Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-04-24@03:20:56 GMT

صنعت بيمه در کشور ما نوجوان است

تاریخ انتشار: ۴ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۰۷۸۷۱۱۰

صنعت بيمه در کشور ما نوجوان است

خبرگزاري آريا - پژوهشکده بيمه بايد خاستگاه اصلي دانش افزايي و موتور محرکه فعاليت هاي فني، علمي و حرفه اي صنعت بيمه باشد.
به گزارش خبرگزاري آريا، غلامرضا سليماني که در نشست اعضاي هيأت امناي پژوهشکده بيمه سخن مي گفت با اعلام اين مطلب افزود: دعوت از متخصصان خارجي براي همايش ها و دوره هاي آموزشي در کنار بهره گيري از اساتيد داخلي يک ضرورت آشکار است که بايد به لحاظ کمي و کيفي توسعه پيدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رييس کل بيمه مرکزي فعاليت هاي پژوهشکده بيمه را قابل قبول ارزيابي کرد و افزود: استفاده از حداکثر ظرفيت هاي دانشگاهي از وظايف جدي پژوهشکده ها محسوب مي شود و بايد به گونه اي برنامه ريزي شود که متخصصان دانشگاهي با صنعت بيمه تعامل بيشتري داشته باشد.
وي با تاکيد بر اين نکته که هزينه در مقوله پژوهش نوعي سرمايه گذاري است، تصريح کرد: نگاه بيمه مرکزي به امر پژوهش يک نگاه دولتي نيست و ما در نظر داريم ظرفيت هاي خالي صنعت بيمه را با پژوهش هاي کاربردي، فعال کنيم.
رييس هيأت امناي پژوهشکده با اشاره به اين نکته که صنعت بيمه در کشور ما يک صنعت نوجوان به شمار مي رود، گفت: اگر پژوهشکده به طور دقيق ماموريت خود را به انجام برساند موتور صنعت بيمه با کيفيت بهتري کار خواهد کرد.
وي خاطرنشان کرد: صنعت بيمه مانند هر صنعت ديگري براي بقا و توسعه به طراحي محصولات جديد نياز دارد که مقدمات آن بايد در پژوهشکده بيمه فراهم شود.
دکتر سليماني با برشمردن تکاليف قانوني پژوهشکده بيمه تغيير رويکرد از آموزشي به پژوهشي را از راهبردهاي اساسي پژوهشکده بيمه ارزيابي کرد و گفت: خوشبختانه دانشکده ها در امر آموزش دستاوردهاي خوبي دارند و بهتر است تمرکز پژوهشکده بر مباحث زيرساختي و پژوهشي باشد.
رييس شوراي عالي بيمه، تعامل پژوهشکده بيمه و صنعت بيمه را بسيار ضروري توصيف کرد و افزود: در صورت تقويت پژوهشکده و مجهز شدن آن به متخصصان و نيروهاي خبره دانشگاهي، شرکت هاي بيمه مي توانند معضلات و مسائل خود را در اين مجموعه حل کنند.
وي گفت: راهکار اصلي برطرف کردن مشکلات موجود، شناسايي موانع و ارائه راهکار است که ما از پژوهشکده بيمه انتظار داريم اين مأموريت را به انجام برساند.
سليماني اظهار داشت: براي مثال بايد اين موضوع بررسي شود که با وجود اصلاح آيين نامه بيمه هاي زندگي چرا اين رشته حساس به سطح مطلوب نرسيده است.
وي در پايان در دسترس قرار گرفتن اطلاعات از طريق سنهاب را کمک موثري براي تعامل صنعت و پژوهشکده بيمه دانست و گفت: با انجام کارهاي پژوهشي مي توان خلأها و مشکلات صنعت بيمه را شناسايي و براي درمان آن نسخه مناسبي تجويز کرد.
گفتني است در آغاز اين نشست دکتر امير صفري _ سرپرست پژوهشکده بيمه _ گزارش مبسوطي از فعاليت ها، دستاوردها و صورت هاي مالي اين مجموعه را به رييس کل بيمه مرکزي ارائه کرد.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۸۷۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۳ درصد حجم مخازن سد‌های کشور پر شد

