به خواسته‌های‌شان از طریق متولیان امور. البته حداقل داده‌های آماری استخراج‌شده از پژوهش‌های صورت‌گرفته نشان می‌دهد این شاخص رو به کاهش است اما در این میان جامعه ایرانی به چه کسانی همچنان اعتماد دارد و ازچه قشروگروهی سلب اعتماد کرده است؟ نکته مهم در میانه نتایج این آمارها این است که بدانیم صرف خوانش داده‌های آماری نمی‌توان به نتیجه درستی رسید و گاه خروجی این داده‌های بدون تحلیل می‌تواند گمراه‌کننده باشد. نتایج آخرین پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان درسال۱۴۰۲نشان می‌دهد که با وجود کاهش سرمایه اجتماعی، همچنان پزشکان، معلمان واستادان دانشگاه اقشار مورد اعتماد در جامعه هستند. با این حال درصد اعتماد «زیاد یا خیلی‌زیاد» به این اقشار نیز حدود۵۰درصد بوده است. همچنین، نتایج این پیمایش نشان می‌دهد با وجود آن‌که درسال۱۳۹۴اعتماد «زیاد یا خیلی زیاد»به هنرمندان و چهره‌های رسانه‌ای حدود ۵۴ درصد بوده، درسال ۱۴۰۲، اعتماد «زیاد یا خیلی زیاد» به سلبریتی‌ها و چهره‌های رسانه‌ای حدود ۱۷درصد گزارش شده است. رد و نشان چرایی افول اعتمادنزد این افراد رامی‌توان درعملکردآنها طی چند سال اخیر درجامعه ایرانی جست‌وجو کرد. البته نکته جالب توجه این است که درمیان سایر اقشار نه‌فقط اعتماد به کسبه و بازاریان کاهش نداشته بلکه چند درصد افزایش داشته است.

دیگر خبرها

  • تغییر اعتماد جامعه به اقشار مختلف
  • آشنایی با یک تاثیر منفی کم خوابی
  • با سوپر غذای تقویت‌کننده مغز آشنا شوید
  • سفر رئیس جمهور به پاکستان ثبات، امنیت و منافع متقابل را تقویت می‌کند
  • امضای سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان زمینه‌ساز ارتقاء روابط خواهد بود
  • ضرورت رسیدگی به پرونده‌ها در کمترین زمان
  • چرا اسرائیل عمدا پاسخ ایران را کم اهمیت نشان می‌دهد
  • ساعات کار طولانی در جوانی احتمال افسردگی و بیماری در میانسالی را افزایش می‌دهد
  • نگاه ایران و پاکستان در شناخت و بهره‌گیری از منافع متقابل مشترک است
  • تقویت گروه‌های سرود بچه‌های مسجد در استان اردبیل