Web Analytics Made Easy - Statcounter

ذبیح‌الله پورشیب، دارنده نشان برنز کاراته بازی‌های آسیایی گفت: از ۵ تورنمنت اخیر موفق به کسب ۴ مدال شدم و کسانی که ورزش حرفه‌ای انجام داده باشند می‌دانند کسب مدال در ۹۰ درصد تورنمنت‌ها کار هرکسی نیست. ۰۴ مهر ۱۳۹۷ - ۰۰:۱۵ ورزشی رزمی نظرات

به گزارش خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، ذبیح‌الله پورشیب کاپیتان تیم ملی کاراته در حالی در بازی‌های آسیایی 2018 با کسب مدال برنز به دومین مدال خود در بازی‌های آسیایی دست یافت که طبق گفته اکثر کارشناسان حق او در دیدار نیمه‌نهایی این مسابقات مقابل " احمد مسفر" کویتی ضایع و ناداوری مانع از حضور او در دیدار نهایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پورشیب که به دنبال دومین مدال طلای خود در بازی‌های آسیایی بود، بلافاصله بعد از این مسابقات همراه با دیگر ملی‌پوشان در مسابقات کاراته وان آلمان حاضر شد و با وجود خستگی به یک نشان برنز دیگر دست یافت.

کاپیتان تیم ملی کاراته در گفت‌و‌گو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص اتفاقات بازی‌های آسیایی، عدم توجه مسئولان ورزش ایلام و کسب نشان برنز کاراته وان آلمان به صحبت پرداخت که در زیر می‌خوانید:

تسنیم: ابتدا در خصوص بازی‌های آسیایی 2018 اندونزی و اتفاقات آن مسابقات صحبت کن.

باید خدا را بابت کسب مدال در بازی‌های آسیایی شکر کنم. بازی‌های آسیایی 2018 دومین حضور من در این رویداد بود و موفق شدم بعد از کسب نشان طلا در بازی‌های آسیایی گوانگژو در اندونزی به مدال برنز دست پیدا کنم. خدا را شکر تمام بچه‌های ایران نتایج خوبی را کسب کردند که باعث خوشحالی جامعه کاراته شد. من برای کسب مدال طلا در اندونزی حاضر شده بودم اما متاسفانه نشد که به این مدال برسم. نمی‌خواهم چیزی را توجیه کنم، اما همه خبرنگاران، مربیان و ورزشکاران ایرانی و خارجی که در سالن بودند، مشاهده کردند که در دیدار نیمه‌نهایی و مبارزه با حریف کویتی با رقم زدن بدترین شرایط، مدال طلا را از من گرفتند. بعد از این اتفاق نیز با وجودی که از روحیه و انگیزه پایین برخوردار بودم برای کسب مدال برنز تلاش کردم، چرا که مدال بازی‌های آسیایی ارزشمند است.

تسنیم: بعد از ناداوری در دیدار مقابل حریف کویتی که منجر به عدم حضور تو در دیدار فینال شد، چگونه خودت را برای حضور در دیدار رده‌بندی آماده کردی؟

کاراته‌کا کویتی انصافا حریف بدی نبود اما در مسابقات جهانی و لیگ‌های کاراته وان هیچ وقت حضور ندارد. در دیدار نیمه‌نهایی نیز با وجود برتری شرایط به نحوی رقم خورد که مسابقه با شکست من به پایان رسید. بعد از  بازی اصلا از لحاظ روحی خوب نبودم و این که به آن صورت شرایط شکست من را رقم زده بودند برایم سخت بود، اما  کادرفنی و بچه‌ها خیلی به من روحیه و انگیزه دادند که حداقل مدال برنز را از دست ندهم. خدا را شکر در دیدار رده‌بندی نیز به مدال برنز دست یافتم تا دست خالی به کشور بازنگردم.