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صداوسیما، فیروز قاسم زاده، سخنگوی صنعت آب در نشست خبری سوم اردیبهشت سال ۱۴۰۳ ضمن بیان اینکه ۶۳ درصد از مجموع حجم مخازن سد‌های کشور معادل ۳۱ میلیارد مترمکعب پرشده است، گفت: با اینکه امسال مقدار ورودی به سد‌ها ۹ درصد کاهش داشته است، اما میزان خروجی سد‌ها تقریبا مانند سال گذشته است. 

سخنگوی صنعت آب درباره بارندگی‌های اخیر استان سیستان و بلوچستان گفت: این استان در سال به طور متوسط ۵۶ میلی‌متر بارش دریافت می‌کند، اما به دنبال سامانه بارشی مستقر در این منطقه، بیش از ۵۰ درصد کل بارش سال آبی خود را ظرف ۴۸ ساعت دریافت کرد.

به گفته سخنگوی صنعت آب میزان ورودی سد‌های استان سیستان و بلوچستان طی سیلاب اخیر ۷۰۰ میلیون مترمکعب بوده است.

قاسم‌زاده همچنین به شرایط دریاچه ارومیه اشاره کرد و گفت: هم اکنون تراز آب دریاچه ارومیه نسبت به سال قبل ۱۲ سانتری‌متر و نسبت به ابتدای سال آبی ۶۰ سانتی‌متر افزایش داشته است.

وی اضافه کرد: وسعت دریاچه ارومیه ۱۷۰۰ کیلومتر مربع است و ۲.۲ میلیارد مترمکعب حجم آب موجود در این دریاچه تخمین زده می‌شود.

سخنگوی صنعت آب در ادامه نیز درخصوص شرایط کلی سد‌های سیزده‌گانه کشور اینگونه گزارش داد: مدیریت مصرف آب چاه‌های کشاورزی با استفاده از کنترل برق مصرفی این چاه‌ها سیاستی است که وزارت نیرو از سال گذشته در پیش گرفته است تا بتواند از اضافه برداشت آب در بخش کشاورزی جلوگیری کند.

طبق گفته سخنگوی صنعت آب با اجرایی شدن این طرح ۶ الی هفت میلیارد مترمکعب یعنی معادل ۲۵ درصد مصرف چاه‌های کشاورزی مدیریت می‌شود. 

قاسم زاده همچنین درباره روند اجرایی شدن این طرح گفت: برنامه مصرفی چاه‌های کشاورزی توسط پیامک به مالکان آنها اطلاع رسانی می‌شود، اگر به این پیامک‌ها توجه نکنند در چندمرحله به آنها هشدار داده می‌شود و در صورت پیروی نکردن از دستورالعمل مصرف، جریمه و برق چاه‌های کشاورزی به برق خانگی تبدیل می‌شود و اینگونه دیگر نمی‌توانند از چاه برداشت داشته باشند.

وی در ادامه افزود: از آغاز سال تاکنون نیز دو مرحله اطلاع‌رسانی به مردم انجام شده است.

دیگر خبرها

  • فولاد خوزستان چرا هدف تحریم‌ها قرار گرفت؟
  • پوشاک، اشتغال زا‌ترین صنعت در کشور
  • نشست علمی « وعده صادق و جامعه ایرانی » برگزار می شود
  • واکاوی اصل ۲۲ قانون اساسی در سلسله جلسات شرح مبسوط قانون اساسی
  • ۶۳ درصد حجم مخازن سد‌های کشور پر شد
  • هدفگذاری ۸۰ طرح صنعتی بزرگ در استان قزوین
  • تصویب دو طرح پژوهشی در شورای پژوهشی پژوهشکده بیمه
  • سرپرست جدید پژوهشکده محیط زیست و توسعه پایدار منصوب شد
  • نیمی از برق کشور در بخش تولید مصرف می شود
  • ۳۰ هزار میلیارد تومان بدهی صنعت برق تسویه شد