Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-04-25@21:50:48 GMT

جزئیات قیمت خرده‌فروشی کالاهای اساسی

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۸۱۲۹۲

جزئیات قیمت خرده‌فروشی کالاهای اساسی

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از مهر، گزارش‌های رسمی بانک مرکزی نشان می‌دهد، قیمت خرده‌فروشی لبنیات در هفته منتهی به سی‌ام شهریورماه نسبت به هفته مشابه سال قبل ۳۹ درصد، تخم مرغ ۶۹.۷ درصد، برنج ۱۴.۲ درصد، حبوب ۴.۶ درصد، میوه‌های تازه ۶۳.۲ درصد، سبزی‌های تازه ۴۴.۴ درصد، گوشت قرمز ۴۶ درصد، گوشت مرغ ۲۱.۶ درصد، قند و شکر ۳۰.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۱ درصد، چای ۲۳.۲ درصد و روغن نباتی ۱۴.۷ درصد رشد داشتدر هفته منتهی به سی‌ام شهریور را اعلام کرد که طی آن قیمت ۷ گروه نسبت به هفته قبل از آن افزایش و سه گروه کاهش یافت.

بر این اساس، در هفته منتهی به سی‌ام شهریور ماه نرخ لبنیات ۰.۴ درصد، برنج ۱.۴ درصد، حبوب ۰.۳ درصد، سبزی‌های تازه ۴.۸ درصد، قندو شکر ۰.۴ درصد، چای ۰.۴ درصد و روغن نباتی ۳.۳ درصد نسبت به هفته قبل از آن افزایش و نرخ میوه‌های تازه ۰.۴ درصد، گوشت قرمز ۰.۶ درصد و گوشت مرغ ۶.۳ درصد کاهش یافت. قیمت تخم مرغ نیز ثابت ماند.

لبنیات و تخم مرغ

در هفته مورد گزارش در گروه لبنیات قیمت ماست غیرپاستوریزه نسبت به هفته قبل معادل ۱.۲ درصد و پنیر پاستوریزه ۱.۸ درصد افزایش داشت و بهای سایر اقلام این گروه بدون تغییر بود. قیمت تخم مرغ ثابت بود و شانه‌ای ۱۳۸ هزار تا ۲۲۰ هزار ریال فروش می‌رفت.

برنج و حبوب

در این هفته در گروه برنج، بهای برنج وارداتی غیرتایلندی معادل ۰.۷ درصد و برنج داخله درجه یک ۱.۶ درصد افزایش ولی قیمت برنج داخله درجه دو ۰.۳ درصد کاهش یافت. در گروه حبوب بهای عدس بدون تغییر بود. قیمت لوبیا چیتی معادل ۰.۴ درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام بین ۰.۳ درصد تا ۳.۱ درصد افزایش داشت.

میوه‌ها و سبزی‌های تازه

در هفته مورد بررسی، در میادین زیر نظر شهرداری پرتقال درجه یک، نارنگی و انار عرضه نمی‌شد و سیب قرمز، سیب زرد و طالبی عرضه کمی داشت. سایر اقلام میوه و سبزی تازه که تعـدادی از آنها از نظر کیفی در مقایسه با سایر میوه‌فروشی‌ها متفاوت بودند، به نرخ مصوب سازمان میادین میوه و تره‌بار عرضه می‌شد. میوه‌فروشی‌های سطح شهر اقلام میوه و سبزی تازه را عرضه می‌کردند که در گروه میوه‌های تازه قیمت سیب گلاب معادل ۲.۱ درصد، پرتقال درجه یک ۴ درصد و خربزه ۳.۷ درصد افزایش ولی بهای سایر اقلام بین ۰.۱ درصد تا ۱۰.۷ درصد کاهش یافت. در گروه سبزی‌های تازه قیمت بادنجان معادل ۲ درصد و لوبیاسبز ۳.۶ درصد کاهش ولی بهای سایر اقلام بین ۱.۹ درصد تا ۱۵.۶ درصد افزایش داشت.

گوشت قرمز و گوشت مرغ

در هفته مورد گزارش قیمت گوشت گوسفند معادل ۲ درصد و گوشت مرغ ۶.۳ درصد کاهش ولی بهای گوشت تازه گاو و گوساله ۴.۴ درصد افزایش یافت.

قند، شکر، چای و روغن نباتی

در این هفته قیمت قند معادل ۰.۵ درصد، شکر ۰.۲ درصد، چای خارجی ۰.۴ درصد، روغن نباتی جامد ۶.۲ درصد و روغن نباتی مایع ۲.۲ درصد افزایش داشت.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: کالاهای اساسی قیمت خرده فروشی بانک مرکزی ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۱۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو

به گزارش قدس آنلاین، میزان ارز تامین شده برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در سال ۱۴۰۱ حدود سه میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار بود که این رقم از ابتدای فروردین تا پایان اسفند ۱۴۰۲ به بیش از چهار میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار رسید.

تامین ارز سال ۱۴۰۲ بانک مرکزی برای واردات دارو و تجهیزات پزشکی در مقایسه با سال گذشته آن از رشد ۲۶ درصدی برخوردار بوده است.

بر اساس این گزارش، بانک مرکزی از ابتدای فروردین تا دیروز (سوم اردیبهشت ۱۴۰۳) نیز بیش از سه میلیارد و ۱۴۳ میلیون دلار ارز برای چهار گروه کالاهای اساسی و دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین کرده است.

کالاهای تجاری و بازرگانی با یک میلیارد و ۸۵۴ میلیون دلار بیشترین حجم را با میانگین نرخ ۴۱ هزار تومان به خود اختصاص داده است. 

کالاهای اساسی و دارو با ۶۳۶ میلیون دلار در رتبه بعدی قرار دارد؛ ۵۶۱ میلیون دلار از این گروه به کالاهای اساسی و کشاورزی شامل گندم، دانه های روغنی و نهاده های دامی و ۷۵ میلیون دلار دیگر نیز به دارو، مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی تخصیص داده شد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • متوسط قیمت کالاهای خوراکی منتخب در مناطق شهری کشور اعلام شد
  • تشدید گشت های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران
  • ۱۶ میلیارد تومان حراج خرده فروشی سازمان اموال تملیکی استان تهران ثبت شد
  • قیمت گوشت بوقلمون در میادین و بازارهای میوه و تره بار
  • چای از فهرست کالاهای مشمول افزایش مالیات یک درصدی حذف شود
  • چای از لیست کالاهای مشمول مالیات یک درصدی حذف شد
  • فیلم/ بهادری جهرمی: افزایش قیمت بدون مبنا گران فروشی است
  • تامین ۶۳۶ میلیون دلار برای واردات کالاهای اساسی و دارو
  • تحریم‌های جدید اروپا تأثیری بر تجارت خارجی ایران نخواهد داشت/ افزایش قیمت کالاهای اساسی گران‌فروشی است
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول