Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-04@10:45:09 GMT

آب کردن چربی شکم و کاهش وزن با تغییر زمان تغذیه

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۸۳۷۶۲

آب کردن چربی شکم و کاهش وزن با تغییر زمان تغذیه


پس از وعده غذایی شام و هنگام تماشای تلویزیون نیز ممکن است اندکی احساس گرسنگی به سراغ شما آمده و از این رو پیش از خواب تنقلات مصرف کنید.

اما آیا تا به حال فکر کرده اید که یک بازه زمانی طولانی برای غذا خوردن در روز چیزی است که شما را از کاهش وزن باز می دارد و نمی گذارد به آن سطح از سلامت که مد نظر قرار داده اید دست یابید؟

آیا کوتاه کردن این بازه زمانی می تواند عامل کلیدی در تسریع روند کاهش وزن و در نهایت کسب تناسب اندام دلخواه شما باشد؟ مشخص شده است این امکان وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!





مدرک علمی موثر بودن زمانبندی محدود تغذیه
پژوهشگران دانشگاه سوری در انگلستان طی یک مطالعه به بررسی اثر تغییر زمان های وعده های غذایی بر میزان کالری مصرفی، ترکیب بدن و نشانگرهای خطر خونی برای دیابت و بیماری قلبی پرداختند.

آنها طی این مطالعه شرکت کنندگان را به دو گروه تقسیم کردند. برای 10 هفته، گروه نخست صبحانه خود را با تاخیر 90 دقیقه ای و شام را 90 دقیقه زودتر مصرف می کردند، در شرایطی که گروه دوم یا همان گروه کنترل وعده های غذایی را بر مبنای جدول زمانبدنی عادی مصرف می کردند.

این تنها تغییر صورت گرفته بود و نیازی نبود افراد حاضر در دو گروه یک رژیم غذایی سخت را دنبال کرده یا تغییری در غذاهای مصرفی عادی خود ایجاد کنند. در حقیقت، به شرکت کنندگان گفته شده بود که در مصرف غذاهای مختلف آزاد هستند و نیازی نیست هیچ رژیم غذایی خاصی را دنبال کنند.

با این وجود، افرادی که زمان وعده های غذایی آنها تغییر کرده بود نسبت به آنهایی که وعده های غذایی را بر مبنای زمانبندی عادی مصرف می کردند، به طور میانگین دو برابر چربی بدن بیشتری از دست دادند.



چرا تغییر در زمان وعده های غذایی باعث کاهش چربی می شود؟
زمان غذا خوردن
به گفته پژوهشگران، اگرچه گروهی که تنها در زمان های مشخصی از روز می توانست غذا بخورد تلاش خاصی برای کاهش میزان کالری مصرفی خود نداشت، اما این اتفاق رخ داد. در حقیقت، آنها نسبت به گروه کنترل که می توانست در هر زمانی غذا بخورد، به طور کلی غذای کمتری مصرف کردند (به ویژه هنگام شب).

و این تنها مطالعه ای نیست که فواید تغذیه بر اساس یک زمانبندی محدود و خاص را در زمینه کاهش وزن نشان داده است.

پژوهشی که در دانشگاه آلاباما در بیرمنگام انجام شد نیز نشان داد که یک بازه زمانی شش ساعته غذا خوردن در روز به کاهش احساس گرسنگی و افزایش چربی سوزی طی شب منتج شده است. همچنین، این شرایط توانایی بدن برای تغییر بین کربوهیدارت سوزی و چربی سوزی را بهبود بخشیده بود.

به طور خلاصه، تغذیه با یک زمانبندی محدود به چربی و کالری سوزی بیشتر کمک می کند، از این رو فرد سریع‌تر وزن از دست می دهد.



سازگاری با زمانبندی محدود تغذیه
برای این که تغذیه با زمانبندنی محدود برای شما کارایی داشته باشد و روند کاهش وزن را تسریع کند می توانید دو گزینه را مد نظر قرار دهید.

یا می توانید همانند مطالعه نخست که به آن اشاره شد، صبحانه را با 90 دقیقه تاخیر و شام را 90 دقیقه زودتر از برنامه زمانی عادی مصرف کنید و یا یک بازه زمانی خاص برای غذا خوردن در روز را تنظیم کنید.

بازه زمانی غذا خوردن عادی شما 7 صبح تا 9 شب است. این به معنای آن است که از یک بازه زمانی 14 ساعته برای تغذیه برخوردار هستید. شما می توانید در عوض بین ساعات 10 صبح تا 6 بعد از ظهر غذا بخورید تا یک بازه زمانی 8 ساعته شکل بگیرد.

انتخاب با شماست. هر تصمیمی که بگیرید، تغذیه با زمانبندی محدود روشی خوب برای کالری و چربی سوزی بیشتر، کاهش وزن بیشتر و بهبود شرایط سلامت است.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: لاغری کاهش وزن تغذیه تغذیه سالم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۳۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

علاوه بر این وضعیت سلامتی کبد بیش از آنچه فکر کنید زندگی افراد را تحت تاثیر قرار می‌دهد. بنابر اعلام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های ایالات متحده، بیش از ۴.۵ میلیون بزرگسال ۱۸ ساله و بالاتر در این کشور به بیماری‌های کبدی مبتلا می‌شوند.