تسنیم: با توجه به خستگی حضور در بازی‌های آسیایی اما در کاراته وان آلمان نیز به مدال دست پیدا کردی؟

حقیقتا بدنم از لحاظ آمادگی خیلی خوب بود. در 10 روزی که بین بازی‌های آسیایی و مسابقات کاراته وان آلمان  زمان بود، سعی کردم آمادگی‌ام را حفظ کنم، اما حضور در دو تورنمنت در فاصله زمانی 15 روزه باعث شد تا فشاری زیادی نیز به من وارد شود. حریفان اروپایی ما بسیار آماده در این مسابقات حاضر شده بودند و من با وجود خستگی مجددا برای این مسابقات وزن کم کردم که فشار زیادی را متحمل شدم. با وجود این شرایط تا قبل از دیدار نیمه‌نهایی بسیار خوب کار کردم و رقبای خوبی را شکست دادم اما واقعا در دیدار نیمه‌نهایی از لحاظ بدنی خسته بودم. در فاصله 15 دقیقه، به دلیل شرایط جدول مسابقات سه مسابقه برگزار کردم که این شرایط برای من که وزن کم کرده بودم خیلی سخت بود اما حریف من به دلیل برگزاری مسابقات خود در تاتامی دیگر با یک ساعت استراحت در مقابل من حاضر شد و همین موضع باعث شد تا او سرحال‌تر باشد.

تسنیم: رقیبانت در این مسابقات چگونه بودند؟

من در آلمان حریفان خوبی را تا قبل از دیدار نیمه‌نهایی شکست دادم. حریفانی که قهرمانی جهان و قهرمانی مسابقات کاراته وان را در کارنامه خود داشتند و در جایگاه سوم تا پنجم رنکینگ هستند. همچنین مقابل مهدی خدابخشی یکی از جوانان خوب کاراته ایران به پیروزی رسیدم. در دیدار رده‌بندی نیز مقابل "آکتاش" ترکیه‌ای که رنکینگ دوم جهان را در اختیار دارد به برتری دست یافتم تا یک مدال دیگر را برای کشور عزیزم کسب کنم و از طرفی روند کسب مدال خود در تمامی مسابقات اخیر را ادامه بدهم.

تسنیم: چه برنامه‌ای برای تداوم روند کسب مدال خود در مسابقات آینده داری؟

من در 5 تورنمنتی اخیری که شرکت کردم موفق شدم در 4 تورنمنت به مدال دست پیدا کنم و در یک تورنمنت نیز در دیدار رده‌بندی مغلوب شدم تا در جایگاه پنجم قرار بگیرم. از طرفی نباید فراموش کنیم این تورنمنت‌ها، مسابقات بسیار سخت و مهمی مانند لیگ‌های جهانی و بازی‌های آسیایی بوده است و حریفان بسیار قدرتمندی نیز در آن حضور داشتند. همچنین در بخش کومیته تیمی نیز در مسابقات قهرمانی آسیا به مقام قهرمانی دست یافتیم. خدا را شکر توانستم شرایط خود را از لحاظ آمادگی جسمانی و روحی و روانی حفظ کنم تا در تمام مسابقات ابتدا برای مدال طلا تلاش کنم و در شرایط غیر از این نیز حداقل سکوی قهرمانی خود را حفظ کنم.

تسنیم: به نظر می‌رسد برای حفظ و تداوم روند کسب مدال سختی‌های زیادی را متحمل شدی.

واقعا حضور در مسابقات و کسب مدال اصلا کار راحتی نیست. برخی فکر می‌کنند کاراته‌کاها وقتی در چند تورنمنت پشت سر هم مدال کسب می‌کنند، به خاطر رقبای ضعیف و کار راحت آنها است، اما  اصلا اینگونه نیست و ما برای کسب هر مدال ماه‌های زیادی سختی را پشت سر می‌گذاریم و از همه چیز خود گذشت می‌کنیم تا به مدال برسم. کسانی که ورزش حرفه‌ای انجام داده باشند می‌دانند کسب مدال در 90 درصد تورنمنت‌ها واقعا کار بسیار سختی است و این اتفاق نیز کار هر کسی نیست. نباید فراموش کنیم قهرمان خوب دنیا نیز از حضور در چند مرحله مسابقه به یک یا دو مدال دست پیدا کنند و در چند مرحله نیز دست خالی باز می‌گردند. خدا را شکر کاراته‌کاهای ایرانی در سالیان اخیر توانستند قدرت خود را حفظ کنند که این نشان دهنده قدرت کاراته ایران و قابل احترام بودن آن است. بچه‌های ایرانی با کمترین امکانات به سختی تلاش می‌کنند تا از نام و پرچم ایران دفاع کنند.

