Web Analytics Made Easy - Statcounter

علیرضا کاظمی معاون پرورشی وزارت آموزش و پرورش در گفتگو با مهر درباره برخی برنامه های ویژه پرورشی در سال تحصیلی جدید با توجه به تاکید وزیر آموزش و پرورش به اولویت پرورش بر آموزش در مدارس گفت: در وهله اول با توجه به اینکه امسال دو ساعت در هفته برنامه درسی آزاد شده است و برای موارد پرورشی و مهارتی در اختیار مدارس قرار گرفته است که در سال ۵۰ تا ۶۰ ساعت می شود، ما بسته های مختلفی را برای مدارس آماده کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از آنجایی که امسال سال اول اجرای این طرح است و ممکن است مدارس خودشان طرحی یا ایده ای نداشته باشند ما این بسته های مختلف پیشنهادی را آماده کرده ایم و به مدارس ارائه می دهیم. این بسته ها با رویکرد تعلیم و تربیت تمام ساحتی و بنا بر توان و  ذائقه دانش آموزان در مناطق مختلف کشور تهیه شده است.

علیرضا کاظمی همچنین برنامه دیگر این معاونت در سال تحصیلی جدید را اجرای برنامه های حجاب و عفاف «ریحانه» عنوان کرد و گفت: در واقع این نمایشگاه ها بسته های صوتی و تصویری هستند که مخصوص دانش آموزان مقطع ابتدایی است که بسیار جذاب تهیه شده و برای فضای عمومی و فضای داخل کلاس ها قابل استفاده است و پیام های تربیتی در راستای حجاب دارد. یک روزنامه دیواری هم به صورت هفتگی با موضوع حجاب و معرفی الگوهای برتر با ارائه تصاویر و داستان آماده می کنیم که در پایان سال، ۲۵ صفحه خواهد شد و این یک نمایشگاه از آن برپا می کنیم. این روزنامه ها مخصوص مقطع دوم ابتدایی است.

معاون پرورشی آموزش و پرورش با اشاره به سال حمایت از کالای ایرانی در این باره نیز اظهار کرد: برای حمایت از کالای ایرانی و فرهنگسازی آن برنامه های متنوعی را تدارک دیده ایم. بیشتر رویکردمان گفتمان سازی است و بازدید از کارخانه ها و دعوت از کارآفرینان برای صحبت با بچه ها از جمله برنامه های ماست. همچنین نمایشگاه های درون مدرسه ای در این راستا برپا می کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا استفاده از لوازم التحریر با محتوای غربی و مضر شناسایی و برای دانش آموزان ممنوع شده است، بیان کرد: ما دنبال ممنوع کردن هیچ چیز نیستیم. در واقع ممنوع کردن نتیجه تربیتی معکوس دارد. ما باید دانش آموزان را قانع کنیم که مصلحت کشور بر این است که همه از کالای ایرانی استفاده کنید. در واقع اجبار با کار تربیتی سنخیتی ندارد ولی قصد نظارت بیشتر در این زمینه را داریم.

کاظمی با اشاره به رونمایی از طرح «توسعه مهارت های دانش آموزی» در سال تحصیلی جدید گفت: ما کارگاه های توانمند سازی روانی و اجتماعی دانش آموزان را در دستور کار داریم. ۱۰ کتاب در این زمینه تولید کرده ایم که پیرامون ۱۰ فضیلت اخلاقی محوری و ۲۴ زیرشاخه آن تدارک دیده شده است. شبکه مدارس را آموزش می دهیم که بر اساس سلامت روان دانش آموزان و آنچه نیاز دارند این مهارت ها را به آنها آموزش دهند. قبل از آن هم یک تست سلامت روان از دانش آموزان می گیریم.