چرا سلامتی کبد بسیار مهم است؟

دکتر سودا کودالی متخصص کبد می‌گوید: کبد عضو مهم بدن است که چندین عملکرد حیاتی انجام می‌دهد، اما با اینکه تعداد زیادی به بیماری‌های آن مبتلا می‌شوند، کمتر تشخیص داده می‌شود و افراد، معمولا تا وقتی به بیماری‌های کبدی بسیار پیشرفته دچار نشده‌اند به متخصص مراجعه نمی‌کنند؛ یعنی زمانی که گزینه‌های درمانی بسیار محدود شده‌اند.

به گفته دکتر کودالی، برای چندین بیماری که سلامتی کبد را تحت تاثیر قرار می‌دهند، گزینه‌های درمانی وجود دارند و به همین دلیل تشخیص زودهنگام بیماری کلید اصلی است.

برخی عوارض کبد ناسالم

عوامل متعددی می‌توانند باعث بیماری کبد شوند از جمله عفونت، چربی و مشکلات ایمنی. به گفته دکتر کودالی، پیامد بیماری‌های کبدی طولانی‌مدت فارغ از اینکه چه عاملی موجب آسیب کبدی شده است، شرایطی به نام سیروز کبدی یا آسیب‌دیدگی شدید کبد را به وجود می‌آورد که در صورت ابتلا، بافت سالم کبد تخریب و بافت‌های نسجی نامنظم و زخمی جایگزین آن می‌شوند.

سیروز کبدی خطر ابتلا به سرطان کبد را نیز افزایش می‌دهد و سایر عوارض آن که ناتوانی کبد در انجام دادن چندین عملکرد مهم را در پی دارد، می‌تواند کار فرد را به بستری شدن در بیمارستان بکشاند، بر کیفیت زندگی تاثیر بگذارد و در اغلب موارد به پیوند کبد منتهی می‌شود.

مهم‌ترین قدمی که می‌توان برای سلامتی کبد برداشت

به گزارش ایندیپندنت، مهم‌ترین کاری که می‌توان برای سلامتی کبد انجام داد، رعایت یک رژیم غذایی متعادل و غنی از آنتی‌اکسیدان، ویتامین و مواد معدنی ضروری است و به گفته دکتر کودالی، رژیم غذایی مدیترانه‌ای می‌تواند نمونه بسیار خوبی باشد.

رژیم غذایی مدیترانه‌ای حاوی انواع سبزیجات، فیبر و آنتی‌اکسیدان است و بر مصرف ماهی‌های دارای اسید‌های چرب امگا، مغز‌ها و سایر مواد معدنی و ویتامین‌ها، پروتئین‌ها و کربوهیدرات‌ها در حد تعادل تاکید می‌کند.

روش‌های دیگر تغذیه برای تقویت سلامت کبد

دکتر کودالی می‌گوید: به جای مصرف بی‌رویه ویتامین‌ها و مکمل‌ها، رعایت یک رژیم غذایی متعادل باید در مرکز توجه قرار گیرد، با این حال آشکار شده که ویتامین E در رفع چربی و التهاب کبد مفید است.

به گفته او، برخی پژوهش‌ها نیز نشان می‌دهد ممکن است در بیماران مبتلا به کبد چرب، سطح پایین ویتامین D دیده شود، اما برای تایید اینکه آیا مکمل ویتامین D واقعا در پیشگیری از بیماری کبد چرب مفید است یا این روند را معکوس می‌کند، به تحقیقات و مطالعات بیشتری نیاز است.

برخی روش‌های دیگر برای بهبود سلامت کبد

طبق توضیحات دکتر کودالی، کبد چرب یکی از دلایل اصلی بیماری‌های کبدی است که عامل ثانویه فاکتور‌های خطر مانند فشار خون بالا، دیابت، کلسترول و تری‌گلیسیرید بالا به شمار می‌رود که همگی باید کاملا تحت کنترل باشند.

او خاطر نشان می‌کند که عدم مصرف الکل، پیشگیری از چاقی و کاهش وزن با اصلاح رژیم غذایی و ورزش منظم از راهکار‌های پیشگیری از ابتلا به بیماری‌های کبدی است. همچنین توصیه می‌کند از مصرف گیاهان دارویی و مکمل‌های غیرضروری که به کبد صدمه می‌زنند، پرهیز کنید. ترک سیگار هم می‌تواند سلامتی کبد را تقویت کند و خواب کافی نیز تاثیر مثبتی بر کبد می‌گذارد. مراجعه منظم به پزشک نیز به عنوان یک اقدام پیشگیرانه مهم است.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • گالتیه: عدالت ثابت کرد بی‌گناهم، از PSG ممنونم!
  • عرضه مکمل‌های ورزشی تنها از طریق داروخانه‌ها مجاز است
  • ویتامینی که چربی کبدچرب را دفع می‌کند
  • ۹ راهکار موثر برای کاهش وزن در زنان بالای ۳۰ سال
  • مهم‌ترین علت چاقی در ایران
  • رژیم غذایی سالم برای جلوگیری از انواع سرطان
  • نوشیدن این چای فشارتان را تنظیم می‌کند
  • فواید باور نکردنی مصرف روزانه پیاز
  • به این دلیل چیپس نخورید!
  • کبد چرب و دردسرهایش