Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-03@04:17:54 GMT

راهنماي پوشيدن کت قهوه اي براي آقايان

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۸۶۷۴۱

راهنماي پوشيدن کت قهوه اي براي آقايان

خبرگزاري آريا -
شايد فکر کنيد که پوشيدن کت قهوه اي شما را دِمُده و سنتي جلوه مي دهد، اما اگر بدانيد که چگونه آن را با لباس هاي ديگرتان ست کنيد، مطمئنا از انتخاب تان پشيمان نخواهيد شد.
مطمئنا در کمد لباس هاي شما کت طوسي يا سرمه اي وجود دارد، از اين رو که به راحتي با ديگر رنگ ها ست مي شوند و بسيار کاربردي اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما آيا به زماني که از اين دو رنگ خسته شده ايد و مي خواهيد ظاهري کلاسيک تر به خود بدهيد، فکر کرده ايد؟ در اين شرايط يک کت قهوه اي مي تواند انتخاب خوبي برايتان باشد.

کت قهوه اي را با ديگر لباس هايتان ست کنيد
با کت قهوه اي چه رنگ پيراهني بپوشيم؟
از آنجا که رنگ قهوه اي رنگي خنثي است، شما به راحتي مي توانيد آن را با رنگ هاي ديگري چون سفيد، آبي يا حتي صورتي ست کنيد.

مي توانيد کت قهوه اي را با رنگ هاي ديگري چون سفيد، آبي يا صورتي ست کنيد
اگر مي خواهيد کراوات يا دستمال جيبي را به آن اضافه کنيد، ما رنگ هاي سبز يا سرمه اي را به شما پيشنهاد مي دهيم. به عنوان مثال يک کراوات سرمه اي با راه راه هاي آبي روشن به همراه يک پيراهن به رنگ آبي آسماني، انتخاب فوق العاده اي برايتان خواهد بود.

از کراوات يا دستمال جيبي با رنگ هاي سبز يا سرمه اي استفاده کنيد
چه شلواري را با آن ست کنيم؟
اگر به دنبال شلواري هستيد که با کت تان ست کنيد، باز هم انتخاب هاي زيادي پش رويتان است. اگر تيپي اسپورت مي خواهيد، ما شلوار جين تيره را به شما پيشنهاد مي دهيم اما اگر شلوار جين جزو گزينه هايتان نيست، شلوار کتان خاکي رنگ، سرمه اي يا خاکستري مي توانند انتخاب هاي بعدي تان باشند.
کت قهوه اي در فصل هاي مختلف سال
اگر بخواهيم پا را فراتر بگذاريم و با توجه به فصل هاي سال لباس هاي مناسب با کت قهوه اي را به شما پيشنهاد دهيم، در ماههاي سرد سال، پيراهن هاي سرمه اي و خاکستري را زير کت تان به تن کنيد. اما در ماههاي گرم سال، بهترين انتخاب براي شما پيراهني به رنگ سفيد خواهد بود. اين تيپ نه فقط براي مراسم کژوال، بلکه براي مراسم رسمي نيز کاربرد دارد.

در ماههاي سرد سال، پيراهن هاي سرمه اي و خاکستري را زير کت تان به تن کنيد
چه مدل کفشي به پا کنيم؟
زماني که صحبت از مدل کفش مي شود، شما انتخاب هاي زيادي خواهيد داشت. اگر بخواهيد به يک مراسم کژوال يا غيررسمي برويد، مي توانيد اسنيکر، لوفر يا يک جفت بوت چلسي به پا کنيد. اين کفش ها در کنار کت قهوه اي، به شما استايلي جذاب و در عين حال راحت مي دهد. اما اگر بخواهيد تيپي رسمي تر داشته باشيد، کفش هاي مانک استريپ يا آکسفورد مي توانند ظاهري مجلسي و کلاسيک تر را به شما بدهند.
چه رنگ کفشي به پا کنيم؟
اين که بدانيد چه مدل کفش را با کت قهوه اي ست کنيد يک طرف قضيه است، اما طرف ديگر آن رنگ کفش تان است که بايد با کت تان هماهنگ باشد.
يک قانون ساده براي ست کردن وجود دارد، اين که اگر کت تان قهوه اي متوسط است، رنگ کفش تان را بايد به رنگ قهوه اي تيره انتخاب کنيد. يا اگر کت تان قهوه اي تيره است، جيگري يا قهوه اي سوخته مي تواند انتخاب بهتري برايتان باشند. البته کفش مشکي نيز گزينه اي است که مي توانيد هميشه روي آن حساب کنيد، به خصوص اگر پيراهني سفيد و کراواتي مشکي به تن داشته باشيد. احتياجي نيست که رنگ کفش تان دقيقا همرنگ کت تان باشد. در واقع، تضاد رنگي است که به ظاهر شما جذابيت مي بخشد.