تسنیم: بعد از پایان بازی‌های آسیایی شاهد تقدیر استان‌های مختلف از نمایندگان مدال‌آور شهر خود بودیم. مسئولان استان ایلام برنامه‌ای برای تقدیر از تو داشتند؟

من هم شنیدم خیلی از استان‌ها از قهرمانان خود تجلیل کردند اما متاسفانه استانداری، شهرداری، شورای شهر و اداره کل ورزش و جوانان استان ایلام هیچ تجلیل و تقدیری از من نداشتند. همه از من توقع دارند و عنوان می‌کنند چرا رنگ مدال من به جای برنز به طلا تبدیل نشده اما هیچ کسی نمی‌گوید پورشیب 14 سال مداوم در حال کسب مدال برای ایران و استان ایلام است. برای مسابقه دادن هیچ وقت انگیزه‌ام کم نمی‌شود اما تا الان مسئولان استان ایلام آنقدر به من کم لطفی و بی‌مهری داشتند که نمی‌توانم حتی اسم آنها را بیاورم. در این سال‌ها مسئولان این استان هیچ کاری برای من نکردند.

تسنیم: و به عنوان سوال پایانی نیز در خصوص شرایط تیم ملی کاراته برای مسابقات جهانی اسپانیا صحبت کن؟

تیم بسیار خوبی داریم و از راس کادرفنی تا تمامی اوزان همه برای بهترین نتیجه تلاش می‌کنند. در کنار این موضوع توانایی کسب خوشرنگ‌ترین مدال در تمامی اوزان و تکرار عنوان قهرمانی دو دوره گذشته در کومیته تیمی را نیز داریم. تک‌تک بچه‌های ما پتانسیل کسب بهترین مدال در مسابقات جهانی اسپانیا را دارند.

انتهای پیام/

R1434/P1015135/S3,30/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۳۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رنگرز: توقع از کشتی‌ در المپیک باید همان یک نشان طلا باشد/ از ابتدا هم اولویت و هدفگذاری ما صرفاً کسب ۶ سهمیه نبوده

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی گفت: توقع از کشتی‌گیران ما در المپیک باید یک نشان طلا باشد، اما به منزله آن نیست که قهرمانان ما تلاش وافر نداشته باشند.

حسن رنگرز در پاسخ به اینکه برای اولین بار تیم ملی کشتی فرنگی با سهمیه کامل راهی المپیک شده، اظهار داشت: خوشحالم کشتی فرنگی به شایستگی توانست ۶ سهمیه باقی مانده المپیک را کسب کند تا با یک انسجام تیمی و بدون دغدغه بتواند با یک برنامه منسجم، مسیر ناهموار و سخت آماده‌سازی را پشت سر بگذارد.

وی ادامه داد: الان هم حرف چند ماه گذشته را تکرار می‌کنم؛ از ابتدا هم اولویت و هدفگذاری ما صرفاً کسب ۶ سهمیه نبوده. کما اینکه در المپیک هم اگر شما با ۱۰۰ ورزشکار شرکت کنید، خیلی به تعداد و کمیت امتیاز نمی‌دهند و کیفیت نتیجه‌ها و به طور مشخص رنگ مدال‌ها نگاه ویژه‌ای می‌شود. امیدوارم بتوانیم بهترین نتایج و رنگ‌ها را برای مسابقات المپیک رقم بزنیم.

سرمربی تیم ملی کشتی در خصوص پیش‌بینی برای المپیک پاریس گفت: چرخه انتخابی تیم ملی کاملاً مشخص است. در ۶۰ و ۶۷ کیلوگرم یک مسیر‌هایی برای ارزیابی فنی کشتی‌گیران تعریف شده و مشخص شد که ۴ کشتی‌گیر در وزن‌های ۶۰ و ۶۷ کیلو در تورنمنت رنکینگ مجارستان شرکت کنند تا ارزیابی نهایی برای حضور در المپیک انجام شود.

رنگرز در خصوص کشتی‌گیرانی مثل اسماعیلی و گرایی گفت: قطعاً رقابت‌ها بسیار حساس خواهند بود. ما ۲ ارزیابی در چرخه انتخابی تیم ملی تعریف کردیم. بخشی از ارزیابی‌ها، نه فقط در خصوص این ۲ وزن، ارزیابی‌های داخلی است و رقابت‌های قهرمانی کشور را شامل می‌شود. صرفاً قهرمانی کشور به منزله پوشیدن پیراهن تیم ملی نیست. کشتی‌گیر باید در رقابت‌های بین‌المللی نیز نشان دهد که می‌تواند کسب افتخار کند؛ لذا ارزیابی‌های داخلی و کلی مکمل همدیگر هستند.

