Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصر، سودان و اتیوپی در ارتباط با احداث سد النهضه بر روی رودخانه نیل گفتگو کردند.

خبرگزاری مهر: به نقل از آناتولی، وزرای آب و انرژی مصر، اتیوپی و سودان روز سه شنبه در آدیس آبابا پایتحت اتیوپی با هدف گفتگو پیرامون احداث سد و نیروگاه آبی النهضه بر رودخانه نیل دیدار و گفتگو کردند.

پیش از این سه کشور بصورت جداگانه با تشکیل تیم‌های کارشناسی سهم خود را پس از احداث سد بر رودخانه نیل مورد بررسی قرار داده بودند و حال این نخستین بار است که مصر، اتیوپی و سودان با هدف تعیین استراتژی مشترک در ارتباط با ساخت بزرگترین سد در قاره آفریقا دور هم جمع می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اتیوپی از سال ۲۰۱۱ پروژه ساخت سد بزرگ النهضه بر روی رود نیل را کلید زد. این سد در صورت تکمیل شدن، بزرگترین سد برق آبی قاره آفریقا خواهد بود، اما مصر بدلیل کاهش آبدهی نیل با آن مخالف است. در مقابل اتیوپی و سودان اعلام کرده‌اند که ساخت این سد که سرمایه‌گذاری‌های آن به چهار میلیارد دلار می‌رسد، هیچ تاثیری بر سهم مصر از رود نیل نخواهد گذاشت.

نگرانی‌های مصر در ارتباط با ساخت سد النهضه سبب شده است که این سه کشور تاکنون چند دور مذاکره بصورت دوجانبه درخصوص سد النهضه و پیامد‌های آن برگزار کنند، اما همچنان نتیجه مشخصی از این مذاکرات بدست نیامده آمده است و انتظار می‌رود برگزاری نخستین نشست مشترک سه کشور در مورد سد النهضه بتواند مواضع این سه همسایه آفریقایی را در مورد این سد به هم نزدیک کند.

منبع: فردا

کلیدواژه: گفتگوی مقامات مصر سد النهضه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۳۷۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا با تصویب معاهده اصفهان پایان یافت

به گزارش خبرنگار مهر، دومین اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD که به میزبانی اصفهان برگزار شده بود، با تصویب توافقنامه موسوم به معاهده اصفهان از سوی نمایندگان بیش از ۲۰ کشور حاضر در این اجلاس به کار خود پایان داد.

مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشورهای بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

کد خبر 6093476

دیگر خبرها

  • بدون خروج نیروهای پشتیبانی سریع ازمنطقه‌های اشغالی صلحی درکارنیست
  • ترکیه ده‌ها نفر را به ظن ارتباط با داعش دستگیر کرد
  • ویرانی، آوارگی و فاجعه؛ سودان یک سال پس از جنگ
  • گفتگوی رهبران قطر و مصر پیرامون شرایط غزه
  • گفتگوی سخنگوی دولت با یک دانشجو درباره پیشرفت‌های ایران + فیلم
  • پایان اجلاس اتاق‌های بازرگانی مجمع گفتگوی همکاری آسیا در اصفهان
  • دومین روز اجلاس مجمع گفتگوی همکاری‌های آسیایی + فیلم
  • اجلاس مجمع گفتگوی همکاری آسیا با تصویب معاهده اصفهان پایان یافت
  • تشدید اختلاف میان انگلیس و امارات بر سر سودان
  • نبرد دیپلماتیک میان سودان و امارات