Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴  چندی است که نحوه پذیرش «حسین فریدون» برادر رئیس‌جمهور در دانشگاه شهید بهشتی جنجال‌ها و کش‌و‌قوس‌هایی در محافل علمی و رسانه‌ای ایجاد کرده است، به‌نحوی که بررسی این پرونده در دستور کار کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی به‌عنوان کمیسیون مرتبط با موضوع سپرده شد.

موضوع پرونده تحصیلی «حسین فریدون» در تاریخ دهم بهمن سال 1395، یعنی در اوایل آغاز به کار دوره دهم مجلس شورای اسلامی در دستور کار کمیسیون آموزش پارلمان قرار گرفت، در آن زمان ریاست این کمیسیون را محمدمهدی زاهدی به‌عهده داشت، بر همین اساس، زاهدی نیز به‌عنوان رئیس کمیسیون و مسئول مستقیم پرونده، دستور تشکیل کمیته 3 نفره‌ای را برای بررسی ابعاد و جزئیات بیشتر پرونده صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



براساس این گزارش، 3 تن از اعضای کمیسیون آموزش مجلس، شامل سیدجواد ابطحی، محمد قمی و کارن خانلری اعضای کمیته 3 نفره بررسی پرونده تحصیلی «حسین فریدون» در کمیسیون آموزش بودند که ریاست این کمیته، به محمد قمی سپرده شد.

طبق گفته اعضای کمیسیون آموزش مجلس و نیز اعضای کمیته 3 نفره بررسی پرونده تحصیلی «حسین فریدون»، از جمله سیدجواد ابطحی، نتیجه بررسی‌های این کمیته به‌دلیل تعلل‌های محمد قمی، به زمان ریاست زاهدی بر این کمیسیون نرسید، تا جایی که در تاریخ 29 خرداد امسال، سکان ریاست کمیسیون آموزش پارلمان به محمدرضا عارف رئیس فراکسیون امید (اصلا‌ح‌طلبان) مجلس واگذار شد.

قریب 100 روز ریاست محمدرضا عارف در کسوت ریاست کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس او درباره یکی از مهم‌ترین دستورکار‌های کمیسیون تحت امرش که به‌نظر می‌رسد، پرونده تحصیلی «حسین فریدون» است تاکنون هیچ اظهارنظری نکرده، با این حال محمدمهدی زاهدی رئیس سابق این کمیسیون در گفت‌وگویی با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم گوشه‌ای از تخلفات تحصیلی برادر رئیس جمهور را فاش کرد.

وی از فشار حسین فریدون به مدیر گروه دانشگاه شهید بهشتی برای تحصیل در مقطع دکتری و فشار وزارت علوم به دانشگاه شهید بهشتی برای تحصیل در مقطع دکتری خبر داده بود.

بررسی اظهارنظر‌های عارف در 100 روز گذشته به عنوان رئیس کمیسیون آموزش مجلس مشخص می‌کند که او تاکنون هیچ موضعی درباره پرونده تخلفات تحصیلی برادر رئیس‌جمهور که اکنون در دست اوست، اتخاذ نکرده است.

اما به تازگی خبر رسیده که حسین فریدون، برادر رئیس‌جمهور چند روز پیش به صورت پنهانی از پایان‌نامه جنجال برانگیز خود با موضوع "گفتمان اعتدال در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران، چالش‌ها و فرصت‌ها" به صورت پنهانی دفاع کرده است، با این وجود، محمدرضا عارف رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس همچنان نسبت به اظهارنظر درباره آنچه که طبق گزارش کمیته 3 نفره مجلس، تخلف در پرونده تحصیلی «حسین فریدون» نامیده می‌شود، سکوت کرده که این مسئله با واکنش تند برخی اعضای کمیسیون آموزش، از جمله حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی مواجه شده است.

حجت‌الاسلام سلیمی در گفتگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم گفته که در هفته جاری و پس از جلسه کمیسیون آموزش و تحقیقات در روز یکشنبه (اول مهر) نسبت به بی توجهی عارف به گزارش کمیته 3 نفره بررسی پرونده تحصیلی برادر رئیس‌جمهور به او انتقاد کرده که عارف در پاسخ به وی گفته است که قصد دارد گزارش را بررسی کند.

در زیر به نمونه‌هایی از اظهارنظر‌های عارف اشاره شده است:

1 ــ انتقاد «عارف» از کسانی که خود را سخنگوی بزرگان اصلاحات معرفی می‌کنند (اول تیر 97)

2 ــ عارف در رشت: شورای عالی اصلاح‌طلبان به‌اصرار اعضای شورای هماهنگی جبهه اصلاحات تشکیل شد (22 تیر 97)

3 ــ عارف: خودزنی‌های داخلی را کنار گذاریم (31 تیر 97)

4 ــ اظهار نگرانی عارف نسبت به دخالت برخی نهاد‌ها در دانشگاه‌ها (22 مرداد 97)

5 ــ عارف: برخی می‌خواهند قهرمان فضای مجازی شوند (25 مرداد 97)

6 ــ عارف: خط‌ونشان کشیدن برای روحانی از سوی عده‌ای از طلاب مشکوک است (2 شهریور 97)

7 ــ عارف: انتظار اصلاح‌طلبان از روحانی بیش از عملکرد فعلی‌اش بود (7 شهریور 97)

8 ــ عارف: متأسفانه روحانی تعامل ضعیفی با مجلس دارد (9 شهریور 97)

9 ــ انتقاد عارف از ادبیات «کوچه‌بازاری» یک رسانه (14 شهریور 97)

10 ــ کشورداری سلیقه‌ای مانع پیشرفت شده است (17 شهریور).

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 مجلس برادر رئیس جمهور وزارت علوم پرونده تحصیلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۴۶۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توبیخ پزشک متخلف در ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، حسین نجف زاده گفت: پرونده تخلف یکی از پزشکان به اتهام اضافه دریافتی از بیماران به میزان ۳۸۸ میلیون ریال در شعبه پنجم بدوی تخصصی ویژه رسیدگی به تخلفات امور بهداشتی و درمانی شهرستان ارومیه رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی آذربایجان غربی افزود: شعبه پس از بررسی محتویات پرونده و ارائه نکردن هرگونه اسناد و مدارک قانونی تخلف انتسابی را محرز و پزشک متخلف را  علاوه بر توبیخ کتبی و درج در پرونده پزشکی به پرداخت سه میلیارد و ۸۸۰ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۱۰ برابر میزان اضافه دریافتی محکوم کرد.

نجف زاده گفت: بازرسان بهداشت و درمان شهرستان ارومیه گزارش تخلف را با شکایت شاکی خصوصی و در بازرسی از اسناد و مدارک موجود در مطب یکی از پزشکان کشف و پرونده آن را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

دیگر خبرها

  • پرونده تخلف برای ۵ واحد صنفی در ایرانشهر تشکیل شد
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • توبیخ پزشک متخلف در ارومیه
  • ۶۰ هزار میلیارد تومان برای قانون رتبه‌بندی معلمان هزینه شد
  • ۱۳۵ پرونده تخلف حوزه دامپزشکی در استان سمنان تشکیل شد
  • انتقاد رئیس کمیسیون سلامت شورای شهر از کور شدن نمای بوستان‌های تهران
  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • انتقاد از سکوت مدعیان حقوق بشر از کشتار زنان و کودکان در غزه
  • عضو شورای شهر بجنورد ازبلاتکلیفی کارخانه کمپوست انتقاد کرد