وی در خصوص صحبت‌های دبیر که باید انتظارات از بچه‌ها بالا نرود، ادامه داد: منهای رقابت‌های ۲۰۱۲ لندن، در همه ادوار اگر یک مقایسه تطبیقی انجام دهیم، کاروان کشتی ایران سهم خود را به منزله یک نشان طلا، ادا کرده است. الان حالا به هر دلیلی بخواهیم فشار را روی کشتی بیش از فضای متعارف خودش تحمیل کنیم و بار اضافه روی دوش کشتی‌گیران بگذاریم، به نظرم می‌رسد که قطع به یقین کمک کننده نخواهد بود بلکه بازدارنده است.

رنگرز گفت: صحبت‌های دبیر را ۱۰۰ درصد درست می‌دانم. توقع از کشتی‌گیران ما باید یک نشان طلا باشد. این به منزله نیست که قهرمانان ایران تلاش وافر نداشته باشند، ولی آن چیزی که باید مطالبه قرار گیرد، به زعم بنده یک مدال طلاست.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در رابطه با اینکه رفتن گرایی و کاویانی‌نژاد قطعی شد و باید با مختاری طور دیگری رفتار می‌شد، گفت: کادر فنی با هماهنگی فدراسیون کشتی بر مبنای چرخه انتخابی تیم ملی با توجه به مصلحت ملی و زمان کوتاهی که وجود داشت، عملاً مصوبه را اعلام کرد و در خصوص ۷۷ کیلوگرم نیز طبق مصوبه اتفاق افتاد. به همه کشتی‌گیران شانس حضور دادیم، اما ارزیابی بر مبنای این بوده که برخی از بچه‌ها در رقابت‌های داخلی شرکت کنند، بخشی در رقابت‌های خارجی.

رنگرز در خصوص اینکه شب گذشته امین میرزازاده آقای ورزش ایران شد، گفت: از دوستان تقدیر و تشکر می‌کنم، زیرا برنامه خوبی تدارک دیدند. فدراسیون کشتی با توجه به عملکردش در حوزه مدال آوری و ساخت‌وساز به عنوان فدراسیون برتر شناخته شده است.

وی ادامه داد: در خصوص امین میرزازاده هم توقع غیر از این نبوده؛ ۲ نشان طلا در آسیا، یک نشان طلا در بازی‌های آسیایی و یک نشان طلا در مسابقات قهرمانی جهان آقایی ورزش کشور برازنده امین میرزازاده است. قطعاً یک نشان زیبا در المپیک در کارنامه‌اش خالی است که آن هم قطع به یقین بدست خواهد آمد.

سرمربی تیم ملی کشتی فرنگی در خصوص سطح مسابقات جام تختی گفت: یکی از تورنمنت‌های ریشه‌دار و باسابقه ماست. تلاش ما باید معطوف به این باشد که در بهترین سطح برگزار شود. امسال تحت تاثیر مسابقات سهمیه قرار گرفته و خیلی از تورنمنت‌های دنیا نیز با کیفیت و مشابه رقابت‌های جام تختی برگزار می‌شود. برای ما یک میدان جدید است. هم برای ۴ وزن غیر المپیکی داشته‌هایمان را یک ارزیابی فنی جدید داشته باشیم و هم برای تیم ملی امید از درون این مسابقات نفرات برتر را انتخاب کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دختر کاراته کا قمی بر سکوی قهرمانی کشور قرار گرفت
  • رنگرز: توقع از کشتی‌ در المپیک باید همان یک نشان طلا باشد/ از ابتدا هم اولویت و هدفگذاری ما صرفاً کسب ۶ سهمیه نبوده
  • شماره یک و دو دنیا برای PSG بازی می‌کنند
  • رنگرز: نباید برای مدال المپیک فشاری روی کشتی باشد/ کسب یک طلا نتیجه خوبی است
  • رنگرز: توقع کسب یک مدال طلا از کشتی گیران در المپیک را داشته باشیم
  • علیرضا فغانی یکی مثل کولینا برای آسیایی‌ها
  • رسولی: به اندازه فوتسالیست‌ها به ورزش‌های دیگر که پرچم ایران را بالا می‌برند توجه شود +فیلم
  • حسین رسولی: در رنکینگ المپیک از سهمیه دور می‌شوم
  • اظهارات سینر درباره عبور از نواک و شکست دادن نادال
  • درخشش کاراته‌کاهای کرمانی با پنج مدال