کد خبر 4412874 آزاده سهرابی

منبع: مهر

کلیدواژه: علیرضا کاظمی وزارت آموزش و پرورش شورای شهر تهران شهرداری تهران نیروی انتظامی ترافیک وزارت آموزش و پرورش محمد علی افشانی ماه محرم سرهنگ نادر رحمانی پلیس راهور بازگشایی مدارس محسن هاشمی بیمه سازمان تامین اجتماعی سازمان محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۶۱۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل

ایسنا/زنجان مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان گفت: استان زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل رتبه اول کشوری را دارد.

علی اسماعیلی امروز (سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه) در نشست خبری به مناسبت روز معلم با اشاره به اینکه بیش از ۱۴ هزار همکار در حوزه تعلیم و تربیت آموزش‌وپرورش استان زنجان فعال هستند، اظهار کرد: در سال‌تحصیلی جاری بیش از ۲۲۷ هزار دانش‌آموز از پیش‌دبستانی تا پایه دوازدهم در استان زنجان مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه وقتی به معلمان به عنوان یک گروه مرجع نگاه شود به جایگاه تعلیم و تربیت نیز احترام گذاشته می‌شود، افزود: معلمان مسئولیت خطیر و سنگین انسان‌سازی را برعهده دارند و دانش‌آموزان به مثابه امانت در نزد آنان هستند.

او با اشاره به اینکه سال گذشته ۲۱۸ کلاس درس را اداره نوسازی در استان تحویل داده است که آمار بی‌سابقه‌ای طی سالیان متمادی است، ادامه داد: برخی مدارس قدیمی و نیازمند به تخریب و بازسازی در استان وجود دارد که این موضوع دلایل خاص خود را دارد، درحالی‌که در سال‌های گذشته اعتبارات خوبی برای تخریب مدارس نامناسب و بازسازی و بهینه‌سازی فضای آنها اختصاص یافت اما در عمل این اعتبارات محقق نشد.

اسماعیلی با اشاره به جذب ۱۴۰ نفر در رشته‌های فنی و حرفه‌ای برای سال‌جاری، ابراز کرد: با قانون رتبه‌بندی تعداد مقاضیان برای ورود به آموزش‌وپرورش از دستگاه‌های دیگر افزایش یافته است. در این راستا ۱۰۰ نفر تقاضای خود را در این زمینه ثبت کرده‌اند که البته بر اساس مدرک تحصیلی و جدول شغلی موارد بررسی می‌شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه هم اکنون مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر در استان وجود ندارد، تاکید کرد: هیچ مدرسه‌ای را به حال خود رها نکرده‌ایم و ۸ ملک شهری برای مولدسازی در قالب تهاتر و فروش و ‌... معرفی شده و منتظر ابلاغ از طرف تهران هستیم.

مدیرکل آموزش‌وپرورش استان زنجان با بیان اینکه تعداد ورودی و خروجی نیروهای آموزش‌وپرورش به طور مدوام در حال تغییر است، افزود: امسال ردیف اختصاص داده برای استان زنجان مطابق خروج و بازنشستگی و احصای نیاز ۱۴۰۰ نفر است که از این تعداد اصولا ۷۶ درصد ردیف‌ها پر می‌شود.

اسماعیلی با بیان اینکه در اوایل سال ورود مدارس شبانه‌روزی ۷۰ درصدی شهری و ۳۰ درصد روستایی بود، تصریح کرد: اینجا مسئله عدالت آموزشی مطرح است، امسال در نظر داریم ۶۰ درصد دانش‌آموزان مدارس نمونه دولتی شبانه‌روزی از قشر روستایی باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آموزش ایمنی ترافیک به ۴ هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز مدارس حاشیه راه‌های آذربایجان‌غربی
  • رتبه اول زنجان در جذب دانش‌آموزان بازمانده از تحصیل
  • تدارک بیش از ۲۰ برنامه مختلف به مناسبت هفت معلم
  • ۱۵۰۰ نفر جذب آموزش و پرورش استان کرمانشاه شدند
  • وزیر آموزش و پرورش: جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • جذب ۲۰ درصد معلمان کشور در دولت سیزدهم
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • توسعه زیرساخت های آموزشی در استان سمنان/ افتتاح ۱۴ چمن مصنوعی
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