Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران – ايرنا – شبکه تلويزيوني فرانس24 در مورد سخنان رئيس جمهوري ايران در مجمع عمومي سازمان ملل گفت: برخلاف دونالد ترامپ رئيس جمهوري امريکا که تلاش کرد ايران را درحاشيه قرار دهد، حسن روحاني ايران را يک عضو مسئول جامعه جهاني نشان داد.

به گزارش ايرنا، `آرمن گورگن` (Armen GEORGIAN) سردبير ارشد بخش بين الملل فرانس24 اظهار کرد، آمريکاست که با خروج از توافق هسته اي 2015 در انزوا قرار گرفته و از مسير اصلي خارج شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه سخنراني روحاني کلاسيک بود، افزود: سخنراني روحاني تند نبود، چرا که اين نخستين سخنراني وي (در مجمع عمومي سازمان ملل) نبود، اما در قبال اسرائيل محکم و استوار بود.
رئيس جمهوري ايران گفت: چنانچه مي خواهيد بار ديگر مذاکره کنيد، به ميز مذاکره اي که آنرا کنار (برهم زديد) گذاشتيد باز گرديد.
به گزارش ايرنا، رئيس جمهوري اسلامي ايران که براي شرکت در هفتاد وسومين نشست مجمع عمومي سازمان ملل به نيويورک سفر کرده است، سه شنبه شب به وقت تهران در سخنراني خود در اين مجمع، خطاب به امريکا گفت: ما هم معتقديم که در نهايت، راه بهتري جز گفت‌ و گو وجود ندارد اما گفت‌ وگو، دو سويه است و براساس برابري، عدالت و منزلت انسان‌ها و برمبناي قواعد و حقوق بين‌الملل. قطعنامه 2231شوراي امنيت سازمان ملل متحد، «ورق پاره» نيست. ما از شما دعوت مي‌کنيم که به قطعنامه 2231 بازگرديد؛ ما از شما دعوت مي‌کنيم که به ميز مذاکره‌اي که آن را برهم زديد، بازگرديد. اگر از برجام مي‌ترسيد و آن را کارنامه رقيبان سياسي خود در آمريکا مي‌دانيد، ما از شما دعوت مي‌کنيم به مصوبه شوراي امنيت بازگرديد. ما از شما دعوت مي‌کنيم که در نهادهاي بين‌المللي بمانيد.
اروپام *1302*شبس*1613*
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۳۶۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار مجارستان برای احتمال وقوع جنگ جهانی سوم

مجارستان هشدار داد چنانچه یکی از کشورهای هم پیمان در این ائتلاف نظامی مستقیما خود را درگیر جنگ اوکراین کند، آنگاه جهان شاهد وقوع یک جنگ جهانی جدید خواهد بود.

به گزارش مشرق، تارنمای هفته نامه آمریکایی «نیوزویک» با انتشار این خبر نوشت: «پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان در جریان مراسمی که توسط حزب حاکم «اتحاد مدنی فیدز-مجارستان» (Fidesz-Hungarian Civic Alliance) برگزار شد، نسبت به افزایش دخالت کشورهای عضو ناتو در جنگ روسیه و اوکراین هشدار داد.

وزیر امورخارجه مجارستان در باره این هشدار گفت: اگر تنها یک کشور اروپایی (عضو ناتو) هم درگیر این جنگ (اوکراین) شود، زمینه ساز خطر بروز جنگ جهانی می شود چراکه این کشور، قطعا یک کشور ناتو خواهد بود.

سیارتو افزود: اگر یکی از کشورهای عضو ناتو بطور مستقیم وارد درگیری با روسیه شود، پیامد آن بطور اجتناب ناپذیری یک جنگ جهانی جدید خواهد بود.

نیوزویک نوشت: ماده پنج پیمان ناتو تصریح می کند که حمله نظامی به یکی از اعضای ناتو به منزله حمله به تمامی کشورهای عضو آن تلقی می شود.

«پیتر سیارتو» وزیر امور خارجه مجارستان پیشتر در ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ خواستار پایان هر چه سریعتر جنگ در اوکراین شده بود که به گفته وی ممکن است به یک جنگ هسته‌ای تبدیل شود.

سیارتو با اشاره به وضعیت اوکراین یادآور شد که پس از شروع درگیری، «سیاستمداران غربی قول داده بودند که فقط کلاه و پتو در اختیار ارتش اوکراین قرار می دهند، اما بعدها سلاح، تانک، سیستم های پرتاب چندگانه و جنگنده در اختیار آنها قرار دادند و اکنون امانوئل مکرون رئیس جمهوری فرانسه رویای اعزام نیروهای زمینی به اوکراین را در سر می پروراند.»

وی افزود: متأسفانه، این جنون جنگ طلبانه غرب ابعاد جدیدی پیدا کرده و به جنون جنگ هسته ای تبدیل شده است. ما قبلاً اظهارات رئیس جمهوری فرانسه در مورد اعزام نیرو به اوکراین را شنیده ایم، علاوه بر این، آندری دودا رئیس جمهوری لهستان هم در مورد یک جنگ هسته ای بالقوه صحبت کرده است.

رئیس جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) عملیاتی نظامی که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد.

آمریکا و کشورهای غربی در پاسخ به این اقدام روسیه، تاکنون تحریم‌های گسترده‌ای را علیه مسکو اعمال و میلیاردها دلار تسلیحات و تجهیزات نظامی به کی‌یف ارسال کرده‌اند.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • حسینی: والیبال باید از جایگاه جهانی خود دفاع کند
  • یسی: «وعده صادق» از نقاط عطف اجماع‌ساز میان مردم بود/انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم
  • کمک جامعه بین‌المللی به بخش صحت افغانستان
  • چالش‌های بایدن و ترامپ در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری آمریکا
  • ترامپ سر به سر ایران خواهد گذاشت؟ /هشدار رسانه اصلاح طلب به دولت رئیسی درباره ۲ خطر در کمین ایران
  • آنچه دربارۀ دیکتاتوری گفتم جدی نبود- ترامپ
  • اسرائیل از مقاومت فلسطینیان خسته شده است/جنبش دانشجویی شکل گرفته،برخلاف تصور صهیونیسم جهانی است
  • ترامپ دولت بایدن را به «گشتاپو» تشبیه کرد
  • هشدار مجارستان برای احتمال وقوع جنگ جهانی سوم
  • واکنش مجمع جهانی بیداری اسلامی به سرکوب اعتراضات در دانشگاه‌های آمریکا