اگر کت تان قهوه اي متوسط است، رنگ کفش تان را بايد به رنگ قهوه اي تيره انتخاب کنيد
منبع : bartarinha.ir

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۶۷۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی

معرفی انواع چیلر های تراکمی

چیلرهای تراکمی به دو دسته اصلی تقسیم می‌شوند که عبارت اند از:

چیلرهای تراکمی هوا خنک (Air-Cooled Chillers)

در این نوع چیلر، گرما از طریق هوا به طرف بیرونی فرستاده می‌شود. این نوع چیلرها مناسب برای محیط‌هایی هستند که به راحتی اجازه اتصال به یک منبع آبی ندارند.

چیلرهای تراکمی آب خنک (Water-Cooled Chillers)

در این نوع چیلر، گرما از طریق یک سیستم آبی بیرونی (مانند یک منبع آب سرد) انتقال داده می‌شود. این نوع چیلرها عمدتاً برای مواردی استفاده می‌شوند که امکان دسترسی به منابع آبی فراهم است.

چیلرهای تراکمی از نظر کارایی، مصرف انرژی و عمر مفید، معمولاً بهتر از چیلرهای دیگر هستند و به طور گسترده در محیط‌های صنعتی، تجاری، و مسکونی استفاده می‌شوند.

در چیلر های تراکمی از چه کمپرسور هایی استفاده می شود؟ 

در چیلرهای تراکمی از انواع مختلفی از کمپرسورها استفاده می‌شود، اما چهار نوع اصلی کمپرسورهای مورد استفاده در این نوع سیستم‌ها کمپرسورهای پیستونی، کمپرسور های پیچی، کمپرسور اسکرال و کمپرسور اسکرو می باشند که عبارت اند از:

کمپرسورهای پیستونی

این نوع کمپرسورها از حرکت پیستون برای فشردن مایع ترکیبی استفاده می‌کنند. آنها معمولاً برای بارهای کم تا متوسط مناسب هستند و در سیستم‌های چیلر کوچک و متوسط استفاده می‌شوند.

کمپرسورهای پیچی

این نوع کمپرسورها از یک یا چند پیچ برای ایجاد فشار و فشردن مایع ترکیبی استفاده می‌کنند. آنها برای بارهای بالا و کاربردهای صنعتی مناسب هستند و در چیلرهای بزرگ و صنعتی استفاده می‌شوند.

لازم به ذکر است که انتخاب نوع کمپرسور به عواملی مانند اندازه و نوع سیستم چیلر، نیاز به سطح صوت، کارایی و هزینه‌ها بستگی دارد.

کمپرسورهای اسکرو

کمپرسورهای اسکرو تبرید از یک یا چند پیچ برای فشردن مایع ترکیبی استفاده می‌کنند. آنها برای بارهای بالا و کاربردهای صنعتی مناسب هستند و در چیلرهای بزرگ و صنعتی استفاده می‌شوند.

کمپرسورهای اسکرال

در این نوع کمپرسور، دو پیچ (یکی ثابت و دیگری متحرک) به هم متصل می‌شوند و همزمان به حرکت می‌پردازند. این نوع کمپرسورها برای کاربردهای کوچک و متوسط، به ویژه در چیلرهای خانگی و تجاری کارآمد هستند.

طرز کار چیلر های تراکمی

در این سیستم، یک کمپرسور با استفاده از قدرت مکانیکی، گاز را فشرده می کند و حرارت آن را بالا می برد سپس، گاز فشرده شده به یک مبدل حرارتی انتقال داده می شود که به عنوان مبدل فشرده-مایع شناخته می شود.

در آخرمایع فشرده شده با تحریک حرارتی به صورت بخار تبخیر می شود و حرارت مورد نیاز برای تبخیر، از محیط اطراف جذب می شود سپس، بخار تولید شده به یک مبدل حرارتی منتقل می شود که به عنوان مبدل بخار-آب شناخته می شود.

در این مبدل بخار از آب خنک‌ شده عبور می‌کند و به آب یخ تبدیل می‌شود. آب یخ تولید شده در محفظه ذخیره می شود و برای خنک کردن هوا یا سایر برنامه های خنک کننده استفاده می شود.

سیستم چیلر تراکمی از چه اجزایی تشکیل شده است؟

چیلرهای تراکمی، مانند هر دستگاه تهویه مطبوع دیگر، از اجزای مختلفی تشکیل شده‌اند که هر یک وظیفه خاصی را انجام می‌دهند. در ادامه، اجزای اصلی یک چیلر تراکمی را بررسی می‌کنیم:

کمپرسور: این قسمت مسئول فشردن بخار تبخیری است که از تبخیرگر خارج می‌شود. کمپرسور فشار بخار را افزایش می‌دهد تا بتواند بخار را به مبدل حرارتی (کندانسور) ارسال کند. تبخیرگر: این قسمت مسئول تبدیل مایع ترکیبی به بخار است. در اینجا، گرما از محیط یا فرآیندی که باید خنک شود، جذب می‌شود و مایع به شکل بخار تبخیر می‌شود. کندانسور: این قسمت مسئول تبدیل بخار فشرده‌ شده به مایع است. در اینجا، گرمای بخار تخلیه می‌شود و بخار به شکل مایع (معمولاً آب خنک) تبدیل می‌شود. مبدل حرارتی: این قسمت‌ها برای انتقال حرارت بین مایع ترکیبی و محیط خارجی (هوا یا آب سرد) استفاده می‌شوند. این مبادل حرارتی‌ها در تبخیرگر و کندانسور وجود دارند. سیستم کنترل: این سیستم مسئول کنترل و نظارت بر عملکرد اجزای چیلر است. این شامل سنسورها، کنترلرها و دستگاه‌های الکترونیکی است که وظیفه کنترل دما، فشار و سایر پارامترهای مربوطه را دارند. کاربرد های چیلر تراکمی

چیلرهای تراکمی به دلیل داشتن قابلیت‌های خاص، برای کاربردهای مختلفی استفاده می‌شوند. در زیر به برخی از کاربردهای چیلرهای تراکمی اشاره می‌کنیم:

سیستم تهویه مطبوع صنایع غذایی بسته‌بندی صنایع پالایشگاهی تجهیزات الکترونیکی سیستم‌های انتقال حرارت صنایع نیروگاهی

مشخصات فنی چیلرهای تراکمی

مشخصات فنی این دستگاه می‌تواند بسیار متنوع باشد و به عوامل مختلفی از جمله اندازه، ظرفیت خنک کنندگی، کارایی، ویژگی‌های فنی، و سیستم کنترل بستگی دارد. در ادامه، مشخصات فنی مهمی که ممکن است در چیلرهای تراکمی مشاهده شود را بررسی می‌کنیم:

ظرفیت خنک کنندگی

این مشخصه نشان ‌دهنده حجم حرارتی است که یک چیلر می ‌تواند از محیط یا فرآیندی که قرار است خنک شود، جذب کند. این به طور معمول به واحد تاکنس بر ساعت یا به واحد کیلووات بیان می‌شود.

مصرف برق

توان مصرفی چیلر در حین عملکرد را مشخص می کند.

دمای خروجی

این مشخصه نشان‌ دهنده دمای خنک شده خروجی از چیلر است و واحد آن درجه سانتیگراد است.

فشار کاری

این مشخصه در مورد فشار فعالیت چیلر است و با واحد بار، پاسکال اندازه گیری می شود.

سیستم کنترل

این شامل ویژگی‌های مربوط به کنترل دما، رطوبت، و دیگر پارامترهای فرآیندی است که ممکن است در چیلرها برای بهبود عملکرد و کنترل دقیق تر مورد استفاده قرار گیرد.

طول عمر سیستم تهویه تراکمی
طول عمر چیلرهای تراکمی معمولاً بین ۱۵ تا ۲۰ سال است اما این زمان می‌تواند با توجه به شرایط نصب و استفاده، کیفیت و برند تجهیزات، نگهداری و تعمیرات دوره‌ای و دقیق، محیط استفاده و تنظیمات بهینه، متفاوت باشد.

سخن آخر

در نهایت، چیلرهای تراکمی نقش بسیار مهمی در صنعت تهویه مطبوع و سیستم‌های تبرید دارند. با ارائه قابلیت خنک کنندگی بالا، کارایی مناسب و قابلیت اطمینان، این دستگاه‌ها به عنوان یکی از ابزارهای اصلی برای خنک کردن محیط‌های مسکونی، تجاری و صنعتی به کار می‌روند.

با توجه به اهمیت و گستردگی استفاده از چیلرهای تراکمی در صنعت، انتخاب نوع مناسب این محصول به پارامترهای مختلفی وابسته است و بهتر است که پیش از هر اقدامی در زمینه خرید و انتخاب با مشاورانی مجربی ارتباط داشته باشید. روتوپارس یکی از بهترین انتخاب ها در این زمینه می باشد.

دیگر خبرها

  • برنامه دور برگشت لیگ برتر روئینگ و اسلالوم
  • معرفی چند عطر خاص برای آقایان و خانم ها
  • زمان مسابقات دستجات آزاد اسکیت فری استایل مشخص شد
  • راهنمای سفر به بافق شهری در قلب کویر ایران
  • راهنمای انتخابی هوشمندانه در خرید چیلر تراکمی
  • راهنمای خرید، چاپ لیبل فوری ارزان 1 روزه از کجا ؟
  • وینیسیوس جونیور برای آقایان وقت ندارد؛ عکس گرفتن فقط با خانم ها! / فیلم
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • همتی: آقایان گمان می‌کنند با زدن دکمه کنترل نقدینگی، تورم خود به خود کاهش می‌یابد
  • راهنمای جامع انتخاب و خرید دزدگیر منزل